Yok valla solemedim birde pazar gunu ailecek toplancaklarmis dogum gunum icin hem onun ailesi hem benm ailem kucuk bi hediye aldim kizlar bir bebek zibini beyaz sonra icine not yazdim kalpli kutunun icine koydum esim bana hediye verdiginde bende dicemki senin cok istedgn hediyeyide ben sana aldim ac bak herkesin icinde bakicak videoya falan cektiricem surat ifadesiniHarika haber :)
Benim de tiroid biraz yüksek doktor bana da aynısını dedi kendi doktoruna gidip baktır diye
Haftaya belli olacak artık
Hala eşine söylemedin di mi
İyi dayanıyosun
Erken doğumgünü hediyesi olsun söyle artık yaa
Bat a 10 gün varsa daha döllenme olsa bile 4 günlüktür
böyle belirti vermek için erken sanki
Ama inşallah devamında bu yaşadıkların devam ederr
Yaşasın seni aynı kendime benzetiyorum 39. Gün benim gibi olursun inşallah :)
Sen bence gec dollendin gbi gelior bana hamilelik cikicak gbi bunun altindan36.günden selamlar arkadaşlarHala gelen giden yok bende
günaydın 36. gün ve hala adet olmadım
33. Gün Kan tahlili yaptırdığımı eşime söylememiştim, boşuna ümitlenmesin diye.
O da bilmediğinden bugün yine idrar testi almış gelmiş bi heyecanla
Dedim ümitlenme hamile değilim ama yine de yaptırdı
Tabiki negatif çıktı
Lütfen artık adet olmak istiyorum ya çok sıkıldım
37. Gün
İnsan bu kadar çok adet olmak isteyince de olamıyo öff içim sıkıldı
39. Günüme de adet olmadan girdim
Artık sinir yapıyor herşeye patlıyorum
Valla canım ne güzel diyorsun ama keşke olsa.Olmayacaksa da bir an önce adet olsam da yeni aya başlasam umutla böyle olması çok kötüSen bence gec dollendin gbi gelior bana hamilelik cikicak gbi bunun altindan
İnşallah Spizellacım benim.Allahın hikmeti dediğin gibi zerre ümidim yok ama bişey de denmiyor seni gördükten sonra hele hiç denmiyor=)gzdy çok tamam Ümitlenme ama yine de ümidini de kaybetme derim
çünkü gerçekten ne olacağı belli olmuyor
benim eski mesajlarıma baksana
Olmaz diye düşün
Olursa sürpriz olur canım :)
hayırİnşallah Spizellacım benim.Allahın hikmeti dediğin gibi zerre ümidim yok ama bişey de denmiyor seni gördükten sonra hele hiç denmiyor=)
Sen adet olmadığın o arada kasık ağrısı çektin mi peki
Canim doktora git baktir tekrar eger hamilelik yoksa adet sokucu igne yada haplar var onlrdan kullanValla canım ne güzel diyorsun ama keşke olsa.Olmayacaksa da bir an önce adet olsam da yeni aya başlasam umutla böyle olması çok kötü
inşallah devam eder düşük yapmadan önce devam etmişti o yüzden doktora gitmiştim meğerse hamilelikten olmuş. Bu kez de umarım ondandırBat a 10 gün varsa daha döllenme olsa bile 4 günlüktür
böyle belirti vermek için erken sanki
Ama inşallah devamında bu yaşadıkların devam ederr
Amann canım napım bekliyim ben de adet olmayı artık.hayır
sadece yumurtalık olduğunu düşündüğüm yerlerime 2-3 saniyelik ağrı girmişti 1-2 defa
ama o bende adet öncesi de olurdu hani farklı bişey değildi
onun dışında hiçbir şey olmadı
Canım çalıştığımdan dolayı akşam randevu bulmak çok zor oluyor benim için.Anca haftaya hafta içi gidebiliyorum maalesefCanim doktora git baktir tekrar eger hamilelik yoksa adet sokucu igne yada haplar var onlrdan kullan
HarikaYok valla solemedim birde pazar gunu ailecek toplancaklarmis dogum gunum icin hem onun ailesi hem benm ailem kucuk bi hediye aldim kizlar bir bebek zibini beyaz sonra icine not yazdim kalpli kutunun icine koydum esim bana hediye verdiginde bende dicemki senin cok istedgn hediyeyide ben sana aldim ac bak herkesin icinde bakicak videoya falan cektiricem surat ifadesini
Aynısını bu sabah bende yaşadım ama benim regliye 2 gün var moralim bozulduGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.benim adet günüm 8 martdı.genellikle adetim hiç geçikmez erken olur hatta.bugun sabah kahve rengi ve kırmızı arası kan geldi çok az ama.test yapdım bi şey çıkmadı.benim gibi bunu yaşıyan varmı?
Sen bence geç yumurtladın canım:)36.günden selamlar arkadaşlarHala gelen giden yok bende
Galiba canım bilmiyorum kiiSen bence geç yumurtladın canım:)
Darısı bize inşallahŞubatta n bu yana çok hamile haberi geliyor çok şükür ya Ocak da bişey varmış galiba
Insallah canim sizlerinde guzel haberlerini bekliyoruz en kisa zamandaDarısı bize inşallah
inşallah olanların sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olmayanlara da allah versinInsallah canim sizlerinde guzel haberlerini bekliyoruz en kisa zamanda
Canim bende 2 senelik spor yapiordum salonda 2 aydir bebek dusundugumuz icin gecen ay biraktim. Gecen ay tutmadi bebek bu ay tutttu bence agir sporlar yapma yada ara verebilirsinHerkese merhaba , ben ovulasyon dönemindeyim reformer pilates yapıyorum. İnsan ister istemez düşünüyor acaba zarar veriyor muyum diye çünkü ilişkiden sonraki gün spora gidiyorum içimde ne varsa akıp gidiyor gibi geliyor. Sanki birisi yazmıştı adete bir hafta kalaya kadar spor yapın sonra yapmayın diye...
Bilen varsa yazabilir mi ? Spora ara mı versem diye düşünmeye başladım