Bat bugün d0 canım çok şükür gelen giden YOk :) ben gebelik testi yaptım şimdi . Birincisi hcg testi diğeri ovulasyonDoktoru dinle kuzum kafani karistirma gercekten surekli kan vererek kendini yipratirsin. Sali gunune yukselecekse baya yukselmis olur hem. Bat ne zamandi senin
Gitmen çok iyi olmuş kuzum sadeyi kullan bencede rahatlatır zaten 4 den 15 e cıktı bi daha vermene gerek yok evet salı günü tekrarlarsın bol su iç bol bol istirahat et ani hareketten kaçın ağır kaldırma folik asit kullan yediğine içtiğine dikkat et kanaman olursa hemen git inşallah bebiş için sıkıntı olmaz enfeksiyonun geçmiş olsun tekrar canim
İzin alıp gittim kuzular kadın Doğuma , idrar kültürü ve idrar ultrafyonu istedi. Sonuçlar çıkınca ona göre ilaç veririm sesi . Gebelikle ilgili sürekli kan verme dedi adet kanamasını bekle gelmezse salı günü gel beta yapalım tekrar boş su iç. İdrar yolu için şuan sadece bir tane şase verdi suya karıştırmadık rahatlatır biraz derdi . Daha önce kum taş döktün mü dedi üniversitedeysen döktüğünü söyledim sanırım o yüzden idrar yolu ultrasyonunu istedi izin alamam diye pazartesi yaptırıcam. Kültür sonucu yarın çıkacak .. meraklardan kuzular kan vermedim ama içim içimi yiyor
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim çok destek oldunuz valla inşallah iyi haberler paylaşırız hepimiz buralardan :) gebelik testim böyle çıktı 15 den yükselmiştir herhalde diye düşündüm çok silik değil sanki .. sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik :)Gitmen çok iyi olmuş kuzum sadeyi kullan bencede rahatlatır zaten 4 den 15 e cıktı bi daha vermene gerek yok evet salı günü tekrarlarsın bol su iç bol bol istirahat et ani hareketten kaçın ağır kaldırma folik asit kullan yediğine içtiğine dikkat et kanaman olursa hemen git inşallah bebiş için sıkıntı olmaz enfeksiyonun geçmiş olsun tekrar canim
O zaman battan sonra muhtemelen birden yukselir kan illa vericem diyosan bi kac gun bekle mutlaka olurmuBat bugün d0 canım çok şükür gelen giden YOk :) ben gebelik testi yaptım şimdi . Birincisi hcg testi diğeri ovulasyon
Cuma günü vereceğim canım merak ediyorum haftasonuna birazda olsa içim rahat girmek istiyorum teşekkürler canım herşey için :)O zaman battan sonra muhtemelen birden yukselir kan illa vericem diyosan bi kac gun bekle mutlaka olurmu
Hakkinda hayirlisi olsun. Rica ederim :)Cuma günü vereceğim canım merak ediyorum haftasonuna birazda olsa içim rahat girmek istiyorum teşekkürler canım herşey için :)
Evet canım yükselmiş gibi normal gebelik testi değil mi bu ilk ısrarlı bide oda etkiliyor koyuluğu iyi gidiyor gibi duruyor :) ben iyiyim çok şükür ilk aylar ilerde bilmiyorum riskli geçebilirmiş bebek büyüyünce çift rahimliyim 12. Haftada serklaj yapılacakmış yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek canm bekliyoruz işte herşey nasip dert bitmiyor :)Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim çok destek oldunuz valla inşallah iyi haberler paylaşırız hepimiz buralardan :) gebelik testim böyle çıktı 15 den yükselmiştir herhalde diye düşündüm çok silik değil sanki .. sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik :)
Evet canım ilk idrar değil akşam üzeri yaptığın bir test normal gebelik testi ..Hayırlısıyla Bebişi kucağına alırsın inşallah canım .Tarlı telaşlar her ay başka stres oluyordur Eminim :)Evet canım yükselmiş gibi normal gebelik testi değil mi bu ilk ısrarlı bide oda etkiliyor koyuluğu iyi gidiyor gibi duruyor :) ben iyiyim çok şükür ilk aylar ilerde bilmiyorum riskli geçebilirmiş bebek büyüyünce çift rahimliyim 12. Haftada serklaj yapılacakmış yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek canm bekliyoruz işte herşey nasip dert bitmiyor :)
amin canım hepimiz için inşallah :)Hakkinda hayirlisi olsun. Rica ederim :)
Öyle canım hic dert bitmiyor herşey yeni başlıyor öyle düşün rabbim bebislerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah bu testte akşam ısrarıyla böyleyse artıyor demektir canım gözün aydın hadi :)Evet canım ilk idrar değil akşam üzeri yaptığın bir test normal gebelik testi ..Hayırlısıyla Bebişi kucağına alırsın inşallah canım .Tarlı telaşlar her ay başka stres oluyordur Eminim :)
Ay canım inşallah dediğin gibi olur , Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimiz Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)Öyle canım hic dert bitmiyor herşey yeni başlıyor öyle düşün rabbim bebislerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah bu testte akşam ısrarıyla böyleyse artıyor demektir canım gözün aydın hadi :)
Amin canım insallah :)Ay canım inşallah dediğin gibi olur , Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepimiz Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
Bence bekle canim benim kuzenim iki ay adet gormeyip hamile oldugunu ogrenmistiBugün 41.gün hala adet olmadım. Doktora gittim betahcg negatif. Muayene etti rahim duvarın kalınlaşmış dedi. Sağ yumurtalıkta bir yumurta görüyorum dedi. Sonra tam anlaşılmıyor kistikte olabilir dedi. Idrara sıkışık gelirsen bir daha bakarım dedi. Adet söktürücü verdi. Napsam kullansam mi? Başka türlü sökülür mü adetim. Birde adet gelmeyince ilişki oldu onlardan gebelik olup olmadığını nerden bilecem.
Bence bekle canim benim kuzenim iki ay adet gormeyip hamile oldugunu ogrenmisti
1 aylıktı, pko vardı zaten iki üç ayda bir adet goruyorduAma hiçbir belirtim yok ki. Birkaç gündür ovulasyon testim koyulaşma var ama tam pik olmadi. Ya yeni yumurtlayacağım. Adet olacaksam olsam da düzenim başlasa. Adet olmanın da bir nimet olduğunu öğrenmiş oldum.
Kuzenin peki 2 ayın sonunda öğrendiğinde 2 aylikmiydi yoksa 1 aylık mi öğrendi hamileliğini.
1 aylıktı, pko vardı zaten iki üç ayda bir adet goruyordu
Gecen ay 16.gun yumurtlamistim ama klomen kullanmistim pko var duzensiz 30,35,40 oluyo bazenDevam et cnm koyulasir o kac gundu adetin uzunlugu.