Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pko var 30,35,40 oluyo bazen duzensiz ama gecen ay klomenle 16.gun yumurtladim bu ay da bal tarcin corekotu ve inofolic kullandim 12.gun bugun
Cnm bence 15. Gün gb bidaha yap pik olunca ztn anlıyorsun ikinci birinciden koyu cıkıyor yukarıda koyduğum gb

Cnm bence 15. Gün gb bidaha yap pik olunca ztn anlıyorsun ikinci birinciden koyu cıkıyor yukarıda koyduğum gb
Tesekkur ederim kizlar ben yapmaya devam ediyim yine

Amin inşallah canım değerin yukselir bebişin tutunur sana paylaş tekrar yapınca
Ben dayanamadım tekrar kan verdim canım idrar yolu enfeksiyonu var dedi dün doktor o yüzden antşibiyotik verdi emin olmak için tekrar kan verdim değer yükselmiş hamile MİYim yoksa ben Aşırı yanmam var ve hafif pembe kanamam var nedir şimdi bu ben anlayamadım ya adet oldum sandım ama peçete afedersin biraz pembe leke geldi . İddar yolu enfeksiyonum da var ondan mı acaba . İlaç da kullanmadım. Bütün gün belimde adet sancısı gibi sancım vardı . Pembe lekeyi de görünce adet sandım ama kan sonucuna göre heveslenmeli miyim ben şimdi

Eklentiler

• 363C7221-8A41-42CE-9B83-76910764E7DB.png
    67,8 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar birşey soracağım şimdi geçen ay doktor catlatma ignesinden 12saat sonra iliski olmasini soyledi 36 saat sonrada çağırdı catlamis dedi o gunlerde bir daha iliski olmadi evde degildik ama burda okuduklarima gore onemli olan catladiktan sonra mi oluyo

Canim sanirim daha onceki degerin 4 küsürdü demi normalde o deger hamilelik icin cok dusuk ama suanki degerin yukselmis bu onceki yaptirdigin test ne zamandi yani ne kadar zamanda bu sekilde yukseldi canim tam zamanini soyle

Canim sanirim daha onceki degerin 4 küsürdü demi normalde o deger hamilelik icin cok dusuk ama suanki degerin yukselmis bu onceki yaptirdigin test ne zamandi yani ne kadar zamanda bu sekilde yukseldi canim tam zamanini soyle
Dün akşam saat 20.30 da tahlil verdim canım 4.01 çıktı bugün ise saat 16.00 da verdim 15.49 çıktı sence var mı bişeyler canım. Yumurtlama 4 Nisan Bat tarihim de yarın görünüyor canım

Yumurta catladiktan sonrasi degil oncesindeki 2 gun onemli canim catladigi gun 24 saat sansin oluyor oulasyonlardaki koyu gunleri degerlendirmen lazim

Teşekkür ederim canım ama hamile miyim ki ya benim kafam çok karıştı . Aşırı Sancım var adet ağrısı gibi ve ben pembe lekelenme var
Hamilesin cnim 10 uzeri gebeliktir sancin olmasi normal benim ikinci adet donemim geldi hala adet agrisi cekiyorum sadece kan gelmiyor tek fark bu.

Hamilesin cnim 10 uzeri gebeliktir sancin olmasi normal benim ikinci adet donemim geldi hala adet agrisi cekiyorum sadece kan gelmiyor tek fark bu.
Ayninşallah canım ama benim peçete pembe leke geldi ondan korkuyorum bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…