Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebeliğim 6+0 görünüyormuş.
çok geç bir döllenme yaşamışım:rolleyes:
sanırım battan 2 gün önce falan olmuş benim bebek :)
3 mm ve küçük bir kalbi var. :KK37:
burada sayfalarca yazdığımda beni sabırla dinleyip cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. çok değerlisiniz :KK68:
Ayyy canim hadi bakalim simdi benimkinde ama benmkine 8mm demisti pazartesi 2 de randevum insallh guzel sonuclarla yazarim sizede

İyiyim çok şükür canım sen nasılsın. İnşallah tutar yaa. Bi arkadaş anlattı bi yöntem varmış bi çok kişi hamile kalmış sende onu dene. Yumurtlama gününden yaklaşık 4 gün öncesinden ilişkiyi kesiyormuşsun yumurtlama günü ve sonrasında peş peşe ilişki oluyormuş. Ve çok kişide tutmuş. Bi de adet bittikten sonra elma yağını pamuğa koyup oransa koyunca tüm yollar açılıyormuş. Bi araştır istersen.
İnşallah güzel haberler alırsın sende bu ay.

İyiyim çok şükür canım sen nasılsın. İnşallah tutar yaa. Bi arkadaş anlattı bi yöntem varmış bi çok kişi hamile kalmış sende onu dene. Yumurtlama gününden yaklaşık 4 gün öncesinden ilişkiyi kesiyormuşsun yumurtlama günü ve sonrasında peş peşe ilişki oluyormuş. Ve çok kişide tutmuş. Bi de adet bittikten sonra elma yağını pamuğa koyup oransa koyunca tüm yollar açılıyormuş. Bi araştır istersen.
İnşallah güzel haberler alırsın sende bu ay.
2 aydır 28 günde adet oluyorum öncesinde bir kaç ay bozulup 25e inmişti bu ay da adet saçmaladı 3 gün yoğun oldım 4ve 5 hiç bişi gelmedi 6.gün koyu koyu geldi 8 e kadr bugün 9. Gün bitti tamamen işte bundan sonra napcam

2 aydır 28 günde adet oluyorum öncesinde bir kaç ay bozulup 25e inmişti bu ay da adet saçmaladı 3 gün yoğun oldım 4ve 5 hiç bişi gelmedi 6.gün koyu koyu geldi 8 e kadr bugün 9. Gün bitti tamamen işte bundan sonra napcam
Ovülasyon testiyle yumurtlamayı yakalamaya çalış. Adet düzensizliği olsa bile hamileliğe engel değil. Önemli günleri değerlendirince olur Allah'ın izniyle.

Kızlar bata iki gün var yumurtlama ya göre on iki gün geçmiş oluyor adet sancım gibi kasıklarım ağrıyor ve belime vuruyor. Hafif kırmızı gibi lekelenme var sizce adet mi geldi :110::bicak: vücut ısımı ölçtüm ama düşmemiş E Efulimm41 vücut ısısında iyiydin sanırım

Son düzenleme:
Kızlar bata iki gün var yumurtlama ya göre on iki gün geçmiş oluyor adet sancım gibi kasıklarım ağrıyor ve belime vuruyor. Hafif kırmızı gibi lekelenme var sizce adet mi geldi :110::bicak: vücut ısımı ölçtüm ama düşmemiş E Efulimm41 vücut ısısında iyiydin sanırım
Lekelenme kanama gibi mi akıntıyla karışık mı. Yerleşme olabilir bu zamanlarda ama kırmızı olması düşündürüyor. Ateşin düşmemesi güzel ama zaten 14ncü gün düşer adet olunacaksa 2 gün önceden düşmez.

Cnm gebe misin maşallah sana darısı bize olsun inş dua et lütfen bizlere de tebrik ederim
Etmem mi canim her an ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye ama zamani gelince oda geliyor canim sadece kafana cok takma nasil takmayim diodum bende ilkkez bu ay kendimi diziye verdim ilac aliodum olmaz zaten diye 2 tane iliski ile oldu :-)

Ovülasyon testiyle yumurtlamayı yakalamaya çalış. Adet düzensizliği olsa bile hamileliğe engel değil. Önemli günleri değerlendirince olur Allah'ın izniyle.
Adetim düzensiz değil de 2 ileri 2 geri oynuyor bazı aylar kanama şeklinde değişiklik filan oldu işte korunmayı bırakınca öncesinde sıkıntı yoktu

Adetim düzensiz değil de 2 ileri 2 geri oynuyor bazı aylar kanama şeklinde değişiklik filan oldu işte korunmayı bırakınca öncesinde sıkıntı yoktu
Korunmayı bıraktıktan sonra oluyor yaa. Ama bi süre sonra düzene giriyor.

Selam kızlar size birşey danismam lazım bat yarın 28.gun ben genelde 22-24 kahverengi leke 25-26 da kesin olurum yani 28. Gün çok nadir oluyorum korunmayı bıraktığım da beri .Regl olacağımı buram buram hissederdim yarın son gün ne karın ne kasık ne bir damla leke hiçbir şey yok.Bu ay soğan kürü yaptım eşimde de varikosel çıktı konum var bunla ilgili .Tek belirtim bol şeffaf akıntı sürekli peçete değiştiriyorum hiç aralıksız geliyor birde ayaklarim buz demir gibi başka belirtim yok.az önce test yok tabiki negatif.Sogan kürü mu acaba akıntı yapiyo soğan kürü yaparken sariydi şimdi şeffaf beyaz renkli olabilir mi sizce

X