Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemekleri nasıl pisirdiginde çok önemli çiğ çerez tüket meyve sabahları ye sadece. Ekmek tüketme. Yürüyüş yap bol bol. Hepsi bi zincir sonuçta. Allah kolaylık verir inşallah.
Yemekleri nasıl pişirmem gerek cnm ekmek yemiyorn cnm zatn yrüyşede dikkat edim bklm

Hamileyim çok şükür canım bat a 2 gun var gerçi ama ben öğrendim kan testinde. Sana mesaj attıktan sonra çok sağlıklı beslendim ilaçları kullandım falan. Ovulasyon takibi yaptım . Cumartesi progesteron vermistim gerek kalmadı gerçi :) pazar akşamı kasigima bi ağrı girdi dedim test yapayım pozitif çıktı. Dün kan verdim 45 cıktı çok şükür. İlaçlar işe yaradı demekki. Şuan ilaçlara devam ediyorum doktora gidince sorucam. Soğan suyu da fayda etti herşey fayda etmiştir :halay:
T3brik ederim canım rabbim kucağına almayada nasip etsin :)

canım sakin ol bu sürecte ağır kaldırma. adet gecikmesinden sonra kan testi yaptır. dr randevusunu da almayı unutma :)

ya benım kızım 11-12 kilo ve devamlı kucak istiyor gece kucagımda mutfaga süt ısınmaya götürüyorum tek kolumla yoksa kıyamet kopuyor :KK43:

Progestron değerinin hamilelikle ilişkisi oluyor mu canım
Oluyor canım. 20den yüksek olunca gebelik olma ihtimali çok yüksek oluyor. Adete doğru baktırırsan da değerinden hamilelik sağlıklı mı değil mi diye anlaşılıyor.

Eklentiler

• 20180318_235739.jpg
    20180318_235739.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar doğum kontrol hapı kullanıyordum. Çocuk yapmaya karar verdik ve hapı bıraktım. Hapı bıraktıktan sonra ilk defa 8 ocakta adet oldum. İkinci adetim Şubat 13 te oldu. Ve bu ay martın 20si oldu hâlâ adet olmadım.
Bugün sağlık ocağındaki hemşireyi aradım. Yarın gel kan tahlili yapalım dedi.
Heveslenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama çok heyecanlıyım. Sizinle paylaşmak istedim ve yorumlarınızı merak ettim :)

Kızlar doğum kontrol hapı kullanıyordum. Çocuk yapmaya karar verdik ve hapı bıraktım. Hapı bıraktıktan sonra ilk defa 8 ocakta adet oldum. İkinci adetim Şubat 13 te oldu. Ve bu ay martın 20si oldu hâlâ adet olmadım.
Bugün sağlık ocağındaki hemşireyi aradım. Yarın gel kan tahlili yapalım dedi.
Heveslenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama çok heyecanlıyım. Sizinle paylaşmak istedim ve yorumlarınızı merak ettim :)
Önce evde bi idrar testi yapsaydın keşke. Varsa çıkar.

X