Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@cicekcik Prolaktin etkiliyor canım ya kumral var burda onunda 60 ti galiba prolaktin i ilaç kullandı adet dönemi ovulasyondan önce ilacı bitti prolaktin 1 e düşmüştü yumurtlama oldu ovulasyonla yakaladı hamile kaldı ovulasyon kullanmanı öneririm yine prolaktin için kullanılan birşey var dengeliyor muş s3nde kullan camim yasin cok degil yine ilk cocuk icin biraz gec ama yeni baslamissin olur daha neydi o K Kumral60 kullaniyormusin hala canim
benimde bu ay ilaç bittiğinde bat 5. gündü. 7. gün 1 e düştüğünü öğrendim değerimin. ovulasyon kullandım.11 gün koyu çizgiyi yakaladım.10-12-14-16-18 birliktelik oldu. ama işte kısmet değil denk gelmiyor. acaba o diğer dengeleyen şeyin adı ne ? aslanpençesi çayı mı? içiyorum onu da bu ay ara verip melisa içtim. birde ben ovulasyonu hep akşam üzeri saat 6 gibi yapıyorum bazen 7 yi buluyor. koyu çizgiyi görüp ertesi sabah birliktelik oldu. daha mı beklemeliyim ? hatalı mı kullanıyorum ? bir taktiğiniz var mı?

Canim
benimde bu ay ilaç bittiğinde bat 5. gündü. 7. gün 1 e düştüğünü öğrendim değerimin. ovulasyon kullandım.11 gün koyu çizgiyi yakaladım.10-12-14-16-18 birliktelik oldu. ama işte kısmet değil denk gelmiyor. acaba o diğer dengeleyen şeyin adı ne ? aslanpençesi çayı mı? içiyorum onu da bu ay ara verip melisa içtim. birde ben ovulasyonu hep akşam üzeri saat 6 gibi yapıyorum bazen 7 yi buluyor. koyu çizgiyi görüp ertesi sabah birliktelik oldu. daha mı beklemeliyim ? hatalı mı kullanıyorum ? bir taktiğiniz var mı?
Canim benim hormon problemim yoktu onu kumral görünce yardımcı olur şimdi ovulasyon u değerlendirmeye gelince ben hem yumurta takibi h3m ovulasyon kullandım ben 12. Gün 17mm di yumurta akşam ovulasyon pozitifti 13. Gün sabah pik akşam silikti doktor 14. Gün ilişki önerdi ama biz 12 13 14 15 17 birlikte olduk banyoyu sabah bıraktım belimin altına yastık koydum hic kalkmadım tuvalete bile öyle tuttu yani sende değerlenirmişsin aslında nasip gerisi

Canim ovulasyonu sabah ikinci idrarla yapmani öneririm 5 dk icinde ckan sonuc onemlidir. Mesela o kadar cok iliskiye gerek yok koyi ciktigi gun ve diger gun yeterli adet uzunluğuna gore de hesaplariz hangi gun diye proloktin icin testere disli aslanpencesi ictim ama ilac la beraber agir olur diye biraktm biliosun yumurtlama ya kadar icilio birde eşinde herhangi bir problem varmiydi.

Canim ovulasyonu sabah ikinci idrarla yapmani öneririm 5 dk icinde ckan sonuc onemlidir. Mesela o kadar cok iliskiye gerek yok koyi ciktigi gun ve diger gun yeterli adet uzunluğuna gore de hesaplariz hangi gun diye proloktin icin testere disli aslanpencesi ictim ama ilac la beraber agir olur diye biraktm biliosun yumurtlama ya kadar icilio birde eşinde herhangi bir problem varmiydi.
başka sorun yok canım benim. ovulasyon için sabah 2. idrarı beklemem mümkün değil çünkü çok yoğun çalışıyorum . ancak iş çıkışı yapabiliyorum. bugün aslanpençesine başlıyayım en iyisi :KK66:

başka sorun yok canım benim. ovulasyon için sabah 2. idrarı beklemem mümkün değil çünkü çok yoğun çalışıyorum . ancak iş çıkışı yapabiliyorum. bugün aslanpençesine başlıyayım en iyisi :KK66:
Canim sabah kacta gidiosun ise mesela 7 de kalkiosan 4 de kur gece kalk sonra geri yat aslanpencesine basla hatta ovulasyonlarini da atda bakalim usta olduk artik bu iste

IMG_5235.JPG
Kızlar lütfen yardım edin heyecandan ölmiyim bat bugun du olmadım hamilelik testi de yoktu ovu yaptım bu ne demek ikinci kere yumurtluyor olamam cunku senelrdir 28 günde olurum ve yumurtlama 3 nisandı

Kızlar ovulasyon testi pik yapmis mi oluyo daha koyulasabilir mi

Eklentiler

• 50EF07D3-CFF8-4874-9C2A-CCAF8DB33339.jpeg
    50EF07D3-CFF8-4874-9C2A-CCAF8DB33339.jpeg
    18,3 KB · Görüntüleme: 66
Eki Görüntüle 2137979 Kızlar lütfen yardım edin heyecandan ölmiyim bat bugun du olmadım hamilelik testi de yoktu ovu yaptım bu ne demek ikinci kere yumurtluyor olamam cunku senelrdir 28 günde olurum ve yumurtlama 3 nisandı
Canim eger 3 nisanda bu sekilde koyuyu gorduysen ovu da bu demek oluyor ki bebis gelebilir bir ihtimal hemen bir test al yap.

Canim eger 3 nisanda bu sekilde koyuyu gorduysen ovu da bu demek oluyor ki bebis gelebilir bir ihtimal hemen bir test al yap.
Evet cnm ovu da da böyleydi adet olcam sanıyorum ped bile koydum yapışkan beyaz akıntı var sadece iki dakkalık sancı girip geciyor kokular çok rahatsız ediyor ve öğleden sonrası resmen işte uyuyorum

Evet cnm ovu da da böyleydi adet olcam sanıyorum ped bile koydum yapışkan beyaz akıntı var sadece iki dakkalık sancı girip geciyor kokular çok rahatsız ediyor ve öğleden sonrası resmen işte uyuyorum
O zaman kesin bir nobetci eczane buluosun test aliosun canim oyle sevinioruz. Hayirlisi olsun.

Pko var 30,35,40 oluyo bazen duzensiz ama gecen ay klomenle 16.gun yumurtladim bu ay da bal tarcin corekotu ve inofolic kullandim 12.gun bugun
Canim koyu ama ince cikmis cizgi bir arkadasda boyle oldu ama yumurtlamamis adet olmaya yakin gercekten yumurtladi akintin filan varmi bence iki çizginin de ayni koyulukta ve kalinlikta oldugu gun baz alinmali sen 2 gunde bir degerlendir hissiyatima gore henuz olmamis canim.

X