- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama 36 saat içinde en geç olacaktr yapmaya devam et benceNasıl yani şimdi 19.gün senin test pozitif çıkıyo ama hala çatlama durumu olmadı mı ? Böyle şeyler mümkün mü yani
Benimki iki gündür çizgi çıktı çatlayana kadar böyle mi gözükecek
Yumurta 1 gün yaşypr yarın yapablrsn sorun olmaz canm eşleri anluorm hali kalmıyor adamcagzların ben bal muz fındık yedrdm bol bol güçlensn dye
Adet btmnden bir sonraki adete kadar gün aşırı yapılırsa da garanti dyprlar kısmet de varsa hamile kalırız canm yoksa da bir dahaki aya canm
Gözün aydın canimMerhabalar kizlar bugun doktor kontrolumiz vardi bizde 8+1 girdik cok sukir elleri ve ayaklari olusmaya baslamis cok guzel bir duygu Allahim burda isteyen herkese nasip etsin insallah kizlar en kisa zamanda hamis haberlerini bekliyoruz..
Nasılsın canım bebiş nSıl hamilelik nasıl gidiyor ??Yumurtlama hangi gündü bat hangi gün?
Rabbim gönlüne göre versin canm inşallahKızlar 2 gündür sabah test yapıyorum silik şekilde çizgi çıkıyor. Resimde pek belli değil sanırım ama gerçeğine bakarken baya belli oluyor çizgi. Çok heyecanlıyım adetime 4 gün var. Bugün kan vereceğim. Inş. Yine kimyasal değildir. Ocakta kimyasal oldu çok korkuyorum o yüzden bana dua edin bol bol
İyiyim canım çok şükür. Salı günü ikili test yapıcaz. 3 gün önce de cinsiyetini öğrendik, oğluşumuz oluyormuş :) şimdilik herşey yolunda. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?Nasılsın canım bebiş nSıl hamilelik nasıl gidiyor ??
Ins. Canim insallahRabbim gönlüne göre versin canm inşallah
Yaaa maşallah canımm sevindim allah hep saglık sıhhat versin inşallah hepimize . Bende iyiyim bulantılar coktu artık yok denecek kadar azaldı . Bende 23 nisanda öğreneceğim allahın izniyle senin erkenden söylemiş bana söylemdi bide üçüz ya heralde tam kestiremedi emin olmadan da söylemedi bana .İyiyim canım çok şükür. Salı günü ikili test yapıcaz. 3 gün önce de cinsiyetini öğrendik, oğluşumuz oluyormuş :) şimdilik herşey yolunda. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Maşallah allah bağışlasın üçüz mu ne güzel ya :)Yaaa maşallah canımm sevindim allah hep saglık sıhhat versin inşallah hepimize . Bende iyiyim bulantılar coktu artık yok denecek kadar azaldı . Bende 23 nisanda öğreneceğim allahın izniyle senin erkenden söylemiş bana söylemdi bide üçüz ya heralde tam kestiremedi emin olmadan da söylemedi bana .
Ayyy canim cok guzel masallah cinsiyetini tam olarak kacinci haftada ogrendin acaba bende 8+4 deyim merakla bekliyorumİyiyim canım çok şükür. Salı günü ikili test yapıcaz. 3 gün önce de cinsiyetini öğrendik, oğluşumuz oluyormuş :) şimdilik herşey yolunda. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Amin tesekkür ederim .Maşallah allah bağışlasın üçüz mu ne güzel ya :)
Aaa ben üçüz olduğunu bilmiyordum. O zaman senin karnın baya çıkmıştır şimdiden. Maşallah yaaYaaa maşallah canımm sevindim allah hep saglık sıhhat versin inşallah hepimize . Bende iyiyim bulantılar coktu artık yok denecek kadar azaldı . Bende 23 nisanda öğreneceğim allahın izniyle senin erkenden söylemiş bana söylemdi bide üçüz ya heralde tam kestiremedi emin olmadan da söylemedi bana .
Tam 11+4'tüm canım. Ama önceden öğrenenlerde sonradan değişme oluyormuş o yüzden kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum doktorum her ne kadar görmüş olsa da :)Ayyy canim cok guzel masallah cinsiyetini tam olarak kacinci haftada ogrendin acaba bende 8+4 deyim merakla bekliyorum
evet erkek bebeklerde biraz kordonla sanirim ufak seyi karistiriyorlarmis oyuzden Allah kicaginada almayi nasip etsin canim benim Allah gonlunuze gore versin.. benmde kontrolum 12 haftalikken 12+3 gibi insallh banada soler ozamanTam 11+4'tüm canım. Ama önceden öğrenenlerde sonradan değişme oluyormuş o yüzden kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum doktorum her ne kadar görmüş olsa da :)