Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaşık ağrılarım geçti canım bazen çok az oluyor bulantılarım şiddetli değil ama başlayacak galiba hafif hafif var gibi senin nasıl gidiyor
Benimde kasik agrilarim gecti canim baska birseyim simdilik yok cok sukir insallahta hep bole devam eder benimde bugun 6+2 oldu pazartesi gunu kalp atislari icin gidicem umarim bisey cikmazxa duyariz

Oluyor canım. 20den yüksek olunca gebelik olma ihtimali çok yüksek oluyor. Adete doğru baktırırsan da değerinden hamilelik sağlıklı mı değil mi diye anlaşılıyor.
Benim adete bir hafta kala progestron 11 çıktı beta 0.1 çıktı ozaman hamilelik diye bişey söyleyemiyoruz

Benim adete bir hafta kala progestron 11 çıktı beta 0.1 çıktı ozaman hamilelik diye bişey söyleyemiyoruz
Yumurtan çatlamış canım. Gebelik yok demek çok doğru olmaz. Yüksek çıkarsa gebelik var denebilir ama düşük olursa gebelik yoktur diyemeyiz belki yükselecek sonradan.

E Efulimm41 yumurtlamış mıyım daha ne kadar ilişkinin devam etmesi gerek ?

Eklentiler

• 910DD7CB-EABA-4468-A73E-6CD2D367F18E.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 52
Iyi aksamlar kızlar
Gebelik testime bakar misiniz ?
Şimdi yaptım hemen çıktı. Idrar tutma falan yapmadım? Var mı biseyler sizce?
Bence var valla gözün aydın adet geçmiş miydi canım mutlaka kan testi de yaptır darısı tüm isteyenlere inşallah

E Efulimm41 merhaba. Gecen ay senle tahlillerim konusunda konusmustuk. Tsh 3.40 idi. Bugun aksam tahlil verdim simdi enabiza yansimis 1.36 olmus deger. Doktor 3.40 da yuksek dmeedi ama 2.30 dan yukari olmamasi soyleniyor genelde. Kontrolum persembe gunu. Sana ve arkadslara sorum bu tsh icin ille adtliyken kan vermek gerekmiyor demi ben adet degildim bugun. Dger hormonlarda gecen aydan bi sorun yoktu sadece tsh yuksekti. Aslan pencesi ictim hergun 1 bardak yuksek arkadaslarda bu sekilde faydalanir insallah

Selam kızlar benim bat 18 marttı ama hala olmadım. Normalde düzenlidir. Az önce test yaptım negatif ve herhangi bir adet belirtim de yok. Benim gibi olan oldu mu hiç ?

Cnm e-nabız nasıl kullanılıyor ve aile hekiminden tiroid ve gebelik testi ya da gerekli diğer kan tahlilleri yapılabiliyor mu?tsh için aç karnına adetli ya da değilken verilebiliyor ilaç içiyorsan tiroid ilacını içmeden veriliyor test. Tiroid için bol yeşillik özellikle tere ac karnına yutmak bir avuc işe yarıyor ve olabildiğince iyotsuz tuz kullanmak lazım

Canim ilac kullanmiyorum ama gruptan arkadslar 3.40 a yuksek demislerdi. Doktor bir sey demedi ama. Genel olarak 2.30 uzeri gebe kalinmiyor dyolar. Benim bu tahlillerimi kadin dogum istedi.kontrole gelirken yaptrms ol demsti kontrol persembe gunu. Aile hekimi yapiyor o testleri ben gecen yil yaptrmstm ama kucuk biyerdeysen gec cikabiliyor sonuclar. Kan toplama vs uzun surebiliyomus ozellikle hormonda. Enabiz yaz googleye tikla yonlendrr seni canim. E devletin varsa oradan da bakabilirsn. Oncelikle enabiza uye olman lazim uygulamasini felan indr kurcala cozersin

Tesekkurler cnm ben de tiroid hastasıyım evlenmeden önce tsh 7 gbydi en son 27 olunca doktr ilac baslattı şimdi 1-2 arası değişiyor tsh hamilelikte cok önemli cnm doktor da söyler sana senin ki güzel öıkmış doğal yollarla düşürmüssun
kur

Değerin süper olmuş. Hayır canım adetli olma şartın yok hamilelik hormonları için adetli olma şartı var sadece. Hamilelik olana kadar her ay böyle kullanmaya devam et bence. Hem hormonların dengede kalsın hem hamilelik kolaylaşsın Allah'ın izniyle :)

Cok sagol canim :)

Cok sagol canim. Dedigim gbi sen de dene aslanpencesini zarari yokmus fayda bulursun den de insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…