Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ustteki dün alttakide bugun canimO zaman skma canini yakında koyuasr cnm bu resimdekiler ne zamanin
Yok canim ilk attigim hemen yapar yapmaz cekmistim sonrakini 10dk sonra cektim koyulasmistiBu koyuluk hemen mi cikti canm.
Evet canim ama koyulaştığı gun üst üste olsa bir sorun olmaz demi esimde sayi problemi yok sadece morfolojisi dusuk birazIliski oluyor mu canm 2 gunde bir kacirma testler bazen kafamizi karistiyor.
Olmaz ama bence hic gerek yok canim ust uste yapmaya icinizden geliosa yapin ama.Evet canim ama koyulaştığı gun üst üste olsa bir sorun olmaz demi esimde sayi problemi yok sadece morfolojisi dusuk biraz
Geç yumurtlayabilirsin canım ovulasyonla ilk ayın mi dongum kaç gunde birKizlar bugun 15.gun hala koyulasma yok
Pkoyum degisiyo canim ama gecen ay 16.gundu. Evet ilk defa ovulasyon testi kullandim ama bugun gecen ay catlarken oldugu gibi bacagim ve kalcama agri girdi akintim da var anlamadim aksam tekrar yapiyim test olmazsaG
Geç yumurtlayabilirsin canım ovulasyonla ilk ayın mi dongum kaç gunde bir
Değişiyorsa belli olmaz canım sıvı alımına dikkat etmediysen kacirmisda olabilirsinPkoyum degisiyo canim ama gecen ay 16.gundu. Evet ilk defa ovulasyon testi kullandim ama bugun gecen ay catlarken oldugu gibi bacagim ve kalcama agri girdi akintim da var anlamadim aksam tekrar yapiyim test olmazsa
Kızlar merhabalar benim adetin 40 gündür olmuyorum bugun adet günüm sabah beyaz serçe parmagım kadar bembeyaz akıntım oldu ve hala ara ara hafifçe devam ediyor sizce hamile olabilirmiyimValla kuzu ben aksam 6 da ısten gelınce yaptım sabah yapsam daha koyu olurdu heralde
Beyaz akıntı hamilelikte oluyor ama hamilesin diyemeyiz canım günün gelmiş test yapsan varsa cikarKızlar merhabalar benim adetin 40 gündür olmuyorum bugun adet günüm sabah beyaz serçe parmagım kadar bembeyaz akıntım oldu ve hala ara ara hafifçe devam ediyor sizce hamile olabilirmiyim
Canim nasil gidiyor hamilelik nasilsin.. sipizella die bir arkadasimizda vardi bizimle ayni gunlerde hamile kaln hic gormuyorum onuda.. benim haftaya 12 haftalik oluyor Allahin izniyle cinsiywt tahmini ve ikili tarama testi olucak heycan var sabirsizlikla bekliprum.. hic mide bulantisi yada baska biraey cekmiyorum cok sukir hersey simdilik guzel Allahin izniylede kicagimizada gelir insallahBeyaz akıntı hamilelikte oluyor ama hamilesin diyemeyiz canım günün gelmiş test yapsan varsa cikar
Gayet güzel canmArkadaşlar pazartesi günü beta 4 salı 15 perşembe 56 pazar günü 162 çıktı sizce değer artışları nasıl . Son artış bana az gibi geldi . Sizce artış normal mi ..Bat tarihim ise çarşambaydı
Canim spizella iyi çok sukir onun şiddetli bulantıları oluyor hala biraz zorluyor onu konuşuyoruz benim perşembe 11+5 olacak hem ikili testi hem çift rahim nedeniyle serklaj yaptırmam gerekiyor onu konuşmak için çağırdı doktorum bebiş iyi bi sıkıntımız olmadı ama sol rahimde duruyor erken doğum riskimiz var bulantim benimde sabahları çok az oldu 7. Haftada biraz şiddetliydi şimdi yok gibi birşey senin iyi olmana sevindim spizella benden 6 gün falan geri bugün doktora göre 11+2 yim sat a göre 11+0 Bende bakalım bekliyorum progestan 200 mg günde üç kullanıyorum birde tsh im yükseldi dahiliye düşük dozdan ilaç başladı 1 au sonra tekrar batıracağım benim cinsiyet tahminini 10+3 te dokyor yapti erkege benziyor dedi ama bilemiyorum şimdilik öyle rabbim bebislerimizi sağlıkla mutlulukla kucağıimiza almayı nasip etsin insallah hepimizeCanim nasil gidiyor hamilelik nasilsin.. sipizella die bir arkadasimizda vardi bizimle ayni gunlerde hamile kaln hic gormuyorum onuda.. benim haftaya 12 haftalik oluyor Allahin izniyle cinsiywt tahmini ve ikili tarama testi olucak heycan var sabirsizlikla bekliprum.. hic mide bulantisi yada baska biraey cekmiyorum cok sukir hersey simdilik guzel Allahin izniylede kicagimizada gelir insallah
Artis gayet normal canım olması gerektiği gibiArkadaşlar pazartesi günü beta 4 salı 15 perşembe 56 pazar günü 162 çıktı sizce değer artışları nasıl . Son artış bana az gibi geldi . Sizce artış normal mi ..Bat tarihim ise çarşambaydı
Batı beş gün geçti ya değerim düşük gibi geldi canım anlamadımGayet güzel canm
Batı beş gün geçti ya değer düşük gibi geldi gözüme . Senin batta değerlerin nasıldı canım?Artis gayet normal canım olması gerektiği gibi
Canim o döllenmeye tutunmaya göre değişir takılma aynı günde yumurtlama olsa bile tutunmam geç olursa yada benden erken olmuşsa o değer değişir önemli olan artışı oda gayet iyi benim 14. Gün yumurtlama 28. Gün battı 250 30. Gün 500 du. 38. Gun 9250 idi bir daha da baktirmadim canım sunuda soyliyeyim ben yumurta takibi yaptirmistim eminim gününden senin geç yumurtlama olabilir yumurta takibi yaptirdinmi yada ovulasyon testiBatı beş gün geçti ya değer düşük gibi geldi gözüme . Senin batta değerlerin nasıldı canım?