Yemekleri nasıl pişirmem gerek cnm ekmek yemiyorn cnm zatn yrüyşede dikkat edim bklmYemekleri nasıl pisirdiginde çok önemli çiğ çerez tüket meyve sabahları ye sadece. Ekmek tüketme. Yürüyüş yap bol bol. Hepsi bi zincir sonuçta. Allah kolaylık verir inşallah.
Soğuk sıkım zeytinyağı ve kısık ateşte. Veya tereyağ ile. Normal sıvı yağ sokma evine. Karatayi araştır uygula derim ben.Yemekleri nasıl pişirmem gerek cnm ekmek yemiyorn cnm zatn yrüyşede dikkat edim bklm
Tamam cnm düşüncelerini dikkate alıcamSoğuk sıkım zeytinyağı ve kısık ateşte. Veya tereyağ ile. Normal sıvı yağ sokma evine. Karatayi araştır uygula derim ben.
T3brik ederim canım rabbim kucağına almayada nasip etsin :)Hamileyim çok şükür canım bat a 2 gun var gerçi ama ben öğrendim kan testinde. Sana mesaj attıktan sonra çok sağlıklı beslendim ilaçları kullandım falan. Ovulasyon takibi yaptım . Cumartesi progesteron vermistim gerek kalmadı gerçi :) pazar akşamı kasigima bi ağrı girdi dedim test yapayım pozitif çıktı. Dün kan verdim 45 cıktı çok şükür. İlaçlar işe yaradı demekki. Şuan ilaçlara devam ediyorum doktora gidince sorucam. Soğan suyu da fayda etti herşey fayda etmiştir
Devam canım siliklestiginde hemen catliyor demek değil 1 hafta daha gün aşırı devam etKızlar sadece dün akşam ilişki olmadı sizce bugün olsa bir faydası var mı bugün silik çıktı ?
Sürekli kan vermene gerek yok bence gebelik testinden takip edebilirsin :)
canım sakin ol bu sürecte ağır kaldırma. adet gecikmesinden sonra kan testi yaptır. dr randevusunu da almayı unutma :)
Benim 4 gün öncesinden belli oldu. Yapın ama sabah yapın bence. Daha bat a olduğundan garanti olsun.gebelik testi kaç gün öncesinden belli olurki aacaba elimde var 3 5 tane hemen yapsammıDD
Benim 4 gün öncesinden belli oldu. Yapın ama sabah yapın bence. Daha bat a olduğundan garanti olsun.
Progestron değerinin hamilelikle ilişkisi oluyor mu canımGayet güzel canım.
Oluyor canım. 20den yüksek olunca gebelik olma ihtimali çok yüksek oluyor. Adete doğru baktırırsan da değerinden hamilelik sağlıklı mı değil mi diye anlaşılıyor.Progestron değerinin hamilelikle ilişkisi oluyor mu canım
Ilk yaptığım zaman çıkan canım. Git gide koyulasiyo işte.senınkide idrardanmı baktın gebelik testiyle silimi çıktı netmi
Benim adete 3 gün kala aynı böyleydi :) çok güzel yaaIlk yaptığım zaman çıkan canım. Git gide koyulasiyo işte.
Demi ya cok guzelBenim adete 3 gün kala aynı böyleydi :) çok güzel yaa
Progesteronun yüksek kimyasal olamaz. Gerçi buna ne zaman baktırdın ?Demi ya cok guzelgerçi ben hala inanamıyorum ama aliscam zamana inşallah. 22 martta bi geçse kimyasala dönmez inşallah.
Önce evde bi idrar testi yapsaydın keşke. Varsa çıkar.Kızlar doğum kontrol hapı kullanıyordum. Çocuk yapmaya karar verdik ve hapı bıraktım. Hapı bıraktıktan sonra ilk defa 8 ocakta adet oldum. İkinci adetim Şubat 13 te oldu. Ve bu ay martın 20si oldu hâlâ adet olmadım.
Bugün sağlık ocağındaki hemşireyi aradım. Yarın gel kan tahlili yapalım dedi.
Heveslenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama çok heyecanlıyım. Sizinle paylaşmak istedim ve yorumlarınızı merak ettim :)
17 martta bakıldı. Cumartesi yani. Pazarda test pozitif çıktı.Progesteronun yüksek kimyasal olamaz. Gerçi buna ne zaman baktırdın ?
meraba canim nasil gecior hamilelik kasik agirin yada bulamtilarin varmi6+1 sat a göre canım daha doktor soylemedi
Merhaba canim ikili test icin kacinci jaftada yapilior acabaİyiyim çok şükür canım. Sen nasılsın? 1 ay önce duyduk. İkili test için gün bekliyoruz.