Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağlık olsun üzülme bidahakine inşallah. iştende çıkarmıyım bilmiyorum bakalım hayat şartları çok evde oturma taraftarı olan biri değilim ama maddiyat ve çocukların durumuna göre karar vericem artık.
Aynen canm duruma göre bak çocuklara bakan olursa çalışırsın.bende evde durmasını hiç bu yaşa kadar doğum izninde sıkılmıştim.persembe günü bat günü benim.bebek işin ide erteledik canm araba alana kadar yani seneye.persembeden sonra sayfaya pek gelmem canm

Napalım canm akşam bende kontrole gittim istemişti doktor klomen kullan bitsin ertesi günü gel dedi gittim sağ tarafta 2 yumurtan var gelişmiş yarın sabah 9dan önce vurdur dedi vuruldum.. 15 gün sonra gel bhcg yapıcas dedi bakalım hayırlısı artık oluruna bırakıyorum.. K Kumral60 @gzdy siz ne yaptınız
Ayni gunu bekliyoruz canim bende cuma gidicem prolaktine tekrar bakilicak iliskiyide ihmal etmedim kismet artik gun sayiyoruz.

Aynen canm duruma göre bak çocuklara bakan olursa çalışırsın.bende evde durmasını hiç bu yaşa kadar doğum izninde sıkılmıştim.persembe günü bat günü benim.bebek işin ide erteledik canm araba alana kadar yani seneye.persembeden sonra sayfaya pek gelmem canm

seneye kadarmı erteleyeceksin çok değilmi :/ sağlık olsun

Gittim
Dış gebelik şüphesi dedi
Bazı ilaçlar da verdi
Kesenin çok küçük ve kanama alanı olduğunu söyledi
İğne ve ilaç kullanıcam
2 hafta sonra belli olucakmış kesin olarak
Ama ben başka bir doktora daha gideceğim
Geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim.
Beta hcg takibi de yapılacak mı bu sürede?

Gittim
Dış gebelik şüphesi dedi
Bazı ilaçlar da verdi
İğne ve ilaç kullanıcam
Aaaaa canım inş olumlu şeyler olur aksilikler düzelir
Kanında pıhtılaşma var mıydı ? Ankara’da pıhtılaşmasidan anlayan doktor bul çukurambarda sevgi hanım var soy ismi aklıma gelmedi şimdi. Şifa diliyorum

Gittim
Dış gebelik şüphesi dedi
Bazı ilaçlar da verdi
İğne ve ilaç kullanıcam
Canm çok geçmiş olsun kesinlikle başka Dr ada gitmen iyi olur

X