Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adet olacağım diye bekliyordum agri m falan hic umudum yoktu belli olmuyor bu işler korunmuyorsan dikkat et kendine
Neler yapayım mesela canım ben biraz pat bi insanım yani hareketlerim birden böyle sakin bir insan değilim.Bugün de temizlik yapıcam

Bat 16 martsa 2sinde yumurtlamış oluyorsun. Pazartesi ayın 5iydi. 3 gün içinde yerleşme kanaması çok zor. Kür falan yapıyor muydun ?

16. Günden sonra bırakıyor musunuz? Bunu kız çocuk için mi yaptınız? Annemde erkek çocuk için adet bitince tek günlerin değerlendirilmesi gerektiğini söylemişti 7 defa yani adet bittiği gün tek gün sayılıp ertesi gün çift sonra tek gibi

BU arada herşeyin olduğu gibi çocuğunda hayırlısı kız erkek farketmez... Rabbim kimseyi sınamasın inşallah

Kızlar merhaba, soğan kürü uygulayan var mı aramızda? Geçen ay soğan kürü yaptım. Bu ay 28 inde 4 gün gecikmeli kahverengi akıntım başlamıştı 2 sinde normal kanama ile devam etti üç gündür de çok afedersiniz kahverengi parça gibi bir şeyler geliyor tam bitti derken bugün 11. Gün ilk lekelenmeden sonra çok açık kahve yoğun akıntı ile kanama geldi yine acaba çörekotu+bal+tarçın yapıyorum pazartesi gününden beri omunla mı alakalıdır yoksa kist falan mı oldu ben de? E Efulimm41 doktorum civanım var mı bilgin?

Kist falan var mıydı canım daha önce. Soğan kürü rahmini temizliyor gibi görünüyor ama parça parçaysa genelde kist tıkanıklıktık falan olduğunda oluyor. Bende kist falan yoktu. O yüzden kanamam olmadı kür yaptığımda.

Geçen sene üç ay klomen tedavisi gördüm yumurta büyüyüp çatlamayıp kiste dönüşüyordu bi keresinde 4 cm olmuştu hemen hemen her gitmem de kist oluyordu ben de ilk kez böyle bir adet yaşıyorum inşallah temizleniyordur ya

Kist olunca ilk adetle atılır genelde zaten. Odur. İstersen adet bitince gider baktırırsın.

bi dahaki ay olur o zaman :) benimde gecikmem olmustu sonraki ay hamile oldugumu öğrenmiştim canım :)

Kızlar son adet tarihim 30 ocak şubatın 28 inde olmam gerekmiyomuydu adet kafam çok karışık geç yumurtlama nasıl oluyo bide

Retrovert rahim Yani ters rahim varmış bende canım. Ama doktorum bunun bi engel olmadığını söyledi hatta saçını sağa değil de sola taramak gibi basit bi şey diye ilginç bi çıkarım da yaptı :) tahlillerimde hiç bir problem yok ama yumurta takibi yaptırmadım. Bi o kaldı yani:)) Rabbim bu hevesi gönlümüze boşa düşürmedi inşallah kavuşacağız hepimiz bebiklerimize <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…