Insallah canim proloktini dusururse bir sikinti kalmiycak kismet artik senden once guzel haberi aliriz insallah.Ins kalırsın hamile canım :)
İnşallah16. gün son olup bırakmıştım kız erkek diye düşünmedim hiç açıkçası. ama yumurtlama gününden önce spermler yerleşirse kız olur diye biliyorum ben mesela yumurtlama günü sadece tek ilişki ile hamile kalan 3 arkadaşım var 3üde erkek
sağlıklı olsunda kız erkek farketmez
Ayni benimde ole bi sitede okumustum eger mide bulantisi yoksa hamilelik rahat gecerse bebegin erkek olma ihtimali yuksekmis genelde erkek bebeklerde rahat gecermis hamilelik ama nekadr dogrudur bilemem canim Allah bize Hayirli evlatlar versin Kizida erkegide bir benim icin saglikli sihhatli olsunda gerisi bos
S Spizella canımm çok tebrik ederim! Sanırım bir haftadır bu topic'e uğramıyordum, bugün gördüm çok sevindim.Merak edip eski mesajlarını okudum. Nasıl heyecanlı bir süreç olmuş, geç olmuş güç olmamış diyelim :) Allah'ın izniyle sağlıkla devam etsin...
Okeanos_p Sizi de çok tebrik ederim. Allah kucağınıza aldığınız günleri nasip etsin
Ben de size çok benzer durumdayım, 5+2 gibi hesapladım :)
Bu ay bereketli galiba çok şükür
EVet ben bu durumu her ay yaşıyorum adetimden bir gün önce lekelenmeler geliyor kırmızı ben kahverengi arası , ertesi güne öğleden sonra adet oluyorum hep . Veya sabah uyandığımda adet oluyorum . Belki seninki yerleşme olabilir CNmGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.benim adet günüm 8 martdı.genellikle adetim hiç geçikmez erken olur hatta.bugun sabah kahve rengi ve kırmızı arası kan geldi çok az ama.test yapdım bi şey çıkmadı.benim gibi bunu yaşıyan varmı?
Değil mi :) ortam çok motive edici gerçektenBende değilim ama önemli değil önemli olan muhabbet beraberlik :)
Cok tesekkur ederim canim bir site adi var hamilelr google plydan onu indirsin bilgilerini doldrsun bebegn kac gunluk sekli nasil o haftalarda neler yemen gerek hepsini soluyor gun gun happy mom adiS Spizella canımm çok tebrik ederim! Sanırım bir haftadır bu topic'e uğramıyordum, bugün gördüm çok sevindim.Merak edip eski mesajlarını okudum. Nasıl heyecanlı bir süreç olmuş, geç olmuş güç olmamış diyelim :) Allah'ın izniyle sağlıkla devam etsin...
Okeanos_p Sizi de çok tebrik ederim. Allah kucağınıza aldığınız günleri nasip etsin
Ben de size çok benzer durumdayım, 5+2 gibi hesapladım :)
Bu ay bereketli galiba çok şükür
Bndee olmadimmmmBugünde olmadım işte olmadıııııım
Merhaba kızlar benı hatırlatsınız heralde nasılsınız yenı hamıleer varmı bebeısler nasıl zor zamanlar gecırıyorum ben bıraz gıremıyorum sohbet edelım
Evet cnm bıkac gundur asırı mıde bulantım var yatmaya calısıyorum işten gelırken metroda gecen fenalastım bulantılarım baya sıddetlendı sen nasılsngeçmiş olsun hamileliğin mi zor geçiyor?
Merhaba canim hamileliginin kacinci haftasindasin bende 5. Haftalk hamileyim henuz ole bulantm falan yok aslinda suan hicbisey yok sadece gogulerde hassasiyet varEvet cnm bıkac gundur asırı mıde bulantım var yatmaya calısıyorum işten gelırken metroda gecen fenalastım bulantılarım baya sıddetlendı sen nasılsn
10+0 ım cnm ben 6.haftamda basladı bulantı genelde kalp atısı baslayınca baslarmıs bulantı sende dıkkatet heran baslayabılır bu ıkı gundur hat safhaya cıktı cokkotu bulantı yatıyorm hepMerhaba canim hamileliginin kacinci haftasindasin bende 5. Haftalk hamileyim henuz ole bulantm falan yok aslinda suan hicbisey yok sadece gogulerde hassasiyet var
Doktorun ilaç gibi bir şey vermiyor mu bulantıların için?Evet cnm bıkac gundur asırı mıde bulantım var yatmaya calısıyorum işten gelırken metroda gecen fenalastım bulantılarım baya sıddetlendı sen nasılsn
Merhaba canim hamileliginin kacinci haftasindasin bende 5. Haftalk hamileyim henuz ole bulantm falan yok aslinda suan hicbisey yok sadece gogulerde hassasiyet var
Gorursun hayırlısıyla cnm bebısın olusmustur artık 6.haftada bebek gozukur benım alttan gormuslerdı hem bebek hem kalp atısını ıkıgun yıllık aldm kullancmDoktorun ilaç gibi bir şey vermiyor mu bulantıların için?
Ya da rapor vermezler mi bi kaç gün dinlensen..
Umarım çabucak geçer bulantıların
Ben de salı günü ilk kontrolüme gideceğim umarım her şey yolundadır
Şu an teknik olarak hamileyim de ultrasonda falan görmeden inanamayacağım galiba
İnşallah:) ya dün bi yakınımızın çocuğunun doğumgünü vardı bi çocuk giysileri satan mağazaya gittik eşimle. Bir saati geçiyordu çıkarken. Tabi hayaller havada uçuşuyor :)) Rabbim nasip eder inşallah. Açıkçası bi başka doktora gitmek için 1 senenin dolmasını bekleyeceğim. Yıpratmak istemiyorum çok fazla. Daha 5 ay yeni oldu çünkü.Benimde rahim anomalim var canım çift rahimliymisim seninki kadar bait anlatmadılar erken doğum düşük olabilir dediler ama öyle buyutmedilerde şimdi hamileyim sende kalırsın inşallah sorun etme doktorların dediği çıkıyor bir doktorlada kalma canım yinede
Evet yeniymiş canım bir sorun yoksa olir merak etme hayırlısı olsunİnşallah:) ya dün bi yakınımızın çocuğunun doğumgünü vardı bi çocuk giysileri satan mağazaya gittik eşimle. Bir saati geçiyordu çıkarken. Tabi hayaller havada uçuşuyor :)) Rabbim nasip eder inşallah. Açıkçası bi başka doktora gitmek için 1 senenin dolmasını bekleyeceğim. Yıpratmak istemiyorum çok fazla. Daha 5 ay yeni oldu çünkü.
Yok canim bu aksam supriz yapiyorum ailecek dogum gunumu kutlicaklar bende orde esime hediye vericem bir paket icinede zibin aldim ve yazi yazdim yarin sabahta 11.20 de doktor tandevum varSen dün söyleyecektin haberi di mi?
Artık söyledin mi?
Tüp bebek de nerden çıktı bi dur oralara girme şimdi
Sabır az daha
Kendini bişeylerle meşgul et diziler falan izle
Kendine bi üst limit koyabilirsin: mesela Eğer 40 gün olmazsa doktora gideceğim gibi
Bi tarih olması insanı iyi hissettiriyor
Ben de randevu almıştım doktordan kontrol edileyim diye, hormonlara baktıracaktım
Randevu önümüzdeki salı günü ama ben ben o randevuya farklı sebeple gideceğim şimdi :)