Evet canim hatırlıyorum sira bize gecmis demekki artik. tesekkur ederim canim bu arada hemen yap haber ver olurmu.Tamam cnm aynen dediğin gb yapıyorum bu arada üç aydır konuşuyorduk senle takvimi görünce cok sevindim hayırlı olsun inş saglıkla kucagına al cnm
Cnm bence 15. Gün gb bidaha yap pik olunca ztn anlıyorsun ikinci birinciden koyu cıkıyor yukarıda koyduğum gbPko var 30,35,40 oluyo bazen duzensiz ama gecen ay klomenle 16.gun yumurtladim bu ay da bal tarcin corekotu ve inofolic kullandim 12.gun bugun
Canim koyu ama ince cikmis cizgi bir arkadasda boyle oldu ama yumurtlamamis adet olmaya yakin gercekten yumurtladi akintin filan varmi bence iki çizginin de ayni koyulukta ve kalinlikta oldugu gun baz alinmali sen 2 gunde bir degerlendir hissiyatima gore henuz olmamis canim.
Tesekkur ederim kizlar ben yapmaya devam ediyim yineCnm bence 15. Gün gb bidaha yap pik olunca ztn anlıyorsun ikinci birinciden koyu cıkıyor yukarıda koyduğum gb
Ben dayanamadım tekrar kan verdim canımAmin inşallah canım değerin yukselir bebişin tutunur sana paylaş tekrar yapınca
Aaaa hayirli olsun canim hemde baya baya belirgin adetin gecikmis miydiEki Görüntüle 2138021 Kızlaaaaar
Sagol kuzum hepimizin saglikla gelsin insallah ❤ Allahim hepsini korusunDönsün uyusun büyüsün gelsin gül yüzünü görelim yakısıklının maşallah ona
Canim sanirim daha onceki degerin 4 küsürdü demi normalde o deger hamilelik icin cok dusuk ama suanki degerin yukselmis bu onceki yaptirdigin test ne zamandi yani ne kadar zamanda bu sekilde yukseldi canim tam zamanini soyleBen dayanamadım tekrar kan verdim canımidrar yolu enfeksiyonu var dedi dün doktor o yüzden antşibiyotik verdi emin olmak için tekrar kan verdim değer yükselmiş hamile MİYim yoksa ben Aşırı yanmam var ve hafif pembe kanamam var nedir şimdi bu ben anlayamadım ya adet oldum sandım ama peçete afedersin biraz pembe leke geldi . İddar yolu enfeksiyonum da var ondan mı acaba . İlaç da kullanmadım. Bütün gün belimde adet sancısı gibi sancım vardı . Pembe lekeyi de görünce adet sandım ama kan sonucuna göre heveslenmeli miyim ben şimdi
Hayirli olsun canimmmm gozun aydinEki Görüntüle 2138021 Kızlaaaaar
Dün akşam saat 20.30 da tahlil verdim canım 4.01 çıktı bugün ise saat 16.00 da verdim 15.49 çıktı sence var mı bişeyler canım. Yumurtlama 4 Nisan Bat tarihim de yarın görünüyor canımCanim sanirim daha onceki degerin 4 küsürdü demi normalde o deger hamilelik icin cok dusuk ama suanki degerin yukselmis bu onceki yaptirdigin test ne zamandi yani ne kadar zamanda bu sekilde yukseldi canim tam zamanini soyle
Gozun aydin canim tebrik ederim.Dün akşam saat 20.30 da tahlil verdim canım 4.01 çıktı bugün ise saat 16.00 da verdim 15.49 çıktı sence var mı bişeyler canım. Yumurtlama 4 Nisan Bat tarihim de yarın görünüyor canım
Ooooo tebrik ederim canim yarin kan vermeye artik.Eki Görüntüle 2138021 Kızlaaaaar
Teşekkür ederim canım ama hamile miyim ki ya benim kafam çok karıştı . Aşırı Sancım var adet ağrısı gibi ve ben pembe lekelenme varGozun aydin canim tebrik ederim.
Yumurta catladiktan sonrasi degil oncesindeki 2 gun onemli canim catladigi gun 24 saat sansin oluyor oulasyonlardaki koyu gunleri degerlendirmen lazimKızlar birşey soracağım şimdi geçen ay doktor catlatma ignesinden 12saat sonra iliski olmasini soyledi 36 saat sonrada çağırdı catlamis dedi o gunlerde bir daha iliski olmadi evde degildik ama burda okuduklarima gore onemli olan catladiktan sonra mi oluyo
Hamilesin cnim 10 uzeri gebeliktir sancin olmasi normal benim ikinci adet donemim geldi hala adet agrisi cekiyorum sadece kan gelmiyor tek fark bu.Teşekkür ederim canım ama hamile miyim ki ya benim kafam çok karıştı . Aşırı Sancım var adet ağrısı gibi ve ben pembe lekelenme var
Ayninşallah canım ama benim peçete pembe leke geldi ondan korkuyorum bir deHamilesin cnim 10 uzeri gebeliktir sancin olmasi normal benim ikinci adet donemim geldi hala adet agrisi cekiyorum sadece kan gelmiyor tek fark bu.
Pembe yerlesme kanamsi olabir canim gec dollenme olmus olabilir degrine gore bir doktora git yarin bilgilendirsin cnm lekeni de soyle.Ayninşallah canım ama benim peçete pembe leke geldi ondan korkuyorum bir de