Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hımm peki hemen değerlendirdin mi o günleri ?? Ben 13-14 en fazla 15 günü bekliyodm o gün değerlendirdik test 15-16 pozitif çıktı bugün değil yarın sabah değerlendirecezz sonra mola yaparız diyordum bugün 16 günü 17 sındee de değerlendirmemiz gerekiyor spermlerdee düşüşe geçecek diye endişe ediyorum walla o yüzden sordum canm

Yumurta 1 gün yaşypr yarın yapablrsn sorun olmaz canm eşleri anluorm hali kalmıyor adamcagzların ben bal muz fındık yedrdm bol bol güçlensn dye

Adet btmnden bir sonraki adete kadar gün aşırı yapılırsa da garanti dyprlar kısmet de varsa hamile kalırız canm yoksa da bir dahaki aya canm

Gün aşırı yapmaya çalıştık ama arada 3-4 gun atladığımız oldu. Adet bitiminde de hemen ol.adi zaten.

Kızlar 2 gündür sabah test yapıyorum silik şekilde çizgi çıkıyor. Resimde pek belli değil sanırım ama gerçeğine bakarken baya belli oluyor çizgi. Çok heyecanlıyım adetime 4 gün var. Bugün kan vereceğim. Inş. Yine kimyasal değildir. Ocakta kimyasal oldu çok korkuyorum o yüzden bana dua edin bol bol

Eklentiler

• 20180405_203158.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 64
Rabbim gönlüne göre versin canm inşallah

Nasılsın canım bebiş nSıl hamilelik nasıl gidiyor ??
İyiyim canım çok şükür. Salı günü ikili test yapıcaz. 3 gün önce de cinsiyetini öğrendik, oğluşumuz oluyormuş :) şimdilik herşey yolunda. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?

İyiyim canım çok şükür. Salı günü ikili test yapıcaz. 3 gün önce de cinsiyetini öğrendik, oğluşumuz oluyormuş :) şimdilik herşey yolunda. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Yaaa maşallah canımm sevindim allah hep saglık sıhhat versin inşallah hepimize . Bende iyiyim bulantılar coktu artık yok denecek kadar azaldı . Bende 23 nisanda öğreneceğim allahın izniyle senin erkenden söylemiş bana söylemdi bide üçüz ya heralde tam kestiremedi emin olmadan da söylemedi bana .

Maşallah allah bağışlasın üçüz mu ne güzel ya :)

Ayyy canim cok guzel masallah cinsiyetini tam olarak kacinci haftada ogrendin acaba bende 8+4 deyim merakla bekliyorum

Aaa ben üçüz olduğunu bilmiyordum. O zaman senin karnın baya çıkmıştır şimdiden. Maşallah yaa

Ayyy canim cok guzel masallah cinsiyetini tam olarak kacinci haftada ogrendin acaba bende 8+4 deyim merakla bekliyorum
Tam 11+4'tüm canım. Ama önceden öğrenenlerde sonradan değişme oluyormuş o yüzden kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum doktorum her ne kadar görmüş olsa da :)

Tam 11+4'tüm canım. Ama önceden öğrenenlerde sonradan değişme oluyormuş o yüzden kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum doktorum her ne kadar görmüş olsa da :)
evet erkek bebeklerde biraz kordonla sanirim ufak seyi karistiriyorlarmis oyuzden Allah kicaginada almayi nasip etsin canim benim Allah gonlunuze gore versin.. benmde kontrolum 12 haftalikken 12+3 gibi insallh banada soler ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…