Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete bir gün kala test yaptım tertemiz cikti hicbir belirtim yok ne gebelik ne adet 2 gün geçti hala kırmızılar gelmedi bir umut var değil mi ((

Benimde rahim anomalim var canım çift rahimliymisim seninki kadar bait anlatmadılar erken doğum düşük olabilir dediler ama öyle buyutmedilerde şimdi hamileyim sende kalırsın inşallah sorun etme doktorların dediği çıkıyor bir doktorlada kalma canım yinede

16. gün son olup bırakmıştım kız erkek diye düşünmedim hiç açıkçası. ama yumurtlama gününden önce spermler yerleşirse kız olur diye biliyorum ben mesela yumurtlama günü sadece tek ilişki ile hamile kalan 3 arkadaşım var 3üde erkek
sağlıklı olsunda kız erkek farketmez

Bat 16 martsa 2sinde yumurtlamış oluyorsun. Pazartesi ayın 5iydi. 3 gün içinde yerleşme kanaması çok zor. Kür falan yapıyor muydun ?
yok hayır yapmıyordum kür. yumurtlama zamanını tüm programlar 27 şubat gösteriyor. artık denk geldi yada gelmedi nasip. bu arada senin içinde hayırlı olsun. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

2 3 gun lekelenmenin ardindan bugun kirmizilar gorundu. 2. Deneme de basarisiz

Olsunnn, gelecek aya daha tecrübeli giriyosun öyle düşün

Adete bir gün kala test yaptım tertemiz cikti hicbir belirtim yok ne gebelik ne adet 2 gün geçti hala kırmızılar gelmedi bir umut var değil mi ((

Biraz daha bekle bakalım belli olmaz

Olmadım canım çok moralim bozuluyor olmadığım için tüp bebek sitelerine bakıyorum deli gibi=(

Olmadım canım çok moralim bozuluyor olmadığım için tüp bebek sitelerine bakıyorum deli gibi=(
Tüp bebek de nerden çıktı bi dur oralara girme şimdi
Sabır az daha
Kendini bişeylerle meşgul et diziler falan izle
Kendine bi üst limit koyabilirsin: mesela Eğer 40 gün olmazsa doktora gideceğim gibi
Bi tarih olması insanı iyi hissettiriyor
Ben de randevu almıştım doktordan kontrol edileyim diye, hormonlara baktıracaktım

Randevu önümüzdeki salı günü ama ben ben o randevuya farklı sebeple gideceğim şimdi :)

Kızlar Benim de ovulasyon testlerim geldi hadi bakalım bu ay ilk kez testle takip edeceğim heyecanlıyım yarın adetin son günü bitse de çalışmalar başlasa :)

Haftaya cumartesiye aldım ben de geçen hafta .Çalışıyorum aslında ama hep kafan orda işte üzülüyorum

Canim bizim tutma tarihleri merdeyse ayni Allah nasip ederse ikimizinkinin ya 1 hafta arayla falan dogumu olcak insallah ben sitelerden baktim 11 kasim gozukuyor dogumu Tabi Allah nasip ederse insallah bende pazartesi gunu randevm yazicm sanirim bizinkini alttan muyane ediolrmis henuz erken oldgu icin bazen karindan goremiolarmis

Ben de salı gidicem
Bana haber ver olur mu gittiğinde
Doktor sana neler diyecek çok merak ediyorum :)
Çok heyecanlıyım ikimiz için de !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…