Ann itibarı ile içimde ne var ne yok çıkardım ya canım korkum birden gitnesiValla bende içimden dedim yalan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ann itibarı ile içimde ne var ne yok çıkardım ya canım korkum birden gitnesiValla bende içimden dedim yalan yok
Amuda galan kalkmaya gerek yok ki var çizgi burda canım :) hadi hayırlısı:)Haber ver mutlaka sen zaten öncesinde de hissetmemiştin ki bişeyler senin hamileliğin kolay geçicek inşallahtestte bişey yok Ama ekliyim yine de bide renklere oynanmış hali bu
Yarın akşam eşit olacak gibi sabanında ya pik olir ya siliklesir canım takip et çok yakınsın )Kızlar koyulaşma var mı ovulasyon testlerimdeEki Görüntüle 2122813
canım peki pik olduktan sonra silikleşince çatlamış mı oluyor :)Yarın akşam eşit olacak gibi sabanında ya pik olir ya siliklesir canım takip et çok yakınsın )
Bişey olsa tüm belirtiler birden kesilir canım. Korkma.Ann itibarı ile içimde ne var ne yok çıkardım ya canım korkum birden gitnesi
Senin yerinde olsam sabah ilk iş kanda baktırırım attığın test pozitif çünkü negatif olsa ne yaparsan yap ikinci çizgi öyle görünmezdiDayanamadım dün sabah yaptım
Ay yok kumralişkom ben umutlu değilim dur atayım orjinalini
bide baba bak sazan ben hemen ne o marka mı o tamam sabah ilk idrarla yaparım bi kerede senin için negatifi görür ben senin için testlerimi bitirmeyi göze almışım
Siliklesince hemen çatlamaya bilir pik olduğu günüde catlayabilir sonraki günüde çatlayabilir ağrını akıntını takip et canım benim pazar gunu oglen pikti aksam bildigin silik ama doktor pazartesi catlayacak demisti malesef bu testler çatlayıp catlamadigini kesin göstermiyor siliklestigi an catladi diye birsey yok ek olarak ateş olcumude yaparsan emin olursun çatladığınacanım peki pik olduktan sonra silikleşince çatlamış mı oluyor :)
Nasıl bebısını gordnmu kalp atısıyla bnde bıkacgundur asırı mıde bulantısıyla fenalastm ıns hafıfler esım geldı dıye yıllık ızne cıktm polıslık okulunu kazandı grıp oldm ıkıhaftaya yakındır bıkacgundur uyuyamıyorum hıc bıgaz agrısı galan atlatamadm ıns atlatıcamİyiyim canım 8+0 oldum bugün. Hafif mide bulantılarım ve kasık ağrılarım dışında gayet iyiyim :) senin nasıl gidiyor
Kızlar yok işte maalesef.Dün gece uyumadan önce yaptım sabah kalktım ilk attığım gibi ilk anda yok çıkmıyor kuruduktan sonra herkesinki çift çıkıyor zaten ilk attığım dün akşam yaptığım ikinci attığım sabah yapılan
Bence sen idrar testini bırak gidip kan ver, böyle gecikmeler yaşıyor muydun daha önceKızlar yok işte maalesef.Dün gece uyumadan önce yaptım sabah kalktım ilk attığım gibi ilk anda yok çıkmıyor kuruduktan sonra herkesinki çift çıkıyor zaten ilk attığım dün akşam yaptığım ikinci attığım sabah yapılan
Benim zaten adet düzensizliğim vardı önceden prolaktinden dolayı.Hap kullandım düzeldi.Daha sonra klomene başladım geçen ay tam gününde oldum ama bu ay olmadım işteBence sen idrar testini bırak gidip kan ver, böyle gecikmeler yaşıyor muydun daha önce
Klomen de olunca ben umutlanmıştım yaBenim zaten adet düzensizliğim vardı önceden prolaktinden dolayı.Hap kullandım düzeldi.Daha sonra klomene başladım geçen ay tam gününde oldum ama bu ay olmadım işte
Kuzucum ben umutlu değilim artık kendimden zaten bu saatten sonra çıkması mucize gibi bişey olurdu.Artık önümüzdeki aylara ve yıllara bakıcaz=)Çünkü zorlu bir süreç bu maalesef=(Klomen de olunca ben umutlanmıştım ya
Sanırım hamileliğin verdiği evham ve her şeyi okuyup öğrenmek ten kaynak li bazen bu kadar şeyi bilmek iyi olmuyor yaBişey olsa tüm belirtiler birden kesilir canım. Korkma.
ben kıbrıs ta yaşıyorum kızıma annem bakmısdı 40 günlüken işe başlamısdım. bizde 40 gün izinli olabiliyorsun doğumdan sonra. il hamileliğim 4 ayda tutmusdu bakalım hersey kısmet sağlıkla gelsinde.yaaa ay sevindim inşallah bu ay tutar o zaman tabi allah bilir ama gönül istiyor :) sen türkiyeden değilmisin. işim biraz problemli 6 ay çıkamayabilirim. tabi o zamanki maddiyata göre değişecek. 1 çocuk kime olsa baktırıyorum ama 2 olunca oda zor