- 2 Kasım 2017
- 425
- 192
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de bu ay 4 olacak eğer kırmızılar gelirse. Çok sabırsız davranıyoruz Rabbim hayırlısıyla göndersin bebislerimizi canım2 3 gun lekelenmenin ardindan bugun kirmizilar gorundu. 2. Deneme de basarisiz
Benimde rahim anomalim var canım çift rahimliymisim seninki kadar bait anlatmadılar erken doğum düşük olabilir dediler ama öyle buyutmedilerde şimdi hamileyim sende kalırsın inşallah sorun etme doktorların dediği çıkıyor bir doktorlada kalma canım yinedeRetrovert rahim Yani ters rahim varmış bende canım. Ama doktorum bunun bi engel olmadığını söyledi hatta saçını sağa değil de sola taramak gibi basit bi şey diye ilginç bi çıkarım da yaptı :) tahlillerimde hiç bir problem yok ama yumurta takibi yaptırmadım. Bi o kaldı yani:)) Rabbim bu hevesi gönlümüze boşa düşürmedi inşallah kavuşacağız hepimiz bebiklerimize <3
Canim erken gebelik testimi yaptin yoksa normal kaset tipi miAdete bir gün kala test yaptım tertemiz cikti hicbir belirtim yok ne gebelik ne adet 2 gün geçti hala kırmızılar gelmedi bir umut var değil mi ((
16. gün son olup bırakmıştım kız erkek diye düşünmedim hiç açıkçası. ama yumurtlama gününden önce spermler yerleşirse kız olur diye biliyorum ben mesela yumurtlama günü sadece tek ilişki ile hamile kalan 3 arkadaşım var 3üde erkek16. Günden sonra bırakıyor musunuz? Bunu kız çocuk için mi yaptınız? Annemde erkek çocuk için adet bitince tek günlerin değerlendirilmesi gerektiğini söylemişti 7 defa yani adet bittiği gün tek gün sayılıp ertesi gün çift sonra tek gibi
yok hayır yapmıyordum kür. yumurtlama zamanını tüm programlar 27 şubat gösteriyor. artık denk geldi yada gelmedi nasip. bu arada senin içinde hayırlı olsun. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinBat 16 martsa 2sinde yumurtlamış oluyorsun. Pazartesi ayın 5iydi. 3 gün içinde yerleşme kanaması çok zor. Kür falan yapıyor muydun ?
36 dan sonra ümidimi kesip yapmadım 36. Günün akşamı yapmıştım.
2 3 gun lekelenmenin ardindan bugun kirmizilar gorundu. 2. Deneme de basarisiz
Adete bir gün kala test yaptım tertemiz cikti hicbir belirtim yok ne gebelik ne adet 2 gün geçti hala kırmızılar gelmedi bir umut var değil mi ((
Olmadım canım çok moralim bozuluyor olmadığım için tüp bebek sitelerine bakıyorum deli gibi=(36 dan sonra ümidimi kesip yapmadım 36. Günün akşamı yapmıştım.
Hatta o gün hastaydım aferin içtim ne de olsa hamilelik yok diye
39. Günün akşamı yaptım çift çıkan testi
Hala adet olmadın mı
Tüp bebek de nerden çıktı bi dur oralara girme şimdiOlmadım canım çok moralim bozuluyor olmadığım için tüp bebek sitelerine bakıyorum deli gibi=(
Haftaya cumartesiye aldım ben de geçen hafta .Çalışıyorum aslında ama hep kafan orda işte üzülüyorumTüp bebek de nerden çıktı bi dur oralara girme şimdi
Sabır az daha
Kendini bişeylerle meşgul et diziler falan izle
Kendine bi üst limit koyabilirsin: mesela Eğer 40 gün olmazsa doktora gideceğim gibi
Bi tarih olması insanı iyi hissettiriyor
Ben de randevu almıştım doktordan kontrol edileyim diye, hormonlara baktıracaktım
Randevu önümüzdeki salı günü ama ben ben o randevuya farklı sebeple gideceğim şimdi :)
Birlikte yapacağız ovülasyon testlerini ben pazartesi başlıyorumKızlar Benim de ovulasyon testlerim geldi hadi bakalım bu ay ilk kez testle takip edeceğim heyecanlıyım yarın adetin son günü bitse de çalışmalar başlasa :)
Bende değilim ama önemli değil önemli olan muhabbet beraberlik :)Benim bat 5 nisan şimdi grubun özelliklerinde değilim :)
Yapar atarız birbirimize canım inşallah uğurlu geliirBirlikte yapacağız ovülasyon testlerini ben pazartesi başlıyorum
Canim bizim tutma tarihleri merdeyse ayni Allah nasip ederse ikimizinkinin ya 1 hafta arayla falan dogumu olcak insallah ben sitelerden baktim 11 kasim gozukuyor dogumu Tabi Allah nasip ederse insallah bende pazartesi gunu randevm yazicm sanirim bizinkini alttan muyane ediolrmis henuz erken oldgu icin bazen karindan goremiolarmisTüp bebek de nerden çıktı bi dur oralara girme şimdi
Sabır az daha
Kendini bişeylerle meşgul et diziler falan izle
Kendine bi üst limit koyabilirsin: mesela Eğer 40 gün olmazsa doktora gideceğim gibi
Bi tarih olması insanı iyi hissettiriyor
Ben de randevu almıştım doktordan kontrol edileyim diye, hormonlara baktıracaktım
Randevu önümüzdeki salı günü ama ben ben o randevuya farklı sebeple gideceğim şimdi :)
Bende ovulasyon testtiyle hamile kalanlardanim canim testlerni atin bakalim biran once Allah isteyen herkese versinYapar atarız birbirimize canım inşallah uğurlu geliir
Canim bizim tutma tarihleri merdeyse ayni Allah nasip ederse ikimizinkinin ya 1 hafta arayla falan dogumu olcak insallah ben sitelerden baktim 11 kasim gozukuyor dogumu Tabi Allah nasip ederse insallah bende pazartesi gunu randevm yazicm sanirim bizinkini alttan muyane ediolrmis henuz erken oldgu icin bazen karindan goremiolarmis