Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay yok canm kan testi istemiyorum çünkü ümidim yok kanda olumsuz olursa çok üzülürüm ama idrar da olursa o kadar uzulmem.evet canm inşallah sende bulursun kresli iş Rabbim gönlüne göre versin.sabah test yapicam söylerim sonucu canm

tatlım ne yaptın test yaptınmı

ben kıbrıs ta yaşıyorum kızıma annem bakmısdı 40 günlüken işe başlamısdım. bizde 40 gün izinli olabiliyorsun doğumdan sonra. il hamileliğim 4 ayda tutmusdu bakalım hersey kısmet sağlıkla gelsinde.

aaa 40 günmü bizde nurdaki durumlardan şikayet ederiz. ama ben balayımı kıbrısta yapmıştım rehber kıbrıs halının çok mutlu oldugunu geçim şartlarının çok iyi oldugundan bahsetmişti

kızlar çift çizgiyi gördüğüm gün akşam ve ondan önceki gün akşamı değerlendirmiştik ama dün degerlendiremedim :KK43: inşallah çift çizgideki tutarya :KK43:

aaa 40 günmü bizde nurdaki durumlardan şikayet ederiz. ama ben balayımı kıbrısta yapmıştım rehber kıbrıs halının çok mutlu oldugunu geçim şartlarının çok iyi oldugundan bahsetmişti
yani tl ödenip herseyi euro yada strelin üzerinden hesaplanarak ödemek zorunda olusumuz dışında gayet iyiyiz ama rehberede cok inanma derim ... çok şükür halimize tabi ateşkes olan bir ülkede ambargolar arasında çok da iyi aslında durumumuz .

kızlar çift çizgiyi gördüğüm gün akşam ve ondan önceki gün akşamı değerlendirmiştik ama dün degerlendiremedim :KK43: inşallah çift çizgideki tutarya :KK43:
sperm kadın vuudunda 3 güne kadar dayanabiliyo. sana tavsiyem rahat olmaya bak kasınca daha zorlanırsın hamile kalmak için

Merhaba kızlar bende bu ay umutluydum. Bugün geldi kırmızı şeyler. Ama Allahtan umut kesilmez yine de. Bugün adetimin ilk günü bal çörekotu tarçın kürü deneyen var mı faydasını gören bana dönüş yaparsanız çok sevinirim

Merhaba kızlar bende bu ay umutluydum. Bugün geldi kırmızı şeyler. Ama Allahtan umut kesilmez yine de. Bugün adetimin ilk günü bal çörekotu tarçın kürü deneyen var mı faydasını gören bana dönüş yaparsanız çok sevinirim
Canim ben yaptim ve o ay hamile kaldim

Canim e2 yüksekliğin varsa kullanma bende kullanayim diye düşünüyordum e2 93 tu ondan cesaret edemedim yükseliyormus yinede bi arastir

Canim e2 yüksekliğin varsa kullanma bende kullanayim diye düşünüyordum e2 93 tu ondan cesaret edemedim yükseliyormus yinede bi arastir
Canım hormon tahlili yaptırali baya oldu ama en son 74 çıkmış, 2 yıldır deniyoruz hiç problem gözükmüyor ama yine de olmadi. Bi sürü sey denedik yok Allahin takdiri

Canım hormon tahlili yaptırali baya oldu ama en son 74 çıkmış, 2 yıldır deniyoruz hiç problem gözükmüyor ama yine de olmadi. Bi sürü sey denedik yok Allahin takdiri
Sperm testi rahim filmi de yaptirdinmi canım 2 yıl çok olmuş benim de 10. Ayda oldu hic bir sorun yoktu sadece çift rahimliymisim oda engel değilmiş 2 yılı geçti evleneli çokta düzenli korundugum söylenemez benimde öncesinde senin çok fazla olmuş bir sorun var mi diye başka bir doktora git derim 2 yıl az degil

sperm kadın vuudunda 3 güne kadar dayanabiliyo. sana tavsiyem rahat olmaya bak kasınca daha zorlanırsın hamile kalmak için

sperm kalitesiz ise. yani kalitesizden kastım 2 gün 3 gün ara vermeden çalışınca jakite düşüyor çok yaşamıyor diyorlar yumurtada 48 saat sonra çatladıysa. ay ne ince hesaplar gerisi allaha kalmış hayırlısı ama heyecanlıyım yinede.

Sperm testi rahim filmi de yaptirdinmi canım 2 yıl çok olmuş benim de 10. Ayda oldu hic bir sorun yoktu sadece çift rahimliymisim oda engel değilmiş 2 yılı geçti evleneli çokta düzenli korundugum söylenemez benimde öncesinde senin çok fazla olmuş bir sorun var mi diye başka bir doktora git derim 2 yıl az degil
Canım aslında esimle pek bir arada da kalamadik desek yeridir ancak her seyi yaptırdım hsg spermiogram hormon tahlilleri, klomen+çatlama ignesi vs. Allahın takdiri diyorum sadece, görünürde biseu yok ama gene de doktora da gideceğim bu ay

Canım aslında esimle pek bir arada da kalamadik desek yeridir ancak her seyi yaptırdım hsg spermiogram hormon tahlilleri, klomen+çatlama ignesi vs. Allahın takdiri diyorum sadece, görünürde biseu yok ama gene de doktora da gideceğim bu ay
Geçmiş olsun canım olur inşallah en kısa zamanda elimizde değil işte vaktini bekliyor bebisler

Nasıl bebısını gordnmu kalp atısıyla bnde bıkacgundur asırı mıde bulantısıyla fenalastm ıns hafıfler esım geldı dıye yıllık ızne cıktm polıslık okulunu kazandı grıp oldm ıkıhaftaya yakındır bıkacgundur uyuyamıyorum hıc bıgaz agrısı galan atlatamadm ıns atlatıcam
Gördüm canım kalp atışlarını da duyduk 2 hafta önce. 2li testi bekliyorum işte. Çok üzüldüm yaa :KK43: ağır geçiyor senin hamileliğin doktor ilaç vermiyor mu. 4ncü Aydan önce bitmez diyorlar daha çok var senin. Nasıl dayancan bi doktora git ilaç versin. Bol b6 vitamini içeren şeyler ye, sabahları sirkeli su iç, bileklerine akupunktur yap. İyi geliyor.
Sanırım hamileliğin verdiği evham ve her şeyi okuyup öğrenmek ten kaynak li bazen bu kadar şeyi bilmek iyi olmuyor ya
Öyle valla doktora bırakmak lazım böyle durumlarda. İnternetten araştırmaya kalksak kahrımızdan ölürüz :)

Son düzenleme:
Nasil yaptin ve ne zaman başladın kac gün kullandın canım pek bi bilgim yok beni aydinlatirsan sevinirim:dua: birde ovulasyon testi kullandin mi hic
Ovulosyon testi kullanmadim canim adetimin ikinci gunu basladim 8gun yedim hergun 1 çay kasigi tarcin 1cay siyah çörek otu 1tatli kasigi bal karistirdim sabah aksam cigneyerek yedim

:KK70: :KK70: bide baba bak sazan ben:KK70: hemen ne o marka mı o :KK70: tamam sabah ilk idrarla yaparım bi kerede senin için negatifi görür ben senin için testlerimi bitirmeyi göze almışım:KK70: :KK70:
Testlerimiz bitsinde umutlarimiz bitmesin canim ben hala var birseyler diyorum cumartesi gidiyorsun dimi doktora.

X