Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef yok:KK43: o kadar umutlanmıştım ki bu ay. Hayatımda ilk defa 4 gün gecikme yaşadım. Ama yine olmadı, mens oldum :/ 5 aylık evliyim pek bilmiyorum şu işleri, hanımlar var mı tavsiyeleriniz? Ne yiyip ne içsem faydası olur?
Üzülme canım olsun bende gecen ay cok umutluydum hatta hamile gibi hissediyodum ama malesef adet oldum uzuldumde ama sonra dusundum ya adet olmasaydım dedim enazindan duznli adet goruyorum gununu sasmiyo sadece agrili geciyo ama olsun bunada şükür. Daha yenisiniz canim olur bende 11 ay olcak evleneli kola turu seyleri fazla tuketme bide olmadıysan bu muayene ol belki hormonlarda bisey vardir benim tsh yuksekti simdi artik baya düştü :) simdi ovulasyon dönemindeyim ve bu ay fazla düşünmüyorum hayırlısı artik keçiboynuzu yiyin bol bol dua et canim benim yumurtalık lar felan güzel çıktı düzenli dedi doktor

Inşallah öyledir inşallah tutmuştur belli olur bekle bakalim adet söktürücü içme hemen :)
Beklicem canım 1 hafta daha beklicem .Zaten anca haftaya cmt randevu bulabildim kendi kafama göre de söktürücü içmek istemiyorum.Bünyem alt üst oluyor o zaman

merhaba bir şey soracağım size adetin 8 10 12 14. gününde ilişki oldu 16. gün rahatsızdım olmadı. afedersiniz pazartesi günü peçetede çok az kan vardı. iç çamaşırında da vardı. bat 16 mart sizce o leke nedir test yapsam çıkarmı acaba??

Beklicem canım 1 hafta daha beklicem .Zaten anca haftaya cmt randevu bulabildim kendi kafama göre de söktürücü içmek istemiyorum.Bünyem alt üst oluyor o zaman
Iyi olur canım bebek varsa diye ben hiç kullanmadım söktürücu

merhaba bir şey soracağım size adetin 8 10 12 14. gününde ilişki oldu 16. gün rahatsızdım olmadı. afedersiniz pazartesi günü peçetede çok az kan vardı. iç çamaşırında da vardı. bat 16 mart sizce o leke nedir test yapsam çıkarmı acaba??
Erken dollenme olduysa belki bit ihtimal çıkabilir canim ama yinede bı kac gun daha bekle bence inşallah vardir hamilelik :)

Canım bende bi de söktürücü etkili olmuyor pek.Doktorlar genelde söktürücü veriyor adet gecikmesine bana vermişlerdi bi kere olamadım yani içtim ama
Ben adet olacağım diye bekliyordum agri m falan hic umudum yoktu belli olmuyor bu işler korunmuyorsan dikkat et kendine

Amin canim inşallah ne demek rica ederim. İnsallah Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin bende cok istiyorum
ben kaç aydır deniyorum olmadı bir türlü nasip değil herhalde. ovulasyon testi yaptım kür denedim olmadı. bir de bu şekilde tehlikeli sayılan günlerde deneyelim dedik bakalım bu sefer nasip edecekmi. aslında akışa bırakıp boşvermek lazım herkes çok düşünürsen stres yaparsın olmaz diyor. ama işte boşveremiyorsun

ben kaç aydır deniyorum olmadı bir türlü nasip değil herhalde. ovulasyon testi yaptım kür denedim olmadı. bir de bu şekilde tehlikeli sayılan günlerde deneyelim dedik bakalım bu sefer nasip edecekmi. aslında akışa bırakıp boşvermek lazım herkes çok düşünürsen stres yaparsın olmaz diyor. ama işte boşveremiyorsun
Tehlikeli gunler derken canim tam anlayamadm ne kadarlik evliydin olsun canim vardir vakti saati bende daha hic korunmadim doktora gittinmi muayene felan oldunuz mu esinle

Tehlikeli gunler derken canim tam anlayamadm ne kadarlik evliydin olsun canim vardir vakti saati bende daha hic korunmadim doktora gittinmi muayene felan oldunuz mu esinle
Evet canim stres etkiliyormus bende hep takiyodum bu ay annem gezmeye geldi bize onunlayken fazla kafami mesgul etmiyo bu ay inşallah olur.

Evet canim stres etkiliyormus bende hep takiyodum bu ay annem gezmeye geldi bize onunlayken fazla kafami mesgul etmiyo bu ay inşallah olur.
tehlikeli derken şöyle adetin ilk gününden itibaren 10. 12. 14. 16. günler . bu günlerde ilişki olursa başka takip yamana gerek kalmıyor. ben 8 yıllık evliyim. ilk çocuğum kız bu yazdığım şekilde 2 ay denemiştim. 2. aya hamile haberini aldım. hatta fakında bile değildim mide bulantısı ile öğrendim 5 haftalıktı. şimdi bir kardeşi olsun istiyorum. herhalde çok stres yaptığımdan bu şekilde oluyor. bu testleri falan denedikten sonra bildiğim yöntemi denemek istedim.
inşallah tutar hepimiz güzel haberler alırız

X