- 20 Ekim 2011
- 1.147
- 112
Ben varımKızlar selam herkese bugün doktor kontrolüm vardı. Yumurtan gelişmiş dedi ve yarın vurulmak üzere çatlatma iğnesi verdi. Aranızda daha önce vurduran var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varımKızlar selam herkese bugün doktor kontrolüm vardı. Yumurtan gelişmiş dedi ve yarın vurulmak üzere çatlatma iğnesi verdi. Aranızda daha önce vurduran var mı?
Hamile misin?Ben varım
Aynen canm duruma göre bak çocuklara bakan olursa çalışırsın.bende evde durmasını hiç bu yaşa kadar doğum izninde sıkılmıştim.persembe günü bat günü benim.bebek işin ide erteledik canm araba alana kadar yani seneye.persembeden sonra sayfaya pek gelmem canmsağlık olsun üzülme bidahakine inşallah. iştende çıkarmıyım bilmiyorum bakalım hayat şartları çok evde oturma taraftarı olan biri değilim ama maddiyat ve çocukların durumuna göre karar vericem artık.
Ayni gunu bekliyoruz canim bende cuma gidicem prolaktine tekrar bakilicak iliskiyide ihmal etmedim kismet artik gun sayiyoruz.Napalım canm akşam bende kontrole gittim istemişti doktor klomen kullan bitsin ertesi günü gel dedi gittim sağ tarafta 2 yumurtan var gelişmiş yarın sabah 9dan önce vurdur dedi vuruldum.. 15 gün sonra gel bhcg yapıcas dedi bakalım hayırlısı artık oluruna bırakıyorum.. K Kumral60 @gzdy siz ne yaptınız
Hayır hamile kalmadımHamile misin?
Sağlık olsun. İnşallah en kısa sürede kalırsın.Hayır hamile kalmadım
ahah o kadar:) bu defa rahatım olursa olur yasım zaten 35 olmus nerdeyse
Aynen canm duruma göre bak çocuklara bakan olursa çalışırsın.bende evde durmasını hiç bu yaşa kadar doğum izninde sıkılmıştim.persembe günü bat günü benim.bebek işin ide erteledik canm araba alana kadar yani seneye.persembeden sonra sayfaya pek gelmem canm
Merhaba benimde prolaktinim sınıra yakin sizin kaç acaba ?Ayni gunu bekliyoruz canim bende cuma gidicem prolaktine tekrar bakilicak iliskiyide ihmal etmedim kismet artik gun sayiyoruz.
doktora gidiyorsundur diye dusunuyorum seni doğru yonlendirrmiş kafana takma sağlıkla seninde olacak inşallahbende 85 doğumluyum ve troid rahatsızlığım var
doktora gidiyorsundur diye dusunuyorum seni doğru yonlendirrmiş kafana takma sağlıkla seninde olacak inşallah
GittimGitiinmi tatlim doktora
Geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim.Gittim
Dış gebelik şüphesi dedi
Bazı ilaçlar da verdi
Kesenin çok küçük ve kanama alanı olduğunu söyledi
İğne ve ilaç kullanıcam
2 hafta sonra belli olucakmış kesin olarak
Ama ben başka bir doktora daha gideceğim
Çok canm ama eşim öyle istiyor maalesef yapicak bir şey yokseneye kadarmı erteleyeceksin çok değilmi :/ sağlık olsun
Aaaaa canım inş olumlu şeyler olur aksilikler düzelirGittim
Dış gebelik şüphesi dedi
Bazı ilaçlar da verdi
İğne ve ilaç kullanıcam
Canm çok geçmiş olsun kesinlikle başka Dr ada gitmen iyi olurGittim
Dış gebelik şüphesi dedi
Bazı ilaçlar da verdi
İğne ve ilaç kullanıcam
Benimki siniri gecti canim 59 cikti ilaca basladim tekrar olcum yapilicak sen ilac kullanoyor musun?Merhaba benimde prolaktinim sınıra yakin sizin kaç acaba ?
Yok canım çok kötü panik olduk acilen uzdoktora gittik çok şükür bişey çıkmadı ama ömrüm den ömür gittiBu zamanlarda niye beta aldılar anlamadım. Keseden sonra kana bakılmaz ki. Bi sıkıntı mı var kanaman mı var ?
Çok şükür. Kaçmış değerin ?Yok canım çok kötü panik olduk acilen uzdoktora gittik çok şükür bişey çıkmadı ama ömrüm den ömür gitti