Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gündür falan yakınlarda doktor yok valla delirecem
Seni korkutmak asla istemem cnm gögüs hassasiyetin var mı bnmde aynı sey oldu ve kalp atısı yoktu bebeğimin ve kürtaj oldum mutlaka ama mutlaka Dr bulmaya çlş yada kendi Dr unu ara sende böle bişi olcak dir bi kaide yok tabiki ama bnm bu şekilde oldu önce iyi düşünmeye çalıs sonrada en kısa sürede kontrol olmaya çalıs cnm allah yardımcın olsun iyi düşün ben hep kötü hissetmiştim ve kötü oldu

Seni korkutmak asla istemem cnm gögüs hassasiyetin var mı bnmde aynı sey oldu ve kalp atısı yoktu bebeğimin ve kürtaj oldum mutlaka ama mutlaka Dr bulmaya çlş yada kendi Dr unu ara sende böle bişi olcak dir bi kaide yok tabiki ama bnm bu şekilde oldu önce iyi düşünmeye çalıs sonrada en kısa sürede kontrol olmaya çalıs cnm allah yardımcın olsun iyi düşün ben hep kötü hissetmiştim ve kötü oldu
Göğüs uçlarımda ağrı var damarlarda yeşil yeşil duruyor sadece bulantısı yok denecek kadar az korkuyorum ya

Göğüs uçlarım da hala ağrı var damarlarda belirgin başka ne olmuş tü canım sende şuan çok tedirgin im
Mide bulantım bi anda kesilmişti kanamam fln olmadı zaten gögüs hassasiyetim bi anda kesildi ben zaten hissettim Dr randevuda ni gün önce gece hiç uyumadım ve rüyamda hep beta nın düşük oldugunu görüyorum belki psikolojikti ama bilmiyorum nasipte öteye gidilmiyor tabiki allah bebeğini sana bağışlasın cnm unutma senin her hissettiğin şeyleri oda hissediyor güzel düşün güzel olsun herşey inşallah

Mide bulantım bi anda kesilmişti kanamam fln olmadı zaten gögüs hassasiyetim bi anda kesildi ben zaten hissettim Dr randevuda ni gün önce gece hiç uyumadım ve rüyamda hep beta nın düşük oldugunu görüyorum belki psikolojikti ama bilmiyorum nasipte öteye gidilmiyor tabiki allah bebeğini sana bağışlasın cnm unutma senin her hissettiğin şeyleri oda hissediyor güzel düşün güzel olsun herşey inşallah
Allahım sen sabir ver bana nasıl beklicem bir hafta

2018'e heyaecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe:KK68:

ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyorEn Büyük TÜRKİYE
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.

adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
belirtiler:
Canım benim belirtim adetten bir hafta önce başlayan kasik ve göğüs agrisi oluyo gogsum şişiyor

belirtiler:
Benim normalde hastaligima yakın ne belirtilerim varsa aynısını yaşadım,ekstra bir durum olmadı.Göğüs te hassasiyet,karında ağri.Sadece ağrılarım biraz erken başlamıştı.Birde kasıklarımda ağrı degilde kramp batma vb. Normalden cok daha fazlaydi.

belirtiler:
"Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.
Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için
Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef "

Belirtileri
belirtilere gelince 10 gün önceden başladı ara sıra kasık ağrısı batması göğüste ağrı ve iğne gibi batmalar hafif mide bulantıları 3 gün kala adete adet olacakmışım gibi karin ağrısı oldu birde yeni yeni kökü hassasiyeti başladısevdiğim bazı yiyecekler bana kötü kokmayabasladi rabbim sizlere de versin

Belirtilerime gelince ben hep demistim benim sol kasigimda cok siddetli agri olmustu demekki dollenmedenmis. Bide arada boyle otururken sag kasigimda pit pit damar atiyo gibi atma oldu bunu bi kac kez yasadim. Ayrica adet agrilarimin hepsini fazlasiyla cektim belim sirtim cok agridi asiri hemde. Egilip kalktigimda bisey kaldirdigimda agri giriyodu hemen kasigima.
Bide belirtimi bilmiyorum ama burda biri yazinca dikkat etmistim 2 gune bir yikadigim sacim hemen yaglaniyor bu normalde olmaz mesela.
Ha bide agri bacaklarima vurdu goguslerim her zamanki gibi agrimaya basladi ama bunda fark sol gogsum arada oyle bi sizliyoduki elimle bastiriyodum.

