Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim bugün bitti kızlar lh testim nedir yorumlar mısınız son iki saat içinde sadece nescafe içtim
Kaçıncı günündü yaptığın da test? Ben 13. Günüm de başlamış olacağım, sabah ilk testimi yapacağım inşallah ikimiz de müjdeli haberler veririz :) belki tam ovülasyon günüm de doktora da gidebilirim yumurta büyüklüğünü ve çatlayıp çatlamadığınj kontrol amaçlı

Kızlar 12 gün gecikmeyle bugün kahverengi leke geldi adet başlangicida olabilir diyorum yerleşmede yerleşme ne zaman oluyo bilgisi olan

Canım bugün bitti adetim testi de bugün yaptım :) 1.gün oluyor sanırım :)

Ama adetin ilk gününü 1 sayarsak bugün 8.gün canım :)

Kozmik gönderdiğim dün şimdi gönderdiğim sabah yaptığım test sizce koyulaşmış mı bugün 12.gün adet döngüm 25 gün .. üç gündür gergin ilşki yapıyoruz .. dün yaptığımda da misafirlikteydik çok sıvı tükettim saate uyanmadım . Bugün yaptığımıda ilk idrarla yaptım be kadar sağlıklı oldu bilmiyorum tabi

Eklentiler

• C7611D52-33EE-4655-BDAC-C8C2F8318E74.jpeg
    26,7 KB · Görüntüleme: 60
  • A42CAF2E-E275-4B46-91F9-6950A7A4BD23.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar 9. Haftadayim birden mide bulantısı kesildi çok korkuyorum doktora yok bişey söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…