- 31 Aralık 2017
- 789
- 671
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikar canim birqz dusuk cikar deger ama normal daha var edetineKIzlar benden kopkoyu bir ovulasyon testi daha :) sabahkiyle aynı çıkacak mı diye baktım su falan içmeme rağmen hala koyu :) kasıklarımda ağrıyor hadi inşallah yarın kan versem çıkar mı acaba bat 1 Nisan :))
Dayanamicam galiba gidip vericem yarın :)Cikar canim birqz dusuk cikar deger ama normal daha var edetine
Git canim haber et ama.Dayanamicam galiba gidip vericem yarın :)
Tamam canım :)Git canim haber et ama.
Ultrason goruntusunde yazior canim kagit veriolarya orda yaziorEvet daha yeni başlamış bi daha dinleyelim dedi banada daha hızlanıyormuş 150 lere çıkıyormuş ben hızını sormayı unuttum bak :)
Benimkinde kalp atışı görüntüsü değil normal görüntü diye heralde yazmıyor canım baktımda cuma sorcam inşallahUltrason goruntusunde yazior canim kagit veriolarya orda yazior
Kaç gün var cnm bataGünaydın kızlar bu sabah da ovulasyon testi yaptım hala koyu ama gebelik testinde bir şey görünmüyor neden acaba böyle olup da hamile olan var mı ? Bu da az önce yaptığım test hala koyu
5 gün var canımKaç gün var cnm bata
Daha yeni döllenme olduysa o yuzden idrara yansıması olabilir çünkü önce lh artıyor sonra kan en son idrara geçiyor 2 gün kala fln geçmiş olur eğer varsa5 gün var canım
Yarın kan versem çıkar mı acaba bugün verecektim normalde ama hcg de çıkmayınca vazgeçtimDaha yeni döllenme olduysa o yuzden idrara yansıması olabilir çünkü önce lh artıyor sonra kan en son idrara geçiyor 2 gün kala fln geçmiş olur eğer varsa
Günaydın canım. bence bekle en azından bat a kadar bekle varsa cıkmasına cıkar ama cok dusuk cıkar sora yok yukseldi mi yok kimyasal mı diye kendini yio insanYarın kan versem çıkar mı acaba bugün verecektim normalde ama hcg de çıkmayınca vazgeçtim
Bekle bncede cnm çünkü değer düşük olunca birde ikiye katlanması için beklemen gerekecek vr daha çok stres oluyorsun inanki batını bekle idrar yap ama kan verme bence tabiki sen blrsnYarın kan versem çıkar mı acaba bugün verecektim normalde ama hcg de çıkmayınca vazgeçtim
Canim normal gebelik testini de atsana bakalim adetine 3 gun kalmis olmasi lazim 17 sinde yumurtlama olmamismiydi yanlis mi hatirliyorum.Yarın kan versem çıkar mı acaba bugün verecektim normalde ama hcg de çıkmayınca vazgeçtim
17 akşam ve 18 sabah pik olmuştu canım hangisinin üstüne 14 sayacağım bilmiyorum :) bu testim negatife çevirdim sanki yine gölge gibi bir şey var ama bunda yine görünmüyor ...Canim normal gebelik testini de atsana bakalim adetine 3 gun kalmis olmasi lazim 17 sinde yumurtlama olmamismiydi yanlis mi hatirliyorum.
O zaman 4 gun var canim bem goruyorum digerindede gordum cok silik sadece atma cope daha belli olur git kan ver sinavlarin baslamadan butun düzenin heycandan sınavların bozulur yoksa.17 akşam ve 18 sabah pik olmuştu canım hangisinin üstüne 14 sayacağım bilmiyorum :) bu testim negatife çevirdim sanki yine gölge gibi bir şey var ama bunda yine görünmüyor ...
Valla ya bide sınavlarım o kadar zor ki mühendislik okuyorum hiçbirine tam hazırlanamadım.... Eşim yarın verelim diyor vericem sanırım yarın bugün de cesaret edemedimO zaman 4 gun var canim bem goruyorum digerindede gordum cok silik sadece atma cope daha belli olur git kan ver sinavlarin baslamadan butun düzenin heycandan sınavların bozulur yoksa.
Bekle derdim ama sinavlarin var git ver benim gibi sonrasinda beklersin stres yapmadan canim.Valla ya bide sınavlarım o kadar zor ki mühendislik okuyorum hiçbirine tam hazırlanamadım.... Eşim yarın verelim diyor vericem sanırım yarın bugün de cesaret edemedim
Tamam canım sen çalışıyor Musun yoksa evde misin nasıl geçiyor :)Bekle derdim ama sinavlarin var git ver benim gibi sonrasinda beklersin stres yapmadan canim.