- 26 Mayıs 2016
- 3.834
- 8.111
0.1 canımSonuç ne cnm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0.1 canımSonuç ne cnm?
Hayırlısı cnm üzülme0.1 canım
Canim adetin 2 ilac yarim hap aliyordum yyarim pazartesi yarim persembe yumurtlamadn onceki 4 gun bitti canim.Ben kullandıgımda korunmuştum peki ne zaman başladın tam olarak benim adetin 2 nci günü bugün ne gün başlıyım
Beyaz kremsiydi bugun de sarimsi kremsiydi ama cok sari degil.Sarı akıntım mı var Cnm seninde
Kimyasalmisymis canim neden dusmus.cok uzuldum. Diger ay saglikli olur insallah.0.1 canım
Adetin ikinci günü mü başladın yani cnm anlayamadım özür dilerim ama iki hafada bitti dimi yani 14.günü yumurtlamadan önce bitmesi gerekiyo dimiCanim adetin 2 ilac yarim hap aliyordum yyarim pazartesi yarim persembe yumurtlamadn onceki 4 gun bitti canim.
Bnmde cnm hafif sarı adet oldum die gidiyorum hafif ıslak çamaşırım kirleniyor anlamadm bu iş nedir sen idrar da mı anladn cnm direk kanda mıBeyaz kremsiydi bugun de sarimsi kremsiydi ama cok sari degil.
Yumurtlamadan once bitti benimki adet donemim bitmisti ama doktor izine ciktigi icin ertelendi aen hemen al canim yarim yarim hafta da 1 oluy 2 haftada bitmisti benim.Adetin ikinci günü mü başladın yani cnm anlayamadım özür dilerim ama iki hafada bitti dimi yani 14.günü yumurtlamadan önce bitmesi gerekiyo dimi
Ben adetime 6 gun varken idrarda 5 gun varken kanda daha adetime 4 gun var canim.Bnmde cnm hafif sarı adet oldum die gidiyorum hafif ıslak çamaşırım kirleniyor anlamadm bu iş nedir sen idrar da mı anladn cnm direk kanda mı
0.1 canım
Hayırlı olsn cnm bnm değerin kaç çıktı cnm pazar idrar da bkim dyorm bklmBen adetime 6 gun varken idrarda 5 gun varken kanda daha adetime 4 gun var canim.
Suan daha cok kucuk 13 cikti doktor bat gecsin sonra gel keseye bakalim dedi.Hayırlı olsn cnm bnm değerin kaç çıktı cnm pazar idrar da bkim dyorm bklm
Öyle olunca kimyasal mi oluyor hiç anlamam ki bende. Vardır bi hayır kuzum be. Umut güzel şey...hay Allah kimyasal olmuş sanırım
neyse ki doktorun temkinliymiş direkt hamilesin dememiş
üzülme Linda neredeyse olacakmış, olmaya çok yaklaşmış öyle düşün
Bilmiorum ki canım ana sagliğa yaptırmıştım sonuca netten baktım canım.Kimyasalmisymis canim neden dusmus.cok uzuldum. Diger ay saglikli olur insallah.
Hayırlı olsn tatlım inşallah çok güzel sonuçlar alırsın :)Suan daha cok kucuk 13 cikti doktor bat gecsin sonra gel keseye bakalim dedi.
Hayırlısı canım be sağlık olsunHayırlısı cnm üzülme
Kuzum ya kucağına almayi da nasip etsin rabbim.tadını çıkart hamileliginin. hep mutlu olduğun şeyler yap..Gebeliğim 6+0 görünüyormuş.
çok geç bir döllenme yaşamışım
sanırım battan 2 gün önce falan olmuş benim bebek :)
3 mm ve küçük bir kalbi var.
burada sayfalarca yazdığımda beni sabırla dinleyip cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. çok değerlisiniz
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın. İnşallah tutar yaa. Bi arkadaş anlattı bi yöntem varmış bi çok kişi hamile kalmış sende onu dene. Yumurtlama gününden yaklaşık 4 gün öncesinden ilişkiyi kesiyormuşsun yumurtlama günü ve sonrasında peş peşe ilişki oluyormuş. Ve çok kişide tutmuş. Bi de adet bittikten sonra elma yağını pamuğa koyup oransa koyunca tüm yollar açılıyormuş. Bi araştır istersen.