• @april22 -----> BAT: 2 OCAK :anneadayı: :nazar:
    Belirtileri
    "Şuan cok sisdetli kasık ve bel agrıları basladı , 5+ 5 günlük olması normal mi bilmiyorum , bulantı yok ama sabah yumurtadan tijsindim, kokuya karşı inanılmaz duyarlaşma oluyor"
  • @yumiyum49 -----> BAT: 7 OCAK:anneadayı::nazar:
Belirtileri
Ovulasyondan bir hafta sonra karnım ve kasıklarım iki gün ağrıdı ve tansiyonum düştü
Ovulasyondan 10 gün sonra her yediğimi çıkardım iki gün boyunca
Bata 5 gün kala sağ kasığımda çok çok belirgin ağrı başladı bacağıma vuruyordu ve yine bata 5 gün kala ateşim hep 36 nın üstündeydi.
Bata 4 gün kala iki farklı idrar testi pozitif çıktı anında
Bata 4 gün kala göğüs ve bel ağrım başladı
Göğüs daha çok kök kısımlarından ağrıyordu sonradan ucu hassaslaştı
Bata bir gün kala kan ve idrar pozitif çıktı
Kasık, göğüs ve bel ağrısı devam ediyor şu an

Belirtileri:
Sol üst bacak ağrım oldu ama eşimle şehir dışına iş gezisi yapmıştık arabada kasıldım diye düşündüm önemsemedim 4 gün sürdü bacak ağrım, göğüslerimin uzerine yatamıyordum çok açıyorlardı ve şişmişlerdi, sol kasığımda ara ara giren kramplarım oluyordu ve bi de yüzümdeki değişik lekelenmeler hissetmiştim

Belirtileri
Yumurtlamadan 2 gün sonra sağ kasıgımda iğne batması ve aynı gün yine müthiş bir bel ağrısı adetime 10 gün kala sürekli üşüyordum ayaklarım bız gibiydi ( hala da öyle ) ve 7. gün çok halsizdim sürekli uyku modundaydım bir üşüyordum tirtir titriyordum bir ateş basıyordu terliyordum adetime 6 gün kala göğüsümde böyle sıkıntı varmış gibi yanıyordu yarım saat sürdü. 5 gün kalada çok acıkıyordum yemekyedikten sonrada mide bulantım oluyordu.
Ve 4 gün kala test yaptım hayalet çizgiyi gördüm. Reglme 2 gün var bu gün de kan testi yaptım 94 çıktı sonucum
Daha yeni yeni sık idrara çıkma başladı bsnde

MARTÇILAR
Canım merhaba bem bu ovu testini internetden nerden sipariş vere bilirim?

Kızlar 9. Haftadayim birden mide bulantısı kesildi çok korkuyorum doktora yok bişey söyleyin:KK43:
Benim de birden kesildi canım 2-3 gün sonra tekrar başladı. Kötü bişey olsa şiddetli ağrı olur korkma. Her zaman olan gibi kasık ağrıların batmaların var mı?

EB7F87C4-F4DA-43F0-9552-222D375D5945.jpeg
Günaydın kızlar 13. Gün ve test yapmaya başladım, normal de 18 mart ovülasyon günüm bakalım koyulaşmaya başlayacak mı

Benim de birden kesildi canım 2-3 gün sonra tekrar başladı. Kötü bişey olsa şiddetli ağrı olur korkma. Her zaman olan gibi kasık ağrıların batmaların var mı?
Bende kaşık ağrısı baştan beri fazla yok arada bir sırt ağrıları oluyor sadece

Selam kızlar benimde batım 16 sı..arada bi ceee diyen kasık ağrım var başkada bişiyim yok..inşallah Allahım herbiriciğimizi sevindirir..:)

Geç yumurtladın belki iki kere yumurtladın tutarsa güzel haberlerle geleceksin bi yandan adet gecikmen güzel iyi düşün iyi olsun canım bende olmuyor diye üzülüyordum olunca çok mutlu olacaksın bir gün elbet olacak vakti var demekki bu ay artık aşılama yaptırcam diyordum oluvermis nasibin vaktini bekliyor
Kaçıncı denemede oldu canm senin Allah kucağına almayı da nasip etsin

Kaçıncı denemede oldu canm senin Allah kucağına almayı da nasip etsin
Duzenli 10. Ayımdı canım 2 yılı geçti evleneli öyle cok duzgun korunmamistim çift rahim var başka problemimiz de yoktu korkuyordum kalamayacağım diye hamile kalmaya engel değilmiş ama uzun sürdü

X