geçmiş olsun.Şimdi başka bir doktora gittim (sabah gittiğim özeldeki doktor hiç ilgilenmedi ve beni bilgilendirmedi Bi dünya boşa para verdiğimle kaldım alttan muayene etti pek birşey göremedim dedi ) . Az önceki devletteki doktor çok ilgilendi yumurtlaman yeterli değil dedi 41 gündür adet görmüyorum dedim , rahimin yeterli kalınlıkta fakat bu ay hiç yumurtlamamışsın dedi, şuanda sol yumurtalığında 1 adet yumurta var fakat 14 mm maalesef çatlaması için 20 olması lazım dedi. 14 mm büyümüş 41 günde napıcam bilmiyorum Bi sürü tahlil verdi yarın gidip tahlil yaptırıcam, .ağlamaktan kafayı yemek üzereyim . Böyle birşey daha önce yaşayan var mı
yumurtanız 14 mm ise ve hersey yolunnda giderse günde ortalam1-2 mm büyüdüğünü varsayarsak bir kaç güne istenen olgunluğa ulaşabilir belki. ümitsiz olmayın. adaçayı içebilirsiniz. ben bat 7. günü muayene oldum. doktorum 14 mm yumurtan dedi ortalama hafta başı -belki ortası yumurtan çatlar dedi ve ekledi tabi herşey yolunda giderse.. hesapladım 14. günüme denk geliyordu. ada çayı içtim. bat 11. günü ovulasyon pik yaptı.. bakalım sonuç için hakkımızda hayırlısı.