Tamam canım teşekkürlerOvülasyonu hergün yap t koyulaşacak iyice en verimli zamanlar o bikaç gün
Erken yumurtlayacaksın gibi duruyor.Adetim bugün bitti kızlar lh testim nedir yorumlar mısınız son iki saat içinde sadece nescafe içtim
Sağol canım yarın sabah test yapmama gerek var mı ?Erken yumurtlayacaksın gibi duruyor.
Yap canım. Koyu görene kadar devam et.Sağol canım yarın sabah test yapmama gerek var mı ?
12 gün gecikti test yaptın mı canımSizce yerleşme olabilirmi
Evet geciktim şimdide kahverengi leke geldi12 gün gecikti test yaptın mı canım
Kaçıncı günündü yaptığın da test? Ben 13. Günüm de başlamış olacağım, sabah ilk testimi yapacağım inşallah ikimiz de müjdeli haberler veririz :) belki tam ovülasyon günüm de doktora da gidebilirim yumurta büyüklüğünü ve çatlayıp çatlamadığınj kontrol amaçlıAdetim bugün bitti kızlar lh testim nedir yorumlar mısınız son iki saat içinde sadece nescafe içtim
Normal de adet döngünüz kaç gün de bir?Kızlar 12 gün gecikmeyle bugün kahverengi leke geldi adet başlangicida olabilir diyorum yerleşmede yerleşme ne zaman oluyo bilgisi olan
30 gundeNormal de adet döngünüz kaç gün de bir?
Yerleşme kanaması bu kadar geç olmaz diye biliyorum, ben de 4 gün gecikme ile kahverengi lekelenme başladı 3 gün de o sürdü sonra adet oldum, inşallah senin müjdeli habere işarettir30 gunde
Inşallah canımyaYerleşme kanaması bu kadar geç olmaz diye biliyorum, ben de 4 gün gecikme ile kahverengi lekelenme başladı 3 gün de o sürdü sonra adet oldum, inşallah senin müjdeli habere işarettir
Canım bugün bitti adetim testi de bugün yaptım :) 1.gün oluyor sanırım :)Kaçıncı günündü yaptığın da test? Ben 13. Günüm de başlamış olacağım, sabah ilk testimi yapacağım inşallah ikimiz de müjdeli haberler veririz :) belki tam ovülasyon günüm de doktora da gidebilirim yumurta büyüklüğünü ve çatlayıp çatlamadığınj kontrol amaçlı
Ama adetin ilk gününü 1 sayarsak bugün 8.gün canım :)Kaçıncı günündü yaptığın da test? Ben 13. Günüm de başlamış olacağım, sabah ilk testimi yapacağım inşallah ikimiz de müjdeli haberler veririz :) belki tam ovülasyon günüm de doktora da gidebilirim yumurta büyüklüğünü ve çatlayıp çatlamadığınj kontrol amaçlı
Adetin ilk günü 1. GündürAma adetin ilk gününü 1 sayarsak bugün 8.gün canım :)
Kaç gündür bu şekilde cnm içini ferah tutmaya çlş doktora görün mutlakaKızlar 9. Haftadayim birden mide bulantısı kesildi çok korkuyorum doktora yok bişey söyleyin