Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hımm peki hemen değerlendirdin mi o günleri ?? Ben 13-14 en fazla 15 günü bekliyodm o gün değerlendirdik test 15-16 pozitif çıktı bugün değil yarın sabah değerlendirecezz sonra mola yaparız diyordum bugün 16 günü 17 sındee de değerlendirmemiz gerekiyor spermlerdee düşüşe geçecek diye endişe ediyorum walla o yüzden sordum canm

Yumurta 1 gün yaşypr yarın yapablrsn sorun olmaz canm eşleri anluorm hali kalmıyor adamcagzların ben bal muz fındık yedrdm bol bol güçlensn dye:KK73: :oops:

Kızlar 2 gündür sabah test yapıyorum silik şekilde çizgi çıkıyor. Resimde pek belli değil sanırım ama gerçeğine bakarken baya belli oluyor çizgi. Çok heyecanlıyım adetime 4 gün var. Bugün kan vereceğim. Inş. Yine kimyasal değildir. Ocakta kimyasal oldu çok korkuyorum o yüzden bana dua edin bol bol :dua:

Eklentiler

• 20180405_203158.jpg
    20180405_203158.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar 2 gündür sabah test yapıyorum silik şekilde çizgi çıkıyor. Resimde pek belli değil sanırım ama gerçeğine bakarken baya belli oluyor çizgi. Çok heyecanlıyım adetime 4 gün var. Bugün kan vereceğim. Inş. Yine kimyasal değildir. Ocakta kimyasal oldu çok korkuyorum o yüzden bana dua edin bol bol :dua:
Rabbim gönlüne göre versin canm inşallah:dua:

Nasılsın canım bebiş nSıl hamilelik nasıl gidiyor ??
İyiyim canım çok şükür. Salı günü ikili test yapıcaz. 3 gün önce de cinsiyetini öğrendik, oğluşumuz oluyormuş :) şimdilik herşey yolunda. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?

İyiyim canım çok şükür. Salı günü ikili test yapıcaz. 3 gün önce de cinsiyetini öğrendik, oğluşumuz oluyormuş :) şimdilik herşey yolunda. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Yaaa maşallah canımm sevindim allah hep saglık sıhhat versin inşallah hepimize . Bende iyiyim bulantılar coktu artık yok denecek kadar azaldı . Bende 23 nisanda öğreneceğim allahın izniyle senin erkenden söylemiş bana söylemdi bide üçüz ya heralde tam kestiremedi emin olmadan da söylemedi bana .

Yaaa maşallah canımm sevindim allah hep saglık sıhhat versin inşallah hepimize . Bende iyiyim bulantılar coktu artık yok denecek kadar azaldı . Bende 23 nisanda öğreneceğim allahın izniyle senin erkenden söylemiş bana söylemdi bide üçüz ya heralde tam kestiremedi emin olmadan da söylemedi bana .
Maşallah allah bağışlasın üçüz mu ne güzel ya :)

Ayyy canim cok guzel masallah cinsiyetini tam olarak kacinci haftada ogrendin acaba bende 8+4 deyim merakla bekliyorum

Aaa ben üçüz olduğunu bilmiyordum. O zaman senin karnın baya çıkmıştır şimdiden. Maşallah yaa

Ayyy canim cok guzel masallah cinsiyetini tam olarak kacinci haftada ogrendin acaba bende 8+4 deyim merakla bekliyorum
Tam 11+4'tüm canım. Ama önceden öğrenenlerde sonradan değişme oluyormuş o yüzden kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum doktorum her ne kadar görmüş olsa da :)

Tam 11+4'tüm canım. Ama önceden öğrenenlerde sonradan değişme oluyormuş o yüzden kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum doktorum her ne kadar görmüş olsa da :)
evet erkek bebeklerde biraz kordonla sanirim ufak seyi karistiriyorlarmis oyuzden Allah kicaginada almayi nasip etsin canim benim Allah gonlunuze gore versin.. benmde kontrolum 12 haftalikken 12+3 gibi insallh banada soler ozaman

X