Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildigim kadari ile yumurtlama olmamis bu ay canim doktor kontrolunde mi ilerledin bu ay eger degilse mutlaka bu ay git klomen filan verir yumurtani gelistirir ovulasyon testinde koyulasma olmasi catladigini gostermiyormus canim doktora gittigimde benimde yumurtamin catlamadigni soyledi catlasa bile kalitesiz oluyormus dollenememis bu ay catladi hamile kaldim darisi sana canim.
Belki yumurtlamamışsındır daha canım. Yumurtlama gününü bilmeden yapılan test pek doğru sonuç vermez. Yumurtlamadan önce 1'in altında oluyor zaten. Belki geç yumurtlayacaksın.
Yok doktor 3 ay klomen progestan verdi. Gel falan demedi. Geçen ay klomen kullandım, progestani kullanamadım. Bu ayda hiçbir ilaç kullanmadim.
Bir dahaki ay kullanayim bari. Sen klomen mi kullandın canım. Amin inşallah.
Bilmiyorum valla bu ay ovulasyon yapmadım. Yumurtlama yoktur belkide. Moralim çok bozuldu.
Bat dündü. Ama adet olmadı daha bekliyor.Dilarassd dan haber var mı? Ben mi kaçırdım?
Bi daha ki ay ovülasyon yap. Yumurtlama gününü bilmeden progesteron baktırmak çok anlamsız oluyor. Sen yine de gün aşırı devam et. Belki geç yumurtlarsın.Yok doktor 3 ay klomen progestan verdi. Gel falan demedi. Geçen ay klomen kullandım, progestani kullanamadım. Bu ayda hiçbir ilaç kullanmadim.
Bir dahaki ay kullanayim bari. Sen klomen mi kullandın canım. Amin inşallah.
Bilmiyorum valla bu ay ovulasyon yapmadım. Yumurtlama yoktur belkide. Moralim çok bozuldu.
Sağol canm
Inşallah olur canım naptın haber bekliyorum senden baktı miTeşekkür ederim canım bakalım inşllah bu ay olsa artık çok yoruldum her ay aynı sonucu görmekten
Yok canım işdeyimm şimdi dört de randevum haberleri paylaşırım . Ovüladyon yaptım dün silik çıktı normalde yarın yumuş bakalım ne diyecek doktorInşallah olur canım naptın haber bekliyorum senden baktı mi
Baksın bakalım tamam canimYok canım işdeyimm şimdi dört de randevum haberleri paylaşırım . Ovüladyon yaptım dün silik çıktı normalde yarın yumuş bakalım ne diyecek doktor
Çıktım şimdi canım doktordan, smear testi aldı. Herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi . Yumurtlama dönemindesin dedi. Eşimin varikosel ameliyatı olduğunu söyledim . Önceki yaptırdığım hormon testlerini söyledim . prpgesterona bakalım dedi geçen ayki progesteronda 11 çıktığını söyledim değerin . O zaman bir sıkıntı görünmüyor . Deneyeceksiniz dedi. Herhangi bir tedavi vermedi öngörmedi . Rahim filmini bir yıl olmadan çekmeninnbir anlamı yok dedi . Bekleyeceksiniz dediBaksın bakalım tamam canim
Şunu aldım canım Medimarkt'ten. Dijital olsun yeter. Markası çok önemli değil.
Çok kapsamlı fiyatları uçuklar varda dedim nasıl bişey olacakŞunu aldım canım Medimarkt'ten. Dijital olsun yeter. Markası çok önemli değil.
Evet çok pahalı da var. Ben 15'e almıştım.Çok kapsamlı fiyatları uçuklar varda dedim nasıl bişey olacak
Baksalar ölecekler çocuk istiyoruz banada aynısını dediler sonunda kızdım 1 yılı geçti dedim öyle baktılar ve çift rahimli olduğumu öğrendim hamile kalmama engel değilmiş ama hamilelik sürecim acısından öğrenmem çok iyi oldu riskli bi gebelik süreci geçiriyorum 1 yıl geçti demesem ogrenemeyecektimÇıktım şimdi canım doktordan, smear testi aldı. Herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi . Yumurtlama dönemindesin dedi. Eşimin varikosel ameliyatı olduğunu söyledim . Önceki yaptırdığım hormon testlerini söyledim . prpgesterona bakalım dedi geçen ayki progesteronda 11 çıktığını söyledim değerin . O zaman bir sıkıntı görünmüyor . Deneyeceksiniz dedi. Herhangi bir tedavi vermedi öngörmedi . Rahim filmini bir yıl olmadan çekmeninnbir anlamı yok dedi . Bekleyeceksiniz dedi
Özel aslında para almak için bakarız derler diye düşündüm ama deneyin gerek yok dediler. Bi de eşimin varikosel ameliyatını duyunca zaten sperm testi yaptırın tekrar bakalım dedi senin hamilelik süreci nasıl gidiyor sen nasıl hamile kaldın canım farklı bişey yaptın mı?Baksalar ölecekler çocuk istiyoruz banada aynısını dediler sonunda kızdım 1 yılı geçti dedim öyle baktılar ve çift rahimli olduğumu öğrendim hamile kalmama engel değilmiş ama hamilelik sürecim acısından öğrenmem çok iyi oldu riskli bi gebelik süreci geçiriyorum 1 yıl geçti demesem ogrenemeyecektim
Hayırlısı olsun canım yumurtlama oluyor mu diye yumurta takibi yaptı doktor 21. Gün progesteron baktirdim 21.8 cıktı hamile kalmışım farklı birşey yapmadım eşim sabahları keçi boynuzu özü pekmezi yedi belimin altına yastık koydum 1 saat öyle bekledim sabaha bıraktım banyoyu hic kalkmadım falan öyle kaldım hangisi etkili oldu bilmiyorumÖzel aslında para almak için bakarız derler diye düşündüm ama deneyin gerek yok dediler. Bi de eşimin varikosel ameliyatını duyunca zaten sperm testi yaptırın tekrar bakalım dedi senin hamilelik süreci nasıl gidiyor sen nasıl hamile kaldın canım farklı bişey yaptın mı?