Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bildigim kadari ile yumurtlama olmamis bu ay canim doktor kontrolunde mi ilerledin bu ay eger degilse mutlaka bu ay git klomen filan verir yumurtani gelistirir ovulasyon testinde koyulasma olmasi catladigini gostermiyormus canim doktora gittigimde benimde yumurtamin catlamadigni soyledi catlasa bile kalitesiz oluyormus dollenememis bu ay catladi hamile kaldim darisi sana canim.

Yok doktor 3 ay klomen progestan verdi. Gel falan demedi. Geçen ay klomen kullandım, progestani kullanamadım. Bu ayda hiçbir ilaç kullanmadim.
Bir dahaki ay kullanayim bari. Sen klomen mi kullandın canım. Amin inşallah.

Belki yumurtlamamışsındır daha canım. Yumurtlama gününü bilmeden yapılan test pek doğru sonuç vermez. Yumurtlamadan önce 1'in altında oluyor zaten. Belki geç yumurtlayacaksın.

Bilmiyorum valla bu ay ovulasyon yapmadım. Yumurtlama yoktur belkide. Moralim çok bozuldu.

Yok doktor 3 ay klomen progestan verdi. Gel falan demedi. Geçen ay klomen kullandım, progestani kullanamadım. Bu ayda hiçbir ilaç kullanmadim.

Bilmiyorum valla bu ay ovulasyon yapmadım. Yumurtlama yoktur belkide. Moralim çok bozuldu.

Yok canim benimde hormonum yuksekmis ilac düşürdügu an yumurtlama oldu ama bence klomen verdiğinde takip yapmasi lazim yumurtan catlamaya yakin igne vermesi lazim aylar geciyor yapilmasi gerekini hizlica yapmali.

Bi daha ki ay ovülasyon yap. Yumurtlama gününü bilmeden progesteron baktırmak çok anlamsız oluyor. Sen yine de gün aşırı devam et. Belki geç yumurtlarsın.

Inşallah olur canım naptın haber bekliyorum senden baktı mi
Yok canım işdeyimm şimdi dört de randevum haberleri paylaşırım . Ovüladyon yaptım dün silik çıktı normalde yarın yumuş bakalım ne diyecek doktor

Baksın bakalım tamam canim
Çıktım şimdi canım doktordan, smear testi aldı. Herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi . Yumurtlama dönemindesin dedi. Eşimin varikosel ameliyatı olduğunu söyledim . Önceki yaptırdığım hormon testlerini söyledim . prpgesterona bakalım dedi geçen ayki progesteronda 11 çıktığını söyledim değerin . O zaman bir sıkıntı görünmüyor . Deneyeceksiniz dedi. Herhangi bir tedavi vermedi öngörmedi . Rahim filmini bir yıl olmadan çekmeninnbir anlamı yok dedi . Bekleyeceksiniz dedi:işsiz:

Son düzenleme:

Eklentiler

• IMG_0752.JPG
    IMG_0752.JPG
    69 KB · Görüntüleme: 56
Çıktım şimdi canım doktordan, smear testi aldı. Herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi . Yumurtlama dönemindesin dedi. Eşimin varikosel ameliyatı olduğunu söyledim . Önceki yaptırdığım hormon testlerini söyledim . prpgesterona bakalım dedi geçen ayki progesteronda 11 çıktığını söyledim değerin . O zaman bir sıkıntı görünmüyor . Deneyeceksiniz dedi. Herhangi bir tedavi vermedi öngörmedi . Rahim filmini bir yıl olmadan çekmeninnbir anlamı yok dedi . Bekleyeceksiniz dedi:işsiz:
Baksalar ölecekler çocuk istiyoruz banada aynısını dediler sonunda kızdım 1 yılı geçti dedim öyle baktılar ve çift rahimli olduğumu öğrendim hamile kalmama engel değilmiş ama hamilelik sürecim acısından öğrenmem çok iyi oldu riskli bi gebelik süreci geçiriyorum 1 yıl geçti demesem ogrenemeyecektim

Baksalar ölecekler çocuk istiyoruz banada aynısını dediler sonunda kızdım 1 yılı geçti dedim öyle baktılar ve çift rahimli olduğumu öğrendim hamile kalmama engel değilmiş ama hamilelik sürecim acısından öğrenmem çok iyi oldu riskli bi gebelik süreci geçiriyorum 1 yıl geçti demesem ogrenemeyecektim
Özel aslında para almak için bakarız derler diye düşündüm ama deneyin gerek yok dediler. Bi de eşimin varikosel ameliyatını duyunca zaten sperm testi yaptırın tekrar bakalım dedi :KK43: senin hamilelik süreci nasıl gidiyor sen nasıl hamile kaldın canım farklı bişey yaptın mı?

Özel aslında para almak için bakarız derler diye düşündüm ama deneyin gerek yok dediler. Bi de eşimin varikosel ameliyatını duyunca zaten sperm testi yaptırın tekrar bakalım dedi :KK43: senin hamilelik süreci nasıl gidiyor sen nasıl hamile kaldın canım farklı bişey yaptın mı?
Hayırlısı olsun canım yumurtlama oluyor mu diye yumurta takibi yaptı doktor 21. Gün progesteron baktirdim 21.8 cıktı hamile kalmışım farklı birşey yapmadım eşim sabahları keçi boynuzu özü pekmezi yedi belimin altına yastık koydum 1 saat öyle bekledim sabaha bıraktım banyoyu hic kalkmadım falan öyle kaldım hangisi etkili oldu bilmiyorum

Kızlar merhaba benm bugün adet günümdü olmafım 28 günde oluyorm.bu ay ovulasyon da denedim 18.gün çift çizgiyi yakaladm ertesi günn silik çıktı değerlendrdk ben şimdi yumurtlamadan kaç gün sonra adet olmalıyım ??tabi inş olmam:dua:

X