Canim benimde tahmini dogum tarihi stelere baktim 11 kasım :)Canim bizim tutma tarihleri merdeyse ayni Allah nasip ederse ikimizinkinin ya 1 hafta arayla falan dogumu olcak insallah ben sitelerden baktim 11 kasim gozukuyor dogumu Tabi Allah nasip ederse insallah bende pazartesi gunu randevm yazicm sanirim bizinkini alttan muyane ediolrmis henuz erken oldgu icin bazen karindan goremiolarmis
İnşallah benim için de böyle sizlerinki gibi bir sürpriz olurgzdy Aynen güzel fikir bende yumurtlamam olmuşmu diye progesteron u gosterecektim onun için randevu almıştım hamile olduğumu söylemeye gittim insanı oyalıyor :)
Amin inşallah olur canım olur merak etme senden umutluyum benİnşallah benim için de böyle sizlerinki gibi bir sürpriz olur
iyi ki varsınız ne ben ne eşim umutluyuz ama allah razı olsun sizin sayenizde o kdar çok üzülmüyorum iyi ki varsınızzAmin inşallah olur canım olur merak etme senden umutluyum ben
Yok canim bu aksam supriz yapiyorum ailecek dogum gunumu kutlicaklar bende orde esime hediye vericem bir paket icinede zibin aldim ve yazi yazdim yarin sabahta 11.20 de doktor tandevum var
Geç yumurtladın belki iki kere yumurtladın tutarsa güzel haberlerle geleceksin bi yandan adet gecikmen güzel iyi düşün iyi olsun canım bende olmuyor diye üzülüyordum olunca çok mutlu olacaksın bir gün elbet olacak vakti var demekki bu ay artık aşılama yaptırcam diyordum oluvermis nasibin vaktini bekliyoriyi ki varsınız ne ben ne eşim umutluyuz ama allah razı olsun sizin sayenizde o kdar çok üzülmüyorum iyi ki varsınızz
Kizlar herdey muhtesemdiii herkes salya sumuk aglamaya basladi esim notu okirken agladi sonunu getiremedi zor okudu Allahim isteyen herkese bu duyguyu versin cok degisik apayri biseDoğum günün de kutlu olsun :)
Hadi bakalım bize de haber verirsin
Ayyy çok mutlu oldum canm sizin adınıza rabbim ağız tadinizi hiç bozmasınKizlar herdey muhtesemdiii herkes salya sumuk aglamaya basladi esim notu okirken agladi sonunu getiremedi zor okudu Allahim isteyen herkese bu duyguyu versin cok degisik apayri bise
Ne güzel olmuş allah tamamını erdirsin inşallah rabbim kucağına almayı da nasip etsinKizlar herdey muhtesemdiii herkes salya sumuk aglamaya basladi esim notu okirken agladi sonunu getiremedi zor okudu Allahim isteyen herkese bu duyguyu versin cok degisik apayri bise
Canım netleşmeye başlamış bi kaç gün içerisinde yumurtlayabilirsin bencr en iyisi bu aralar sık sık ilişkiAdetim bugün bitti kızlar lh testim nedir yorumlar mısınız son iki saat içinde sadece nescafe içtim
Canım netleşmeye başlamış bi kaç gün içerisinde yumurtlayabilirsin bencr en iyisi bu aralar sık sık ilişkiAdetim bugün bitti kızlar lh testim nedir yorumlar mısınız son iki saat içinde sadece nescafe içtim
Canım ama daha bugün bitti adet bu nasıl oluyor benim döngüm 30 günCanım netleşmeye başlamış bi kaç gün içerisinde yumurtlayabilirsin bencr en iyisi bu aralar sık sık ilişki
Canım benim yumurtlamam bu testlere göre adet gecikmesinden 2 gün sonra oldu.Herkesin bünyesi farklı o yüzden garanti olsun diye günaşırı ilişki diyolarCanım ama daha bugün bitti adet bu nasıl oluyor benim döngüm 30 gün
Vucutta lh her zaman biraz vardır silik çıkması normal. T c kadar koyu olduğunda yumurtlamadan söz edilirCanım ama daha bugün bitti adet bu nasıl oluyor benim döngüm 30 gün
Yani şimdi ne zaman ilişkiye başlamalıyızVucutta lh her zaman biraz vardır silik çıkması normal. T c kadar koyu olduğunda yumurtlamadan söz edilir
Ovülasyonu hergün yap t koyulaşacak iyice en verimli zamanlar o bikaç günYani şimdi ne zaman ilişkiye başlamalıyız