Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de salı gidicem
Bana haber ver olur mu gittiğinde
Doktor sana neler diyecek çok merak ediyorum :)
Çok heyecanlıyım ikimiz için de !
Tabiki solerim canim bilgi alosverisi cok guzel oluyor.. bende merak ediorum hadi hayirlisi insallah birde senin mide bulantlarn basladimi 5. Haftada basliormus bunlr ama bende hic belirti yok

Tabiki solerim canim bilgi alosverisi cok guzel oluyor.. bende merak ediorum hadi hayirlisi insallah birde senin mide bulantlarn basladimi 5. Haftada basliormus bunlr ama bende hic belirti yok

Yok sadece biraz ağrım oluyor çok ayakta kalırsam
İştahım normal
Mide bulantısı başdönmesi yok
:nazar:

Yok sadece biraz ağrım oluyor çok ayakta kalırsam
İştahım normal
Mide bulantısı başdönmesi yok
:nazar:
Ayni benimde ole bi sitede okumustum eger mide bulantisi yoksa hamilelik rahat gecerse bebegin erkek olma ihtimali yuksekmis genelde erkek bebeklerde rahat gecermis hamilelik ama nekadr dogrudur bilemem canim Allah bize Hayirli evlatlar versin Kizida erkegide bir benim icin saglikli sihhatli olsunda gerisi bos

yok hayır yapmıyordum kür. yumurtlama zamanını tüm programlar 27 şubat gösteriyor. artık denk geldi yada gelmedi nasip. bu arada senin içinde hayırlı olsun. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
27 şubat olursa yerleşme kanaması olabilir ama bat 16 değil 13 olur o zamanda.
Teşekkür ederim. İnşallah :dua:

S Spizella canımm çok tebrik ederim! Sanırım bir haftadır bu topic'e uğramıyordum, bugün gördüm çok sevindim.:21: Merak edip eski mesajlarını okudum. Nasıl heyecanlı bir süreç olmuş, geç olmuş güç olmamış diyelim :) Allah'ın izniyle sağlıkla devam etsin...:nazar:
Okeanos_p Okeanos_p Sizi de çok tebrik ederim. Allah kucağınıza aldığınız günleri nasip etsin :nazar:
Ben de size çok benzer durumdayım, 5+2 gibi hesapladım :)
Bu ay bereketli galiba çok şükür :KK39:

X