Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pembe yerlesme kanamsi olabir canim gec dollenme olmus olabilir degrine gore bir doktora git yarin bilgilendirsin cnm lekeni de soyle.
yumuş haftasından sonra ilişki olmadı ama geç döllenme olabilir mi ozaman

yumuş haftasından sonra ilişki olmadı ama geç döllenme olabilir mi ozaman
Canim bende de olmadi ama 1 hafta geriden gelioz gec dollenme farkli birsey sanirim iliskiyle alakali degil 2 gunde 2 kat artmasi lazim değerinin adet gunune gore biraz dusuk deger ama normal artis saglarsa hersey yolunda demektir bir doktora git muhtemelen ilac verir ve 1 hafta sonraya cagirir vakit kaybetme yanliz.

Doğru söylüyorsun canım ben bu geç döllenme olayını anlamış değilim , bir doktora görünmekte fayda var haklısın. İnşallah güzel artış gösterir :)

Dün akşam saat 20.30 da tahlil verdim canım 4.01 çıktı bugün ise saat 16.00 da verdim 15.49 çıktı sence var mı bişeyler canım. Yumurtlama 4 Nisan Bat tarihim de yarın görünüyor canım
Bu kadar zamanda iki katindan fazla yukselmis ben pek anlamiyorum ama anladigim kadariyla suan var gorunuyor. Yalniz bu deger dusuk oldugu icin isin icine acikcasi kimyasalda giriyor. Herseye hazirlikli ol olurmu normalde asla bunu soylemem ama deger dusuk geldi bana canim iki gunde guzel yukselirde dusmezse kesin var deriz. Insallah guzelce yukselir degerin tekrar ne zaman yaptiracaksin kan tahlili

Doğru söylüyorsun canım ben bu geç döllenme olayını anlamış değilim , bir doktora görünmekte fayda var haklısın. İnşallah güzel artış gösterir :)
Evet doktora yarin gitmeye calis Hilalin dedigi gibi kimyasal da olabilir progestron verir hemen gec dollenme ise hic bir problem olmaz haber verirsin bizede mutlaka.

Canım çok haklısın bende heveslenmek istemiyorum ama çalışıyorum bugün yarın kaşın Doğuma gidemem sanırım . Ama iş çıkışı beta baktırabilirim tekrar . Diğer türlü bekleyemem herhalde bugün versem çok mu erken olur acaba

Evet doktora yarin gitmeye calis Hilalin dedigi gibi kimyasal da olabilir progestron verir hemen gec dollenme ise hic bir problem olmaz haber verirsin bizede mutlaka.
Kadın Doğuma bugün gidemem sanırım beşe kadar çıkamam ki beşden sonra kadın doğumlular oluyor mu acaba . Bu değerlerle pek ilgileneceklerini de düşünmüyorum nedense iş çıkışı tekrar beta vereyim diyorum yoksa dayanamayacağım sanırım . Bu belirsizlikse ne zormuş ya

Güzel gidiyorsun canım tebrik ederim hamilesin idrar yolu enfeksiyonu önemli bi an önce bi kadın doğumcu bul ve enfeksiyonun gebeliğin hakkında görüş çünkü çok önemli sana uygun ilaç versin yada verilen ilacı onaylayıp onaylamasını sor tebrik ederim 4 ten 15 e artmış 1 gün geçti degilmi ilk testin üstünden:) inşallah güzel gider herşey canım asıl iş şimdi basliyor:)

Evet canım 20 saat arada bu şekilde yükselmiş . İzin alıp nasıl gidicem bilmiyorum bakalım artık . Değerlerimi görünce doktor takmaz beni diye de korkuyorum açıkçası. Acele etmişsin diyebilirler. Sorma valla bu daha stresliymiş ya , idrar yolu enfeksiyonu çıkmasa ben kan tahlili de vermeyi düşünmüyordum büyük yıkım oluyordu çünkü bana

Zaten bu değere kesede gözükmez canım çok erken doktor olumsuz konussada uzulme görmeden umut vermemek için biraz moral bozabiliyorlar şuan önemli olan idrar yolu enfeksiyonun olması ve gebeliğini etkileyebilir bunu bi an önce halletmen lazım yibede kadın doguma danisarak hareket et anlat durumunu gitmeye çalış bian once

Cnm sagol tabiki ederim dua hep ediyorum bütün isteyenler için bu ay hiçbir sey yapmadım özel olarak tam aksine yapmamam gereken ne varsa yaptım tamamen piskolojik ben bunu anladm 3 ü ovulasyondu 31 inde ve 6 nisanda oldu ilşki hangisi tuttu bilemiyorm ama degere göre 31 i gb geliyor bana

İzin alıp kadın Doğuma gideyim en iyisi ben yoksa diğer türlü geçmeyecek enfeksiyonda , belki gebelik durumunuzda etkileyebilir . Çok stresli işlermiş ya Allah hayırlısını versin inşallah

Allah kucağına almayı nasip etsin.. tarihlerimiz aynıymış. benimde 3 nisan ovulasyondu ve 17 sinde regl olmam gerekiyordu oldumm :) yüzünü güldüren Allah bizi de duysun..

Canim ben adetime 5 gun varken ogrenip gittim sonra adet gecince gel dedi kese icin ama senin enfeksiyonda var bu cok onemli kanida hergun varme canına yazik degrinde bir problem yok zaten ters birsey olursa adetin baslar ama gec dollenme gibi geliyor bana insallah yanılmam.

İzin alıp kadın Doğuma gideyim en iyisi ben yoksa diğer türlü geçmeyecek enfeksiyonda , belki gebelik durumunuzda etkileyebilir . Çok stresli işlermiş ya Allah hayırlısını versin inşallah
Evet canım enfeksiyon gebeliğe çok zararlı keseyi bozar düşük olabilir önemli en kısa zamanda git allah hayirlsiini nasip etsin geçmiş olsun canm

Bugun degilde yarin ver kuzum daha iyi anlasilir. Ama illa sabredemiyorum diyosan ver bugun sonucu atarsin bakariz. Ne kadar yukseldigine

Bugun degilde yarin ver kuzum daha iyi anlasilir. Ama illa sabredemiyorum diyosan ver bugun sonucu atarsin bakariz. Ne kadar yukseldigine
Evet canım enfeksiyon gebeliğe çok zararlı keseyi bozar düşük olabilir önemli en kısa zamanda git allah hayirlsiini nasip etsin geçmiş olsun canm
İzin alıp gittim kuzular kadın Doğuma , idrar kültürü ve idrar ultrafyonu istedi. Sonuçlar çıkınca ona göre ilaç veririm sesi . Gebelikle ilgili sürekli kan verme dedi adet kanamasını bekle gelmezse salı günü gel beta yapalım tekrar boş su iç. İdrar yolu için şuan sadece bir tane şase verdi suya karıştırmadık rahatlatır biraz derdi . Daha önce kum taş döktün mü dedi üniversitedeysen döktüğünü söyledim sanırım o yüzden idrar yolu ultrasyonunu istedi izin alamam diye pazartesi yaptırıcam. Kültür sonucu yarın çıkacak .. meraklardan kuzular kan vermedim ama içim içimi yiyor

Son düzenleme:
Doktoru dinle kuzum kafani karistirma gercekten surekli kan vererek kendini yipratirsin. Sali gunune yukselecekse baya yukselmis olur hem. Bat ne zamandi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…