Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar mrb uzun zamandir yazmiyordum varmi yeni hamis gorusmeyeli

0C2A1CC0-3CD9-4415-86C0-B599859FC461.jpeg Kızlar merhaba bugün 19. Gün sanırım hareketlenme başlamış, yalnız saat aralığı ve sıvı alımına pek dikkat etmedim hesaba göre 21. Gün yumurtlama çıkıyor bana 37 gün son döngüm yani pazartesi-salı tahminim. Sizce ben bugünden her günü değerlendirmeli miyim artık

Eki Görüntüle 2125370 Kızlar merhaba bugün 19. Gün sanırım hareketlenme başlamış, yalnız saat aralığı ve sıvı alımına pek dikkat etmedim hesaba göre 21. Gün yumurtlama çıkıyor bana 37 gün son döngüm yani pazartesi-salı tahminim. Sizce ben bugünden her günü değerlendirmeli miyim artık
canım doktor bana iki güne bir demişti. her gün ilişki spermleri azaltıyormuş.

Eki Görüntüle 2125370 Kızlar merhaba bugün 19. Gün sanırım hareketlenme başlamış, yalnız saat aralığı ve sıvı alımına pek dikkat etmedim hesaba göre 21. Gün yumurtlama çıkıyor bana 37 gün son döngüm yani pazartesi-salı tahminim. Sizce ben bugünden her günü değerlendirmeli miyim artık
Yok canim hergunu degerlendirme sperm kalitesi duser ve iliskiden bikarsin koyu gordugun gunleri değerlendirmen lazim henuz tam koyu degil ama granti olsun diosan 2 gunde bir olsun iliski.

Kızlar progestron tahlili 19. Günde yaptırılabilir mi bilgisi olan var mı ? 21.gün mü yapılmak zorunda

Kızlar progestron tahlili 19. Günde yaptırılabilir mi bilgisi olan var mı ? 21.gün mü yapılmak zorunda
Yum. 15 i çatladı diyelim 22 sinde en üst seviyededir progesteron. 21 dedikleri şey 28 günlük periyodlar normal sayılıp 14. Gün çatladığı için genelde. Siz kendi çatlama gününüzü dikkate alın

Yum. 15 i çatladı diyelim 22 sinde en üst seviyededir progesteron. 21 dedikleri şey 28 günlük periyodlar normal sayılıp 14. Gün çatladığı için genelde. Siz kendi çatlama gününüzü dikkate alın
Benim 11 12. Sinde yumurtlama oluyor genelde , periyodum 25 gün olduğuna göre ozaman 19. Günde sıkıntı olmaz :) teşekkür ederim canım bilgi paylaşımın için

22 mart bat tarihim. Dün test yapmıştım negatifti şimdi kasiklarimda çok ağrı var yapayım dedim sonuç :)
Sabah tekrarliycam bakalim.

Sabah tekrar yapıcam pozitif ise kan vericem. Acelede etmek istemiyorum bat 22 mart sonra zaman gecmiyo ama girdim galiba bu döngünün içine :olamaz:

Akşam saatlerinde çok şiddetli kasik agrım başladı durduk yere. Kusura bakma wc gidince peçeteye sari bi akıntı geldi. Ümitli değildim ama bi yapım test dedim hemen çıktı çizgi. Dün sabah yapmıştım koca negatif çıkmıştı.22 mart bat şimdiye göğüs agrım başlamış olması gerekiyodu gram agrım yok. Herkeste farklı oluyo sanırım.

X