Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benimde tahmini dogum tarihi stelere baktim 11 kasım :)

iyi ki varsınız ne ben ne eşim umutluyuz ama allah razı olsun sizin sayenizde o kdar çok üzülmüyorum iyi ki varsınızz
Geç yumurtladın belki iki kere yumurtladın tutarsa güzel haberlerle geleceksin bi yandan adet gecikmen güzel iyi düşün iyi olsun canım bende olmuyor diye üzülüyordum olunca çok mutlu olacaksın bir gün elbet olacak vakti var demekki bu ay artık aşılama yaptırcam diyordum oluvermis nasibin vaktini bekliyor

Adetim bugün bitti kızlar lh testim nedir yorumlar mısınız son iki saat içinde sadece nescafe içtim

Eklentiler

• image.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar herdey muhtesemdiii herkes salya sumuk aglamaya basladi esim notu okirken agladi sonunu getiremedi zor okudu Allahim isteyen herkese bu duyguyu versin cok degisik apayri bise
Ne güzel olmuş allah tamamını erdirsin inşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsin

Canım ama daha bugün bitti adet bu nasıl oluyor benim döngüm 30 gün
Canım benim yumurtlamam bu testlere göre adet gecikmesinden 2 gün sonra oldu.Herkesin bünyesi farklı o yüzden garanti olsun diye günaşırı ilişki diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…