Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken bel
E

Erken belirtiniz oldu mu acaba ?
Erken diyebilecegim tek sey gogus uclari sizintisiydi ama ben onu reglm yaklastgi icin dusunmustum ama bu farkli bi szntiydi normalde gogus uclarm hic yok smdi bakior uclar cikior belli oluyor gbi goguslermde degisiklik var yani canim baska birsey hissetmedm ama regl sancisini cektim hatta regl olcam diede umutlanmak ostemedim hatta suan bile az az agrilarm var kasik agirsi gibi

Erken bel

Erken diyebilecegim tek sey gogus uclari sizintisiydi ama ben onu reglm yaklastgi icin dusunmustum ama bu farkli bi szntiydi normalde gogus uclarm hic yok smdi bakior uclar cikior belli oluyor gbi goguslermde degisiklik var yani canim baska birsey hissetmedm ama regl sancisini cektim hatta regl olcam diede umutlanmak ostemedim hatta suan bile az az agrilarm var kasik agirsi gibi
Teşekkür ederim peki kasık bölgen normaline göre sert mi hafif dokunduğunda falan gergin mi?

Gunaydin kizlar Hayirli Cumalar bu guzel gunde tum dualariniz kabul olsun insallah.. az once saglik ocagindan geldim dier testler icin sadece azcik kansizlik cikti ona takviye dedi bende kendi doktoruma pazartesi gozukicem dedim tamam ozamana kadr doktorun gorsun o yazsin ilaci dedi okadr baska bi sorunum yokmus cok sukur

Benim bat a 10 gün kaldı. Psikolojik mi bilmiyorum ama kasık agrım var ara ara giriyor bacağıma vuruyor agrısı. Başım dönüyor ama çok az. Üç gündür midem bulanır gibi oluyor. Ama hep aynı saatlerde oluyor sonra geçiyor. Alnımda sivilce sadece adete bir hafta kala çıkardı bir kaç tane. Ama bir haftadır alnımda sivilce çıkıyor küçük küçük

Benim bat a 10 gün kaldı. Psikolojik mi bilmiyorum ama kasık agrım var ara ara giriyor bacağıma vuruyor agrısı. Başım dönüyor ama çok az. Üç gündür midem bulanır gibi oluyor. Ama hep aynı saatlerde oluyor sonra geçiyor. Alnımda sivilce sadece adete bir hafta kala çıkardı bir kaç tane. Ama bir haftadır alnımda sivilce çıkıyor küçük küçük ben bel ben sırt agrım da başladı iki gündür

Gunaydin kizlar Hayirli Cumalar bu guzel gunde tum dualariniz kabul olsun insallah.. az once saglik ocagindan geldim dier testler icin sadece azcik kansizlik cikti ona takviye dedi bende kendi doktoruma pazartesi gozukicem dedim tamam ozamana kadr doktorun gorsun o yazsin ilaci dedi okadr baska bi sorunum yokmus cok sukur

Harika haber :)
Benim de tiroid biraz yüksek doktor bana da aynısını dedi kendi doktoruna gidip baktır diye
Haftaya belli olacak artık
Hala eşine söylemedin di mi :KK70:
İyi dayanıyosun
Erken doğumgünü hediyesi olsun söyle artık yaa

Benim bat a 10 gün kaldı. Psikolojik mi bilmiyorum ama kasık agrım var ara ara giriyor bacağıma vuruyor agrısı. Başım dönüyor ama çok az. Üç gündür midem bulanır gibi oluyor. Ama hep aynı saatlerde oluyor sonra geçiyor. Alnımda sivilce sadece adete bir hafta kala çıkardı bir kaç tane. Ama bir haftadır alnımda sivilce çıkıyor küçük küçük

Bat a 10 gün varsa daha döllenme olsa bile 4 günlüktür
böyle belirti vermek için erken sanki :KK66:
Ama inşallah devamında bu yaşadıkların devam ederr

36.günden selamlar arkadaşlar :KK70: Hala gelen giden yok bende:deli:

Yaşasın seni aynı kendime benzetiyorum 39. Gün benim gibi olursun inşallah :)

Yaşasın seni aynı kendime benzetiyorum 39. Gün benim gibi olursun inşallah :)
Test yaptım daha bu sabah silik bir çizgim bile yok Spizellacım:cry: Adet belirtim de yok sadece arada kasık ağrısı ve göğüs acısı bu kadar .Ben bu aydan ümidimi kestim anacım:cry:

X