Amiiiiiiiinnn aminnnnn hadi bakalım bekliyoruzIns canim 14 gün sonra sende gider test alirsin ve pozitif ćikar.simdi yuruyorum.yol bitmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiiiiiinnn aminnnnn hadi bakalım bekliyoruzIns canim 14 gün sonra sende gider test alirsin ve pozitif ćikar.simdi yuruyorum.yol bitmiyor.
Ay Allah canini almasin senin:)Elimde beş tane gebelik testi var adet olmuş olmama rağmen deli gibi ikisini yaptım ya
Soluğum kesildi.hava da soğuk.Amiiiiiiiinnn aminnnnn hadi bakalım bekliyoruz
Hoşgeldin canımBeni de ekler misiniz. 6 gün önce aşılama oldum, bat 7 Ocak
İnşallah canım. Garanti mi ki tek ilişkiyle bıraktınız. Ben olsam adete kadar devam ederdimHadi inşaAllah hamileyizdir ben klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum iğnemin ve ilişkinin 8. Günü başka ilişki olamadı iğnede hcg var ama geçen ay hiç böyle şeyler yaşamadım hayırlısı bakalım
Hiç öyle söyleme.. en ufak bir ihtimali bile umut diye içimizde taşıyoruz. Bu güzel bir şey, gelecek ay devam etme gücünü de zaten buradan alıyoruz. Belki pozitif belki negatif ama seni şu an eczaneye götüren bu şey eninde sonunda sağlıkla kucağına bebeğini almanı sağlayacak. Umarım pozitiftir de seni bir test köşe yapar :) koşmadan terlikle ya da tek terlikle gitmemiş olursun :)Ama umidum yok gibi.meraktan gidiyorum.duramadim yerimde.kudurdum:)
Bu delilik değil. Çünkü yerleşme kanaması diye birşey var. Normalde reglden çok farklı diyor yaşayanlar.. ama birisi çıkıyor bir kanamam oldu bir kanamam oldu hamileymişim diyor doğal olarak onu okuyan bizler de regl olsak bile hamile olabileceğimizi sanıyoruz :) olmadığını bile bile yapıyorsun ama bence umut etmek güzel şey.. gelecek ay güzel haberler alırsın umarım canım.Elimde beş tane gebelik testi var adet olmuş olmama rağmen deli gibi ikisini yaptım ya
Bende de bi problem yok ama klomen ve çatlatma kullandım bu ay bakalımSu anlık tedavi durumum yok doğurganlığımın iyi olduğunu söyledi zaten doktorum siz görüyor musunuz tedavi
Hadi bakalım inşallah tutar .geçen ay kendimi çok dinledim herseyi belirti sandım yok batma oldu , halsizim, sürekli uyuyorum başım ağrıyor dedim kırmızı kart geldi şimdi de birkaç gün öncesine kadar takmadım bakalım nolacak hayırlısı olsun diyorumBende de bi problem yok ama klomen ve çatlatma kullandım bu ay bakalım
Bu sefer ayakkabimi giydim.emin degilim diye.gecen cok emindim.testi aldim eve az kaldi.zaten eczane yakin bize.200 m.Hiç öyle söyleme.. en ufak bir ihtimali bile umut diye içimizde taşıyoruz. Bu güzel bir şey, gelecek ay devam etme gücünü de zaten buradan alıyoruz. Belki pozitif belki negatif ama seni şu an eczaneye götüren bu şey eninde sonunda sağlıkla kucağına bebeğini almanı sağlayacak. Umarım pozitiftir de seni bir test köşe yapar :) koşmadan terlikle ya da tek terlikle gitmemiş olursun :)
Erken gebelik testi ile çıkabilir ama beklemek daha iyi olmaz mı ?Kızlar bat 1 ocak test yapsam çıkar mı umudum yok ama işte stres oluyorum var mı yok mu diye
Bizde öyle yapacaktık ama olamadı canım tek ilişki ile kaldıİnşallah canım. Garanti mi ki tek ilişkiyle bıraktınız. Ben olsam adete kadar devam ederdim
Umarım hepimiz için güzel bir yıl olacak..Bu sefer ayakkabimi giydim.emin degilim diye.gecen cok emindim.testi aldim eve az kaldi.zaten eczane yakin bize.200 m.
Çok saol canim güzle sözlerin icin.Rabbim sana da güzel bi müjde versin ins tez vakitte.
Aminn amin canim sagolasinBu delilik değil. Çünkü yerleşme kanaması diye birşey var. Normalde reglden çok farklı diyor yaşayanlar.. ama birisi çıkıyor bir kanamam oldu bir kanamam oldu hamileymişim diyor doğal olarak onu okuyan bizler de regl olsak bile hamile olabileceğimizi sanıyoruz :) olmadığını bile bile yapıyorsun ama bence umut etmek güzel şey.. gelecek ay güzel haberler alırsın umarım canım.
Şaka yapıyorum canım ben. O bile yeter. Yeterki nasipte olsun.Bizde öyle yapacaktık ama olamadı canım tek ilişki ile kaldı
Evet ama merak ediyorum 10 aydır umut kalmadı bitti ama her ay acaba mı diyorum yine erken gebelik testi çıkar mıErken gebelik testi ile çıkabilir ama beklemek daha iyi olmaz mı ?
Canım bu testi almasaydın keşke miratech ve bunun için hatalı çıkarıyor diyorlar ama yap bakalım ne olacak silik pembe çıkarsa güzel ama gri çıkarsa güvenmeKizlar benim aldigim test bana çok dandik geldi.baska yokmuş.
20 liralik varmis inu da almadim zaten.
Bi bakin buna.daha once gören oldu mu?
Eki Görüntüle 2085695
Ne yalan söyliim bana da öyle geldi :) ama doğruluğu aşağı yukarı aynıdır.Kizlar benim aldigim test bana çok dandik geldi.baska yokmuş.
20 liralik varmis inu da almadim zaten.
Bi bakin buna.daha once gören oldu mu?
Eki Görüntüle 2085695