Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy amin inşallah canim ya 1 yil olcak artik evleneli cok istiyorum basta düşünmüyodum bi kac ay ama sonradam insan ister istemez istiyo evde baska bi ses daha olsn eve nese olur
Insan birbirinede doyuyor canım ses istiyor evde bebek istiyor bende evleneli 2 yılı geçti 10. Ayda oldu benimde olir canim sorunun yoksa

IMG_20180320_113256.jpg kızlar dayanamadım testi yaptı yine hüsran artık bu tek çizgiden nefret ediyorum çok yoruldm :KK43:

Aaa hamile misin canım çok sevindim. Rabbim devamını da sağlıkla getirsin inşallah. Soğan kürü geciktirir mi diyordun ondan değilmiş demekki :) insülin direncin ne oldu işe yaradı mı ilaçlar ?
Hamileyim çok şükür canım bat a 2 gun var gerçi ama ben öğrendim kan testinde. Sana mesaj attıktan sonra çok sağlıklı beslendim ilaçları kullandım falan. Ovulasyon takibi yaptım . Cumartesi progesteron vermistim gerek kalmadı gerçi :) pazar akşamı kasigima bi ağrı girdi dedim test yapayım pozitif çıktı. Dün kan verdim 45 cıktı çok şükür. İlaçlar işe yaradı demekki. Şuan ilaçlara devam ediyorum doktora gidince sorucam. Soğan suyu da fayda etti herşey fayda etmiştir :halay:

Sabah akşam birer tane alıyorm dediğin gbi bnde o şekilde bşladm ve 6 aydr kullanıyorm :KK43:
Bence başka doktora bi görün derim ınsulin direnci gebelikte çok etkili o yüzden ilaçlarımı doktorsuz bırakmak istemiyorum. Size başka ilaç veya başka tedavi uygularlar.

progestan nedir ilk defa duyuyorum
Progestan değil progesteron yanlış söylersen bakmazlar. Bu hormon bebeğin tutunmasını sağlıyor vücudu gebeliğe hazırlıyor. Düşükse sağlıklı bi gebelik olmadığını gösteriyor.

Bence başka doktora bi görün derim ınsulin direnci gebelikte çok etkili o yüzden ilaçlarımı doktorsuz bırakmak istemiyorum. Size başka ilaç veya başka tedavi uygularlar.
Canım artık o kadar yoruldm ki peşinde koşacak gücüm kalmadı az önce test yptım negatif bilmiyorm ne yapmam gerektiğini:KK43:

Hamileyim çok şükür canım bat a 2 gun var gerçi ama ben öğrendim kan testinde. Sana mesaj attıktan sonra çok sağlıklı beslendim ilaçları kullandım falan. Ovulasyon takibi yaptım . Cumartesi progesteron vermistim gerek kalmadı gerçi :) pazar akşamı kasigima bi ağrı girdi dedim test yapayım pozitif çıktı. Dün kan verdim 45 cıktı çok şükür. İlaçlar işe yaradı demekki. Şuan ilaçlara devam ediyorum doktora gidince sorucam. Soğan suyu da fayda etti herşey fayda etmiştir :halay:
Çok sıkı çalışmışsın valla :) çok sevindim canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Progesteron kaç çıktı bu arada ?

Bende iyim canim yeeni bati bekliyorum 5 gun var bakalm annem vardi bu ay bende fazla dusunmedim denedik ama kismet artik
Hiç belli olmuyor bu işler canım. Tek bi ilişkiden bile hamile kalan o kadar çok kişi var ki :) az da kalmış adete. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.

Canım artık o kadar yoruldm ki peşinde koşacak gücüm kalmadı az önce test yptım negatif bilmiyorm ne yapmam gerektiğini:KK43:
Sağlıklı besleniyomusun veya yürüyüş falan. Ilaç tek başına %20 ancak etken. %80 Yürüyüş ve yemekler.

Çok sıkı çalışmışsın valla :) çok sevindim canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Progesteron kaç çıktı bu arada ?
Aynen bu ay çocuk için değil ınsulin direnci için daha çok sağlıklı beslenmistim. Ama nasip oludu. Bugün 4 te çıkıcak progesteron gittiğim hastane bakmiyomus başka yere gönderdiler. Yazarım sana. Perşembe bat günü sabahtan gidicem kan vermeye bakalim umarım yükselmiş olur :)

X