Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de öyleyimdir kuzum bakma sen..:)şimdi düşükten sonra yıprandık zor günler geçirdik korkuyor o da garibim aman sen dur ben yaparım sen kendine dikkat et diyor
Baksin sana tabi.bravo valla.benimki hamileyken boş poset tasitmazdi.bebek gidince taşı bakalim şunu oldu:)

Yok bi kere senin bat daha önce :KK70:
Yo valla darilirım:)

yapsınlar kuzum
bak cocuk yaparken onlar işin zevkli kısmını yapıyor geriye kalan herşey bizde :)
Ya saolsun çok yardımcıdır eşim.. zaten hayat müşterek değil mi.. herşeyi beraberce yapmak en güzeli.. şimdi bir hastalık atlatıyoruz.
Dört gözle onlar da bekliyor bebeği, eski babalar daha gamsızmış sanki şimdikiler daha ilgili sanki. Benim kardeşim geldi bir hafta Belçika’da kaldı yeğenime eşi baktı mesela.. eski babalar pek böyle şeyler yapmıyorlardı sanki.

Ya saolsun çok yardımcıdır eşim.. zaten hayat müşterek değil mi.. herşeyi beraberce yapmak en güzeli.. şimdi bir hastalık atlatıyoruz.
Dört gözle onlar da bekliyor bebeği, eski babalar daha gamsızmış sanki şimdikiler daha ilgili sanki. Benim kardeşim geldi bir hafta Belçika’da kaldı yeğenime eşi baktı mesela.. eski babalar pek böyle şeyler yapmıyorlardı sanki.
Hah iste.benim esim eski erkekler gibi.evliligimiz de eski evlilikler gibi.
Erkek yapmaz.baba ağır olmalı.resmi olmalı.çocuk eş çekinmeli....

bacım bu ikisi birbirlerine atıp duruyolar yok sen al senin bat daha önce vs
yapın diyorum erken gebelik testi :))
Kız çıkmazsa üzülürler 10 gün geçsin tam, normal gebelik testi yaparlar:) en azından şüphe kalmaz kafalarında

Bizim durum biraz riskli.onun icin emin olamiyoruz.
Ikimiz de 1 gün arayla kürtaj olduk.benim ilk adeti 34 gün sonra geldi.bu ay be zaman olur belli olmaz.bugün 24.günüm.önceden 25 26 27 günde bir olurdum.
Nazın döngüsü de belki yine 30 gün olur.belli değil bisey.

hayırlısı olsun kuzum bakma ben şaka diyorum Rabbim tez zamanda versin bebişlerimizi sağlıkla inşallahh amin

X