Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm insülin direncin kaç çıktı Bnmde insülin direncim yüksek 6 aydır kullanıyorm bi düşmedi
2.91 cıktı benim. Yürüyüş ve sağlıklı beslenme çok önemli sağlıksız hic bişey yememek gerek. Şuan kaç bilmiyorum haftaya doktora gidince öğrenicem

2.91 cıktı benim. Yürüyüş ve sağlıklı beslenme çok önemli sağlıksız hic bişey yememek gerek. Şuan kaç bilmiyorum haftaya doktora gidince öğrenicem
Bnmki ilk 18 çıkmıştı Geçenler de ölçtm 15 düşmüyor bir türlü cnm aslında senin normal çnkü norml değer zatn 4 6 dan snra yüksek sayılıyor ilacının gramajı kaç cnm

merhaba nasılsın ? bat a kac gün kaldı acaba hamilelik testi yaptın da ondan soruyorum :) benim son 3

selam ben sabırsızlığımsan yaptım bat 25-26 mart bugunde kan testi verdim 2 saate çıkar tamamen meraktan :KK70:

Bnmki ilk 18 çıkmıştı Geçenler de ölçtm 15 düşmüyor bir türlü cnm aslında senin normal çnkü norml değer zatn 4 6 dan snra yüksek sayılıyor ilacının gramajı kaç cnm
1000 lik glukofen. Aynen sizin çok yüksek yaa. Bu kadar kolay çıkmadığı için kolayda inmicek. Sabir gerekli. Spora falan yazılın. Karataya uygun beslenin.

Benim de kan testim hgc 14 çıktı hemen gidip test yaptım erken gebelik negatif çıktı. Adete ama 5 gün var.normal mi acaba
döllenme olmuş demekki idrarda cıkmaması cok normal hormon idrara geç geçiyor cunku kaldıkı senin daha 5 günün var.. hadi inşallah güzel haberler alırız 5 güne hormonun artsın inşallah.

döllenme olmuş demekki idrarda cıkmaması cok normal hormon idrara geç geçiyor cunku kaldıkı senin daha 5 günün var.. hadi inşallah güzel haberler alırız 5 güne hormonun artsın inşallah.
İnşallah canım inşallah isteyen hepimize versin inşallah. Saolasın :)

Cnm insülin direncin kaç çıktı Bnmde insülin direncim yüksek 6 aydır kullanıyorm bi düşmedi
Selam canım nasılsın? Rabbim şifa versin.. bu ay tutmadı canım benim hamilelik :KK43: sabah test yaptım negatif yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti artık tam eminim adet olmayı bekliyorum bi an önce olsun ki yeni bi sayfa açayım inşallah.. sen nasılsın?

günaydın ne çıktı sonuç ? benım 2 gun var dayanamadım sabah test yaptım tabii negatif :)

İdrar testi battan sonra belli oluyor genelde canım. uff çıkmadı hala bekliyorum :KK43: zaten negatif gibi hissediyorum ama çünkü bat öncesi akıntılarım başladı :KK43:

Gunaydin kizlar nasilsinz benim bat a 5 gun var 2 gundur ara ara agrilar girip cikiyor ama uzun süreli değil ve gobegime yakin bolgede iğne batmasi gibi batmalar oluyo 2 gun oncesine kadar agri vs hicbisey yoktu baslad ve göğüs uclarima dokununca aciyor ve bu sabah sanki adet olmusumda onun ağrısı gibi agriyla uyandim baya siddetliydi tuvalate gittiğimde sulu bi akintim vardi nedendir ki bebege yormamaya calisiyirum kac aydır sonu hüsran olunca ama hayırlısı. Test alip yapmamak icin zor tutuyorm kendimi bekliyorum bakalm

İdrar testi battan sonra belli oluyor genelde canım. uff çıkmadı hala bekliyorum :KK43: zaten negatif gibi hissediyorum ama çünkü bat öncesi akıntılarım başladı :KK43:
Kızlar sabredebilirseniz en azından bat gününü bekleyin erken öğrenmek stresten başka bir işe yaramıyor risk hastalık falan yoksa bekleyin derim ben

Kızlar sabredebilirseniz en azından bat gününü bekleyin erken öğrenmek stresten başka bir işe yaramıyor risk hastalık falan yoksa bekleyin derim ben
Beklemek zaten en guzeli dogrusu canim ama iste insan yapmak istiyor benimde 5 gun var bekliyorum icim icimi yiyo yapmak icin ama alip yapmiyorm insallah bu ay vardir

X