Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu bozuk bence canım. Bi tane daha yap istersen. Daha silik çıkarsa gerçekten çok geç yumurtlamışsın demektir.

Konuyu çok takip e5medim ama arkadaşin yaptığı li testi silik çıkınca geç yumurtlamissin demek ne demek canım. Zaten ovulasyon harici t çizgisi koyu olmuyor ki.

Benimde bata 6 gün kaldı. Göğüs uçlarında ağrı var sadece. Ara ara kasıklarimda ağrı oluyor. Başka hiçbir belirti yok. Bu ayda olmadi sanırım.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 44
Kafam çok karışık eşim bir saat önce antibiyotik aldı ve ilişki oldu ama içime boşaldı bebeğime bjsey olurmu

Konuyu çok takip e5medim ama arkadaşin yaptığı li testi silik çıkınca geç yumurtlamissin demek ne demek canım. Zaten ovulasyon harici t çizgisi koyu olmuyor ki.

Benimde bata 6 gün kaldı. Göğüs uçlarında ağrı var sadece. Ara ara kasıklarimda ağrı oluyor. Başka hiçbir belirti yok. Bu ayda olmadi sanırım.
Canım benim adet gününüm 2 gün geçmişken ovulasyonum pozitif çıkmıştı ovulasyon testleri de ya hamileyken pozitif çıkıyor ya da yumurtlayınca kanda negatif çıktı ve sanırım ben çok geç yumurtladım bilemiyorum

Canım benim adet gününüm 2 gün geçmişken ovulasyonum pozitif çıkmıştı ovulasyon testleri de ya hamileyken pozitif çıkıyor ya da yumurtlayınca kanda negatif çıktı ve sanırım ben çok geç yumurtladım bilemiyorum

Bu testler hep kafa karıştırıyor zaten. Şöyle bir cihaz olsada karnına tutunca herşeyi gösterse, yumurta olmuş mu, gebelik olmus5mu. :)

Değerlendirdin mi bari.

Bu testler hep kafa karıştırıyor zaten. Şöyle bir cihaz olsada karnına tutunca herşeyi gösterse, yumurta olmuş mu, gebelik olmus5mu. :)

Değerlendirdin mi bari.
Aynen ultrason cihazı alsaydım eve daha az maliyetli olurdu sanırım zaten her ay gebelik testlerine verdiğim paradan:KK70: valla ben sonradan anladım durumu ama zaten olmuştu ilişki o gün gün aşırı yani artık şans mı desem mucize mi bilmiyorum ne beklediğimi☺️

Aynen ultrason cihazı alsaydım eve daha az maliyetli olurdu sanırım zaten her ay gebelik testlerine verdiğim paradan:KK70: valla ben sonradan anladım durumu ama zaten olmuştu ilişki o gün gün aşırı yani artık şans mı desem mucize mi bilmiyorum ne beklediğimi☺️

Inşallah mucize gelir. Bugünkü ovulasyon testin koyuydu ama gebelik olabilir sanki. Diğeri dunmuydu köyü çıkan.

Kızlar eşim bu ay da ovulasyon testiyle deneyelim olmazsa önümüzdeki ay doktora git dedi bende rızası olmadan gitmek istemedim randevuyu iptal ettim testleri sipariş ettik bu ay da böyle olsun bakalım testleri hangi gün yapmaya başlayayım ?

Kızlar eşim bu ay da ovulasyon testiyle deneyelim olmazsa önümüzdeki ay doktora git dedi bende rızası olmadan gitmek istemedim randevuyu iptal ettim testleri sipariş ettik bu ay da böyle olsun bakalım testleri hangi gün yapmaya başlayayım ?
Valla canım 13. Günden itibaren başla bence

Benim de testler bugün geldi 11 şubatta başlayacağım test yapmaya inşallah bu ay pozitifleri görürüz artık

Maşallah size sağlıkla kıcağınıza alıp büyütmekte nasip olsun :) darısı bizlere. Ne kadar sürede hamile kaldınız merak ettim. Çatlatma iğnesiyle mi oldu
Canim ben 2 ay kendi olsun diye bekledim ama sabredemedim :-) hemen doktora kostum tabi. 5 ay klomen, klomenle birlikte 3 ay catlatma ignesi kullandik ama olmadi. Rahim filmi cekildigim ay hamile kaldim ben :) yani 7.ayda hamile kaldim darisi sizlere olsun insallah en kisa zamanda

X