Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çizgi koyulaşıp pik yapıyor. Ondan sonra 24-36 saat içinde yumurtlama oluyor. Yumurtlama olunca test silikleşiyor. Çizginin silikleşmesi yumurtlama oldu demek. Yumurta da 1 gün canlı kalıyor
Teşekkür ederim canim benim

İnşallah bakalım kısmet :anne: bu ay ilk denememizdi ve ben inanılmaz stres heyecan be gerginlik yaratmışım.. şimdi anlıyorum ne kadar saçmaladığımı.. gelecek aya daha tecrübeli ve daha sakin olacam inşallah :KK76:
İnsallah canim.olacağı varsa olur.tutamazsin.gelecek ay hergün calisin ki yumurtlama zamani heyecaninizı yenmis olursunuz.hemde hergun olunca tutar belki.

Şimdi ne kadar süre önemli ya tutması için falan
11 gün bekle bence garanti olsun. naz2018 naz2018 'ın attığı örnek testler vardı orda 11 nci günde bile hayalet çizgiydi yanlış hatırlamıyorsam. Sen 11 gün bekle sabırla. Ya da dayanamam dersen kan ver. O da yumurtlamadan 72 saat yani 3 tam gün sonra çıkıyor. Sen bilirsin :)

Benden başka herkes ovulasyon testi yapiyor galiba.ben karambole yapiyorum hep.
Yumurtlayıp yumurtalamadığim bile belli degil.
Düzenli ilişki varsa ovülasyon şart değil. Bende ovülasyon yapmıyorum ama yumurtam çatladı mı diye bi de test ne zaman yaparsam çıkar diye Ateş ölçüyorum. Ovülasyon da düşünüyorum. Bence sende düşünmelisin :)

Bende simdi.esime diordum olmazsa bu ay doktora gidelim birsey varsa erkenden ogrenelim diye belirtiye gelince olsada belirti daha var diyorum adete usutmusumdur su bu diyip gelcistiriyorum kendimi.
Gitmwk lazım ya benimde eşim dedi gidellim diye ben bu ay sogan suyu icmeye başlamıştım 5 6 gun kadar ictim sonra bıraktım gecen aylar icin bende hem acaba hamilelik varmı acaba üşüttüm mu diyodum ama bu ay usutmedim bundan eminim ama tek tuk kasık ağrıları basladi bugün adet olabilirim yani

11 gün bekle bence garanti olsun. naz2018 naz2018 'ın attığı örnek testler vardı orda 11 nci günde bile hayalet çizgiydi yanlış hatırlamıyorsam. Sen 11 gün bekle sabırla. Ya da dayanamam dersen kan ver. O da yumurtlamadan 72 saat yani 3 tam gün sonra çıkıyor. Sen bilirsin :)
Aslında eğer olursa inşallah olur eşime sürpriz yapmak istiyorum ve ben hastaneye onsuz gidemem çok garip bı yerde yasiyoruz

Düzenli ilişki varsa ovülasyon şart değil. Bende ovülasyon yapmıyorum ama yumurtam çatladı mı diye bi de test ne zaman yaparsam çıkar diye Ateş ölçüyorum. Ovülasyon da düşünüyorum. Bence sende düşünmelisin :)
Evet gün aşırı ilişki öneriyorlar zaten. Bu olduğunda yumurtlamayı kaçırmıyorsun zaten.ama test rahatlık bence :)

X