Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah

Sağlık en önemlisi tabi
eşimin de benim de gönlümden kız geçiyor, ama erkek olursa da eşime göre adı belli bile :)

Evet eflatunpisi ne macera yaşadım günlerce burda :)
3 gün sonra doktor randevum var umarım olumludur da artık tamamen sevinebilirim :) şu an hala inanılmaz geliyor çünkü

EVet ben bu durumu her ay yaşıyorum adetimden bir gün önce lekelenmeler geliyor kırmızı ben kahverengi arası , ertesi güne öğleden sonra adet oluyorum hep . Veya sabah uyandığımda adet oluyorum . Belki seninki yerleşme olabilir CNm

Cok tesekkur ederim canim bir site adi var hamilelr google plydan onu indirsin bilgilerini doldrsun bebegn kac gunluk sekli nasil o haftalarda neler yemen gerek hepsini soluyor gun gun happy mom adi

Merhaba kızlar benı hatırlatsınız heralde nasılsınız yenı hamıleer varmı bebeısler nasıl zor zamanlar gecırıyorum ben bıraz gıremıyorum sohbet edelım

Evet cnm bıkac gundur asırı mıde bulantım var yatmaya calısıyorum işten gelırken metroda gecen fenalastım bulantılarım baya sıddetlendı sen nasılsn
Merhaba canim hamileliginin kacinci haftasindasin bende 5. Haftalk hamileyim henuz ole bulantm falan yok aslinda suan hicbisey yok sadece gogulerde hassasiyet var

Merhaba canim hamileliginin kacinci haftasindasin bende 5. Haftalk hamileyim henuz ole bulantm falan yok aslinda suan hicbisey yok sadece gogulerde hassasiyet var
10+0 ım cnm ben 6.haftamda basladı bulantı genelde kalp atısı baslayınca baslarmıs bulantı sende dıkkatet heran baslayabılır bu ıkı gundur hat safhaya cıktı cokkotu bulantı yatıyorm hep

Evet cnm bıkac gundur asırı mıde bulantım var yatmaya calısıyorum işten gelırken metroda gecen fenalastım bulantılarım baya sıddetlendı sen nasılsn
Doktorun ilaç gibi bir şey vermiyor mu bulantıların için?
Ya da rapor vermezler mi bi kaç gün dinlensen..
Umarım çabucak geçer bulantıların

Ben de salı günü ilk kontrolüme gideceğim umarım her şey yolundadır
Şu an teknik olarak hamileyim de ultrasonda falan görmeden inanamayacağım galiba

Gorursun hayırlısıyla cnm bebısın olusmustur artık 6.haftada bebek gozukur benım alttan gormuslerdı hem bebek hem kalp atısını ıkıgun yıllık aldm kullancm

İnşallah:) ya dün bi yakınımızın çocuğunun doğumgünü vardı bi çocuk giysileri satan mağazaya gittik eşimle. Bir saati geçiyordu çıkarken. Tabi hayaller havada uçuşuyor :)) Rabbim nasip eder inşallah. Açıkçası bi başka doktora gitmek için 1 senenin dolmasını bekleyeceğim. Yıpratmak istemiyorum çok fazla. Daha 5 ay yeni oldu çünkü.

Evet yeniymiş canım bir sorun yoksa olir merak etme hayırlısı olsun

gzdy Aynen güzel fikir bende yumurtlamam olmuşmu diye progesteron u gosterecektim onun için randevu almıştım hamile olduğumu söylemeye gittim insanı oyalıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…