14 gün sonra canım geç yumurtlama olmuş demekki bu ayKızlar merhaba benm bugün adet günümdü olmafım 28 günde oluyorm.bu ay ovulasyon da denedim 18.gün çift çizgiyi yakaladm ertesi günn silik çıktı değerlendrdk ben şimdi yumurtlamadan kaç gün sonra adet olmalıyım ??tabi inş olmam
Evet çok pahalı da var. Ben 15'e almıştım.
Yumurtlamanın 7nci günü geldi canım. O gün ve sonraki gün devam etti. Ama o gün smear testi yaptırdığım için emin olamadım. Şekli de sulu, sütlü kahve renginde ve bir iki damla şeklindeydi. Sadece peçeteye sildiğimde geliyordu iç çamaşırına gelmiyordu. O gün kasıklarımda şiddetli batmalar oldu nefesimi kesen cinsten. Bi de sonradan adetime 2 gün kala lekelenmem oldu. 2 gün geçene kadar toplamda 5 gün devam etti. Yine aynı kıvamda aynı renkteydi. Tek fark batma değilde adet sancım olmuştu.Canim kusura bakmazsan sana bir şey soracağım. Sen yerleşme kanaması yaşamıştın diye hatırlıyorum. Kaç gün kala gelmişti ve nasıldı hatırlıyor musun?
Yumurtlamanın 7nci günü geldi canım. O gün ve sonraki gün devam etti. Ama o gün smear testi yaptırdığım için emin olamadım. Şekli de sulu, sütlü kahve renginde ve bir iki damla şeklindeydi. Sadece peçeteye sildiğimde geliyordu iç çamaşırına gelmiyordu. O gün kasıklarımda şiddetli batmalar oldu nefesimi kesen cinsten. Bi de sonradan adetime 2 gün kala lekelenmem oldu. 2 gün geçene kadar toplamda 5 gün devam etti. Yine aynı kıvamda aynı renkteydi. Tek fark batma değilde adet sancım olmuştu.
Rica ederim canım. Amin inşallah. Lekelenmen mi oldu ?Teşekkür ederim canim, hakkını helal et. Allah yavrunu sağlıkla kucağına aldığını göstersin sana
Rica ederim canım. Amin inşallah. Lekelenmen mi oldu ?
Yerleşme olabilir canım. Yumurtlama gününü biliyor musun ?Oldu canim, sadece peçeteye geldi bir kere pembe leke. Bata 5 var. Adet mi oluyorum, yerleşme mi bilemedim. Bir de nette hesap yapan site de bugünü gösteriyordu. Kafam karisti
Yerleşme olabilir canım. Yumurtlama gününü biliyor musun ?
Canım bat 1 Nisandı 31 Mart’ta kan verdim 1.25 çıktı hala adet olmadım bekliyorumDilarassd ne yaptın? Son durum nedir?
Evde gebelik testi yaptın mı? İnşallah pozitif sonuçlar alırsınCanım bat 1 Nisandı 31 Mart’ta kan verdim 1.25 çıktı hala adet olmadım bekliyorum
Belki geç yumurtlamşsndr ben ovulasyon yaptm normalde olduğundan 5 gün sonra yumurtladm yapmadan test kaçacaktı o günler denemeye devam et canm belki tutar bu ayBat 4 nisan ya da bugün ama bende adet olmadım. Adetin 22.günü progesteron değerim 0 lardaydı. Şimdi ben yumurtlamadiysam adetim geç mi olacak. Ya da olacak mi? Bu ay ovulasyon falan yapmadım çarşı karıştı:)) Şimdi hiç bişey bilmiyorum.
Belki geç yumurtlamşsndr ben ovulasyon yaptm normalde olduğundan 5 gün sonra yumurtladm yapmadan test kaçacaktı o günler denemeye devam et canm belki tutar bu ay
Adet btmnden bir sonraki adete kadar gün aşırı yapılırsa da garanti dyprlar kısmet de varsa hamile kalırız canm yoksa da bir dahaki aya canmInşallah bakalım. Ben her ay belki 30 tane ovulasyon yapıyordum. Bu ay almiycam ugrasmaycam dedim. Üstelik elimde 1 tane bile test yok. Başka zaman kalırdı. Dün eczaneden 5 liraya bi test aldım bugün sabah yaptım negatif.
Canım OVULASYON testine rağmen mi geç yumurtladın yani ilişkiye devam mı ettin ? Yoksa sandığın gün yanılttı OVULASYON testı doğru mu yanıt verdi ?? Bende kullanıyorum ilk bu ay başladım 2 gün çift çizgi net bi şekilde gözüktü çatlaması gerekiyormuş o yüzden merak ettim aklım karışıyo bazenBelki geç yumurtlamşsndr ben ovulasyon yaptm normalde olduğundan 5 gün sonra yumurtladm yapmadan test kaçacaktı o günler denemeye devam et canm belki tutar bu ay
Lekelenmenin üzerinden 5-6 gün geçince test yaparsın evde. Varsa çıkarNet bilmiyorum. Klomen kullandım, 23 martta iki yumurta vardı; 19 ve 21 mm. Eli kulağındadır bugün yarın çatlar demişti. 28 martta kontrole gittim, catlamis ve rahim kalınlığın 19 olmuş, sorun yok dedi, gönderdi canim :)
Gözün aydın canım :) nasıl gidiyor hamilelik bulantı var mı ?Merhabalar kizlar bugun doktor kontrolumiz vardi bizde 8+1 girdik cok sukir elleri ve ayaklari olusmaya baslamis cok guzel bir duygu Allahim burda isteyen herkese nasip etsin insallah kizlar en kisa zamanda hamis haberlerini bekliyoruz..
Nasıl yani şimdi 19.gün senin test pozitif çıkıyo ama hala çatlama durumu olmadı mı ? Böyle şeyler mümkün mü yaniCanm ben 28 günde adet göryorm 14 en geç 15.gün yumurtladm taş çatlasa test yapyrm bir türlü çift çizgi olmuyor. Ovulasyon testine doktora gittim 19.gün dü bugun yarın çatlar bazen olablyor dedi o günleri çok iyi değerlendrk bakalım 3 gün kaldı bata beklyrm