Bak nolucak biliyo musun biz tamamen vazgeçince olacak olursa dicez artık olmuyor evlatlık bakarız o zaman bakacakSans birazda bize gulse artik iyi olucak.
Bende oyle dusunuyorum takmadigim zaman gelcek diye hormonum da dusmus kanda baktirdim rahatladim biraz.Bak nolucak biliyo musun biz tamamen vazgeçince olacak olursa dicez artık olmuyor evlatlık bakarız o zaman bakacak
Ben göremedim canim sence varmi cizgi.Bata 3 gün kala sabırsızlığımla sonuçlanan hcg testciğim sizce marta yetiştim mi umutlar nisana mı kaldı dersiniz?
Bilmiorm ki cnm var mı yok mu anlamadım ışığa tutunca var gb sonra göz yanılması gb en iyisi bekliyim benBen göremedim canim sence varmi cizgi.
Atma cope test kalsin belki netlesir canim daha 3 gun var cikmayadabilir.Bilmiorm ki cnm var mı yok mu anlamadım ışığa tutunca var gb sonra göz yanılması gb en iyisi bekliyim ben
Tamam canım üç gün bekliyim hissiyat kırmızılar görüncek gbAtma cope test kalsin belki netlesir canim daha 3 gun var cikmayadabilir.
Belli olmaz canim umidini kaybetme eger ovulasyon varsa elinde yarin bir yap ona bakalim.Tamam canım üç gün bekliyim hissiyat kırmızılar görüncek gb
Belli olmaz canim umidini kaybetme eger ovulasyon varsa elinde yarin bir yap ona bakalim.
Ovulasyon böyle silik cnmBelli olmaz canim umidini kaybetme eger ovulasyon varsa elinde yarin bir yap ona bakalim.
Cok asiri silik degil canim bana gore 2 gun daha bekle bakalim olcakmisin adet insallah gelmez kirmizlar.Ovulasyon böyle silik cnm
Tamam cnm inş hissiyat gelcek gb de gelmez umarımCok asiri silik degil canim bana gore 2 gun daha bekle bakalim olcakmisin adet insallah gelmez kirmizlar.
Hcg yaptım şimdiCok asiri silik degil canim bana gore 2 gun daha bekle bakalim olcakmisin adet insallah gelmez kirmizlar.
Hcg yaptım şimdi[/QUOTE
Sag taraf sari mi olmus canim net olmadigi icin oyle geldi bence varsa bule gebelik adetten sonra cikacagini dusunuyorum yumurtlama gunun bellimi
Olsaydı testte az çok belli olurdu canım insallah vardir ama çıkardı diye düşünüyorum yinede kırmızılar gelene kadar umut var demektir bekleyelim bakalimSelam canım nasılsın? Ben bugün sabah idrar testi yaptım negatifyumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti olsa çıkardı dimi? Sabah bel ağrısıyla uyandım tüm gün sürdü şimdide şiddetlendi kramplarda giriyor sanırım adete hazırlanıyor vücudum geç döllenme olmamıştır sanırım çünkü martın 6-7 ovu testinde pik yapmıştı o günleri değerlendirdik birdaha değerlendiremedik inşallah bir mucize olur :)
Canim o zamn daha 3 gunun var az kaldi bekliyelim adet agrisi ile gebelik de ki agri ayni yani umudunu kaybetmiyorsun adet olana kadar.6-7 marttı çift çizgi
Canım cok sagol bak sarılıklar kayboldu kurudu heralde benim korkum adetle yerleşmeyi karıştırmak cnm cünkü cok agrım oluyor apranaxa yükleniyorum ve kahve leke seklinde baslıyor adetimdeCanim o zamn daha 3 gunun var az kaldi bekliyelim adet agrisi ile gebelik de ki agri ayni yani umudunu kaybetmiyorsun adet olana kadar.
Canim ben cizgi goruyorum ama beyaz gibi idrar biraz fazla oldugu icinde iz kalmis olabilir ama sen görmüyormusun??Canım cok sagol bak sarılıklar kayboldu kurudu heralde benim korkum adetle yerleşmeyi karıştırmak cnm cünkü cok agrım oluyor apranaxa yükleniyorum ve kahve leke seklinde baslıyor adetimde
Beyaz görüorm ben de bozuk olabilir beklemek en iyisi çok sagolCanim ben cizgi goruyorum ama beyaz gibi idrar biraz fazla oldugu icinde iz kalmis olabilir ama sen görmüyormusun??