Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogru siyluyordun canim.bir seyin belirti olmasi icin daha once hic yasanmamis olması lazim.kisi bir gariplik var demesi lazim.ben kendimi dinlerim.degisik bisey oldu mu farkederim.oncekinde eylülun basiydi.havalar çok sicakti ama aksamlari ayaklarim buz kesiyordu.ne yapsam isinmiyordu.o zaman anladim.

Amin canim.ins yuvaniz bir bebekle taclandırılır.

Esinin ayaklari da soğuk mu?
Aslinda ev serinse üsümen normal.
Bizim ev ataş gibi.ama benim ayaklarim buz gibi simdi.ellerim sicak.üsümuyorum.

Dogru siyluyordun canim.bir seyin belirti olmasi icin daha once hic yasanmamis olması lazim.kisi bir gariplik var demesi lazim.ben kendimi dinlerim.degisik bisey oldu mu farkederim.oncekinde eylülun basiydi.havalar çok sicakti ama aksamlari ayaklarim buz kesiyordu.ne yapsam isinmiyordu.o zaman anladim.

Amin canim.ins yuvaniz bir bebekle taclandırılır.

Esinin ayaklari da soğuk mu?
Aslinda ev serinse üsümen normal.
Eşim üzerini çıkarıp oturuyor evde sıcak diyor

Iyi aksamlqr. Oku oku bitiremedim. Ne yazmışsınız böyle.

Hamile arkadaşımıza hayırlı olsun diyorum, Allah tamamına erdirsin inşallah.

Naz predicyoru ben yaptım. Doğru çıkıyor varsa var yoksa yok.

@arminch yaa arkadaşım niye rahat durmuyorsun, şimdi yoksa bile vücudumuz dinç olsun ki yeni sürece bomba gibi başlayabilelim.

E Efulimm41 bayağı bilgilendim. Bende ıncir kürü düşünüyordum yapmasam mi acaba diye düşündüm şimdi. Senden umutluydum ben ama testte çıkmadı diyince umudum kırılmıştı. Sebep bu mu şimdi?

Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.

Damacana kaldıranlar 5 lik su kaldıranlar yapmayın, hamile olursunuz sonra tutunamaz pişman olursunuz dikkat edin kendinize. Ben hiç kendime dikkat etmedim, o yüzden tutunamadı diye pişmanlık duyuyorum şimdi. Olmuştu değerini bilemedim diyorum.

Kızlar benim bat normalde 11 Ocak ama klomen sayesinde yumurtalarım erken büyüdü ve çatlatma iğnesi erken oldu geçen ay iğnenin 15. Günü adet olmuştum yine öyle olursa bat 4 Ocak oluyor sizce bat ı neye göre hesaplamalıyım kafam karıştı
Cnm yine gununde olursun ben gunumde olmustum

Iyi aksamlqr. Oku oku bitiremedim. Ne yazmışsınız böyle.

Hamile arkadaşımıza hayırlı olsun diyorum, Allah tamamına erdirsin inşallah.

Naz predicyoru ben yaptım. Doğru çıkıyor varsa var yoksa yok.

@arminch yaa arkadaşım niye rahat durmuyorsun, şimdi yoksa bile vücudumuz dinç olsun ki yeni sürece bomba gibi başlayabilelim.

E Efulimm41 bayağı bilgilendim. Bende ıncir kürü düşünüyordum yapmasam mi acaba diye düşündüm şimdi. Senden umutluydum ben ama testte çıkmadı diyince umudum kırılmıştı. Sebep bu mu şimdi?

Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.

Damacana kaldıranlar 5 lik su kaldıranlar yapmayın, hamile olursunuz sonra tutunamaz pişman olursunuz dikkat edin kendinize. Ben hiç kendime dikkat etmedim, o yüzden tutunamadı diye pişmanlık duyuyorum şimdi. Olmuştu değerini bilemedim diyorum.
Üzme kendini canim.yine olur ins.hamile kalmanda sıkıntı yok.tez vakitte yine olacak.

X