- 14 Şubat 2013
- 1.233
- 1.205
- 34
33-35 günde olurum bugün 33. Gün bekliyorum bakalımİyiym çok şükür cnm çok sağol olsn cnm sıkma canını kaç gün kaldı adetine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
33-35 günde olurum bugün 33. Gün bekliyorum bakalımİyiym çok şükür cnm çok sağol olsn cnm sıkma canını kaç gün kaldı adetine
Sağlıklı besleniyomusun veya yürüyüş falan. Ilaç tek başına %20 ancak etken. %80 Yürüyüş ve yemekler.[/QUOT
İşe gidip geliyorum işte cnm diğer türlü ew temposu sağlıklı beslenmek derkn abur cubur şeklinde mi cnm zatn yemeyiz öyle
İşe gidip geliyorum işte cnm diğer türlü ew temposu sağlıklı beslenmek derkn abur cubur şeklinde mi cnm zatn yemeyiz öyleSağlıklı besleniyomusun veya yürüyüş falan. Ilaç tek başına %20 ancak etken. %80 Yürüyüş ve yemekler.
döllenme olmus canım yukselirse hormon lar ıyıye işeret5,30 bende anlamadım
İnşallah canım. Hangi gün kan verdin en son ve kaçtı değerin ?Aynen bu ay çocuk için değil ınsulin direnci için daha çok sağlıklı beslenmistim. Ama nasip oludu. Bugün 4 te çıkıcak progesteron gittiğim hastane bakmiyomus başka yere gönderdiler. Yazarım sana. Perşembe bat günü sabahtan gidicem kan vermeye bakalim umarım yükselmiş olur :)
Dün kan verdim 45 cıktı. Bat a 3 gün vardı. Bide perşembe sabahı vericem. Aynı hastaneye gideyim dimi.İnşallah canım. Hangi gün kan verdin en son ve kaçtı değerin ?
Progesteron 20.07 çıkmış canım. Şimdi netten baktım.İnşallah canım. Hangi gün kan verdin en son ve kaçtı değerin ?
döllenme olmus canım yukselirse hormon lar ıyıye işeret
Kızlar sadece dün akşam ilişki olmadı sizce bugün olsa bir faydası var mı bugün silik çıktı ?
Dün kan verdim 45 cıktı. Bat a 3 gün vardı. Bide perşembe sabahı vericem. Aynı hastaneye gideyim dimi.
Çok erken yapmışsın beklemek zor oluyo. Bence bat günü yap. Testle kontrol yap koyulaşmaya başlıyorsa artıyordur zaten.
Sürekli kan vermene gerek yok bence gebelik testinden takip edebilirsin :)Doğru söylüyorsun ama işte
canım sakin ol bu sürecte ağır kaldırma. adet gecikmesinden sonra kan testi yaptır. dr randevusunu da almayı unutma :)Doğru söylüyorsun ama işte
Güzel değerin benden yüksek. Aynı hastanede baktırmakta yarar var.Dün kan verdim 45 cıktı. Bat a 3 gün vardı. Bide perşembe sabahı vericem. Aynı hastaneye gideyim dimi.
Gayet güzel canım.Progesteron 20.07 çıkmış canım. Şimdi netten baktım.
Artışta olur inşallah bakalim. Hayirlisi insallah. :)Güzel değerin benden yüksek. Aynı hastanede baktırmakta yarar var.
Yemekleri nasıl pisirdiginde çok önemli çiğ çerez tüket meyve sabahları ye sadece. Ekmek tüketme. Yürüyüş yap bol bol. Hepsi bi zincir sonuçta. Allah kolaylık verir inşallah.İşe gidip geliyorum işte cnm diğer türlü ew temposu sağlıklı beslenmek derkn abur cubur şeklinde mi cnm zatn yemeyiz öyle