Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrar testi battan sonra belli oluyor genelde canım. uff çıkmadı hala bekliyorum :KK43: zaten negatif gibi hissediyorum ama çünkü bat öncesi akıntılarım başladı :KK43:
alınca sonucu yaz mutlaka . akıntılar hamılelikden de olabiliyor.

1000 lik glukofen. Aynen sizin çok yüksek yaa. Bu kadar kolay çıkmadığı için kolayda inmicek. Sabir gerekli. Spora falan yazılın. Karataya uygun beslenin.
Beslenmeme dkkt ediyorum bnm 850 lık glifor yükseldiği ni ellerimin ayaklarımın yanmasndan anlıyorum

Selam canım nasılsın? Rabbim şifa versin.. bu ay tutmadı canım benim hamilelik :KK43: sabah test yaptım negatif yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti artık tam eminim adet olmayı bekliyorum bi an önce olsun ki yeni bi sayfa açayım inşallah.. sen nasılsın?
İyiym çok şükür cnm çok sağol olsn cnm sıkma canını kaç gün kaldı adetine

Günde kaç tane iciyosunuz. Ben sabah akşam yarımdı 1 hafta. 1 hafta sonra 1 e çıkardım. Gün-de 2 tane içiyorum. Ama doktora sorucam. Gebelik oluştuğu için. Ilaç kullanmanıza rağmen düşmüyorsa ya sağlıklı beslenmiyorsunuz ya da kullandığınız ilaç size fayda etmemiş.

alınca sonucu yaz mutlaka . akıntılar hamılelikden de olabiliyor.

Yaa kızlar acil cevap yazın morelim bozuldu bat 25-26 ama ben dayanamayıp kan testi verdim sonuç 5,30 çıktı doktor negatif demiş. ama ben ilk kızımdada böyle 3 4 gün önce yapmıştım 10,1 falan çıkmıştı sonra çoğalmıştı. ben anlamadım şimdi gebemiyim değilmiyim internette su şekilde gösteriyor, :KK43:
Gebelik Haftası Beta HCG Miktarı

3 5 – 50

4 3 – 426

5 19 – 7340

6 1,080 – 56,500

Günde kaç tane iciyosunuz. Ben sabah akşam yarımdı 1 hafta. 1 hafta sonra 1 e çıkardım. Gün-de 2 tane içiyorum. Ama doktora sorucam. Gebelik oluştuğu için. Ilaç kullanmanıza rağmen düşmüyorsa ya sağlıklı beslenmiyorsunuz ya da kullandığınız ilaç size fayda etmemiş.
Sabah akşam birer tane alıyorm dediğin gbi bnde o şekilde bşladm ve 6 aydr kullanıyorm :KK43:

Yaa kızlar acil cevap yazın morelim bozuldu bat 25-26 ama ben dayanamayıp kan testi verdim sonuç 5,30 çıktı doktor negatif demiş. ama ben ilk kızımdada böyle 3 4 gün önce yapmıştım 10,1 falan çıkmıştı sonra çoğalmıştı. ben anlamadım şimdi gebemiyim değilmiyim internette su şekilde gösteriyor, :KK43:
Gebelik Haftası Beta HCG Miktarı

3 5 – 50

4 3 – 426

5 19 – 7340

6 1,080 – 56,500
Canim sonucun pozitife yorulabilir ama artış önemli düşük bi değer şuan adetine varmış sağlıklıysa yeni bi gebelikde 2 gün sonra aynı yerde bir daha baktir ona göre umutlan derim canım 10 ve üzeri bir sonuç gelmesi lazım bir dahaki

2.91 cıktı benim. Yürüyüş ve sağlıklı beslenme çok önemli sağlıksız hic bişey yememek gerek. Şuan kaç bilmiyorum haftaya doktora gidince öğrenicem
Aaa hamile misin canım çok sevindim. Rabbim devamını da sağlıkla getirsin inşallah. Soğan kürü geciktirir mi diyordun ondan değilmiş demekki :) insülin direncin ne oldu işe yaradı mı ilaçlar ?

X