Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gördüm canım kalp atışlarını da duyduk 2 hafta önce. 2li testi bekliyorum işte. Çok üzüldüm yaa :KK43: ağır geçiyor senin hamileliğin doktor ilaç vermiyor mu. 4ncü Aydan önce bitmez diyorlar daha çok var senin. Nasıl dayancan bi doktora git ilaç versin. Bol b6 vitamini içeren şeyler ye, sabahları sirkeli su iç, bileklerine akupunktur yap. İyi geliyor.

Öyle valla doktora bırakmak lazım böyle durumlarda. İnternetten araştırmaya kalksak kahrımızdan ölürüz :)
Onu nasıl yapcaz cnm sorma esım gıttı gene polıslıgı kazandı uc ay gorusemıcez moral berbat mıde bulantısına da ılac ıstıcem ıkı hafta sonra ıkılı tarama var benımde bakalkm nasıl olck ustunede grıp eklenınce ıyıce mafoldm

Şimdi beta verdim bakalım az çok anlaşılır herhalde dimi
Gördüm canım kalp atışlarını da duyduk 2 hafta önce. 2li testi bekliyorum işte. Çok üzüldüm yaa :KK43: ağır geçiyor senin hamileliğin doktor ilaç vermiyor mu. 4ncü Aydan önce bitmez diyorlar daha çok var senin. Nasıl dayancan bi doktora git ilaç versin. Bol b6 vitamini içeren şeyler ye, sabahları sirkeli su iç, bileklerine akupunktur yap. İyi geliyor.

Öyle valla doktora bırakmak lazım böyle durumlarda. İnternetten araştırmaya kalksak kahrımızdan ölürüz :)

Onu nasıl yapcaz cnm sorma esım gıttı gene polıslıgı kazandı uc ay gorusemıcez moral berbat mıde bulantısına da ılac ıstıcem ıkı hafta sonra ıkılı tarama var benımde bakalkm nasıl olck ustunede grıp eklenınce ıyıce mafoldm
Bu şekilde canım. Denemeni tavsiye ederim işe yarıyor gerçekten.

Eklentiler

• IMG_0415.jpg
    IMG_0415.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu şekilde canım. Denemeni tavsiye ederim işe yarıyor gerçekten.
Aaa cok ılgıncmıs sagol cnm ıns yararlı olur buara dırencsız de kaldm yarın ısembaslıcam ıkıgun ızındeydım gecen metrodanfenalastm kalbım hızlıca atmaya basladı mıdem asırı bulandı ay hamıle olmak cok zor Allah yardımcımız olsun

Aaa cok ılgıncmıs sagol cnm ıns yararlı olur buara dırencsız de kaldm yarın ısembaslıcam ıkıgun ızındeydım gecen metrodanfenalastm kalbım hızlıca atmaya basladı mıdem asırı bulandı ay hamıle olmak cok zor Allah yardımcımız olsun
Senin kadar ağır geçiren duymadım hiç. Rabbim kolaylaştırsın ne diyeyim. 4-5 haftaya geçer diye tahmin ediyorum. Sonrası daha kolay olur.

Nabersiniz kızlar ben bıraktığınız gibi:işsiz:Hamileler nasıl gidiyor hamileliğiniz=) Geri kalan halaycılar ne yapıyor:KK70:
E Efulimm41 @Spizella K Kumral60 mutlulukpesinde mutlulukpesinde
Napalım canm akşam bende kontrole gittim istemişti doktor klomen kullan bitsin ertesi günü gel dedi gittim sağ tarafta 2 yumurtan var gelişmiş yarın sabah 9dan önce vurdur dedi vuruldum.. 15 gün sonra gel bhcg yapıcas dedi bakalım hayırlısı artık oluruna bırakıyorum.. K Kumral60 gzdy gzdy siz ne yaptınız

Senin kadar ağır geçiren duymadım hiç. Rabbim kolaylaştırsın ne diyeyim. 4-5 haftaya geçer diye tahmin ediyorum. Sonrası daha kolay olur.
Benım bebıs naz yapıyo babada olmaynca yanımızda heralde valla ustune grıp olunca kotu oldu ıkıhaftador grıbım cok komık ya :KK66: bugun evde yatmaya calısıyorum ıns yarın ıste ıyı oluırum bebıslerımızı gorelm nasıl oldular acaba ya benımkı bebıse benzıyoudu kol bacak yoktu tabı daha mınık

Benım bebıs naz yapıyo babada olmaynca yanımızda heralde valla ustune grıp olunca kotu oldu ıkıhaftador grıbım cok komık ya :KK66: bugun evde yatmaya calısıyorum ıns yarın ıste ıyı oluırum bebıslerımızı gorelm nasıl oldular acaba ya benımkı bebıse benzıyoudu kol bacak yoktu tabı daha mınık
Günde 2 bardağı geçmemek kaydıyla bitki çayı içebilirsin canım. Ama adaçayı sinameki Melisa gibi çaylar içilmiyor aklında olsun. Nane limon ıhlamur zencefil falan içebilirsin. İyi gelir. Bende grip olcak gibi oluyorum bitki çayı içiyorum geçiyor. Bi de sarımsak yutabilirsin o da iyi geliyor. Bi sonraki randevun ne zaman :) ikili test yaptırdın mı.

Günde 2 bardağı geçmemek kaydıyla bitki çayı içebilirsin canım. Ama adaçayı sinameki Melisa gibi çaylar içilmiyor aklında olsun. Nane limon ıhlamur zencefil falan içebilirsin. İyi gelir. Bende grip olcak gibi oluyorum bitki çayı içiyorum geçiyor. Bi de sarımsak yutabilirsin o da iyi geliyor. Bi sonraki randevun ne zaman :) ikili test yaptırdın mı.
Ikıhafta sonra ıkılı teste gıdıcem cnm dr grıpken dort bardaga kdr ıhlamur ıcebılırsn ada cayıyla gargara yapabılırsın dedı yesıl cay da ıcebılırsın dedı ödem ıcın ıyı gelır belkı nıye sımdıden ödem yaptım anlamadımkı

sperm kalitesiz ise. yani kalitesizden kastım 2 gün 3 gün ara vermeden çalışınca jakite düşüyor çok yaşamıyor diyorlar yumurtada 48 saat sonra çatladıysa. ay ne ince hesaplar gerisi allaha kalmış hayırlısı ama heyecanlıyım yinede.
ahah ilk hamileliğimde neler hesaplıyordum ateş grafiğim bile var ateşden hamileliğimi anlayabiliyorum:) ama bu kez hiç ölçmedim :))

Öyle yaparsın artık :-)

sağlık olsun üzülme bidahakine inşallah. iştende çıkarmıyım bilmiyorum bakalım hayat şartları çok evde oturma taraftarı olan biri değilim ama maddiyat ve çocukların durumuna göre karar vericem artık.

Kızlar selam herkese bugün doktor kontrolüm vardı. Yumurtan gelişmiş dedi ve yarın vurulmak üzere çatlatma iğnesi verdi. Aranızda daha önce vurduran var mı?

X