Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim
Dış gebelik şüphesi dedi
Bazı ilaçlar da verdi
Kesenin çok küçük ve kanama alanı olduğunu söyledi
İğne ve ilaç kullanıcam
2 hafta sonra belli olucakmış kesin olarak
Ama ben başka bir doktora daha gideceğim
Kesinlikle baska doktoradaha gozuk canim kese rahimde gozukmedimi yani ben anlamadimki dis gebelikte kese gozukmuyor die biliorum ben keseyi gorduyse zaten bebek vardr die biliorm

Geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim.
Beta hcg takibi de yapılacak mı bu sürede?

Çok sağol
Kan tahlili yaptırdım hcg istememiş bile doktor
Cuma başka doktora gideceğim

Aaaaa canım inş olumlu şeyler olur aksilikler düzelir
Kanında pıhtılaşma var mıydı ? Ankara’da pıhtılaşmasidan anlayan doktor bul çukurambarda sevgi hanım var soy ismi aklıma gelmedi şimdi. Şifa diliyorum

Pıhtılaşma testi de istedi
Onu yaptırınca eğer varsa iğneye başlarız dedi
Ama yaptırsam mı bilemedim

Canm çok geçmiş olsun kesinlikle başka Dr ada gitmen iyi olur

Çok sağol, Zaten doktordan memnun kalmadım gidicem başka doktora
İyice kafam karışık

Kesinlikle baska doktoradaha gozuk canim kese rahimde gozukmedimi yani ben anlamadimki dis gebelikte kese gozukmuyor die biliorum ben keseyi gorduyse zaten bebek vardr die biliorm

Kese gördüğünü söyledi
Ultrasonda bana da gösterdi
Rahim dışında da demedi
Ben de anlamadım ki

Merhaba hanımlar batım 18 mart bna ykın olan var mı herhangi bir belirtisi olan var mı
Ben 15 mart :-)belirtiler aynı adet belirtileri gibi bel ve kasık ağrısı, göğüs ağrısı,karın şişliği yaklaşık 10 gündür, akıntı var dün normal test yaptım koca bir tek çizgi :-)

O
Çok sağol

İyice kafam karışık

Kese gördüğünü söyledi
Rahim dışında da demedi
Ben de anlamadım ki
Ozaman kesin vardir tatlim baska doktorada gec olmadan hemen git bu sefer herseyi sor doktoruna

Kızlar dünkü testlerim daha koyu sanki saatleri farklı ondan mı yoksa kaçırmış olabilir miyim??
6D5EDCE8-4D18-43B0-B656-EE6E6E7DBF14.png

Kızlar dünkü testlerim daha koyu sanki saatleri farklı ondan mı yoksa kaçırmış olabilir miyim??Eki Görüntüle 2123299
Merhaba. Bekledikçe renk değişimi oluyor. Dün trhli bi parçacık daha koyu ama asıl önemli olan ilk yaptığınız an koyuluk nasıldı? Her ikisi de birbirine yakın koyulukta mıydı? Kaçırdım diye panik olmayın . Çalışmaya devam. Doktorum bat 21-22 . Güne kadar gün aşırı ilişki demişti. Yumurta belki de henüz çatlamadı :KK66:

Cuma gidicem okeanos sağol :)
Bakalım hayırlısı artık
Şu an sadece bekliycem elimden başka şey gelmiyor
Hadi hayirlisi canim uzulme kese gozuktuyse dis gebeliktr die bise duymadim ben hic.. nasil bir doktorduki anlamadim onu zaten dis gebelik olsa seni neden 2 hafta bekletsinki degilmi

Kızlar bişey sorucam benim bat 20 mart bugünü saymazsak 6 gün var yumurtlama tarihimin üzerindende 7 gün geçti.. erken gebelik testi ne zaman sağlıklı sonuç verir?

Merhaba hanımlar batım 18 mart bna ykın olan var mı herhangi bir belirtisi olan var mı
Safimuu bende seni merak ediyordum bakıyorum ama göremiyordum.. benimde 20 mart..bende acayip kasık ve bel ağrısı var hamilelik düşünmesem adet olacağım derim sürekli uzanıyorum..bide suratımı sivilce bastı ergenlikte bile olmazdı hayırlısı bakalım erken gebelik testi düşünüyor musun?

Çok sağol

İyice kafam karışık

Kese gördüğünü söyledi
Rahim dışında da demedi
Ben de anlamadım ki
Eğer dış gebelik gibi bir şüphesi varsa iki hafta sonra gel demesi çok saçma geldi. Çünkü dış gebelik tehlikeli bir şey ( böyle diyerek seni panik etmek istemem), zamanında müdahale önemlidir. Hatta bildiğim kadarıyla beta hcg değeri gözlenir logaritmik artış oluyor mu diye. Kesinlikle başka bir doktora daha görünmelisin.

Eğer dış gebelik gibi bir şüphesi varsa iki hafta sonra gel demesi çok saçma geldi. Çünkü dış gebelik tehlikeli bir şey ( böyle diyerek seni panik etmek istemem), zamanında müdahale önemlidir. Hatta bildiğim kadarıyla beta hcg değeri gözlenir logaritmik artış oluyor mu diye. Kesinlikle başka bir doktora daha görünmelisin.
Aynen ben de böyle düşünüyorum
Yarın hcg baktırıcam sonra da başka doktora gidicem

X