Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tsh yuksekti ama bundan once ona baktilar ilac kullaniyorum 2 olmus degerim e2 icin ne yapabilirim peki klomene basladim bugun
Bal-tarçın-çörekotu yapabilirsin. İncir de olur ama prolaktini yükseltir. Bi de Aslan pençesi çayı iç. Dengelesin. TSH'ı da dengede tutsun.

Bende cuma günü gideceğim işte yumurta gelişmiş mi bakacak şimdi şu tohumları kürleri araştırıyorum hangisi daha uygunsa öyle birşeye başlayacağım ilacın yanısıra umarın en kısa sürede hayırlı haberler alırız
Hormonlarin ne durumda ben o ay corek otu bal tarcinda yapmistim onunda cok faydasi olmustu ben oyle inaniyorum ama E Efulimm41 anliyor hormonlardan ona gore yapip yapamicani soyler sana

Fsh 7.16
Lh 7,35
E2 34
Progesteron 8,5
Prolaktin 6,84
Tsh 0,882 normal aralık en düşük 0,35 yazıyor.
Hipotiroidim var ilaç içiyorum. Bana da yardımcı olup yorumlar mısınız lütfen? Doğum kontrol hapını bıraktığım ay bu sonuclar 4 ay kullandım.

Fsh 7.16
Lh 7,35
E2 34
Progesteron 8,5
Prolaktin 6,84
Hipotiroidim var ilaç içiyorum. Bana da yardımcı olup yorumlar mısınız lütfen? Doğum kontrol hapını bıraktığım ay bu sonuclar 4 ay kullandım.
Değerlerin güzel. Pko görünümü yok. Yumurtlama oluyor. Belki e2 biraz artabilir onun dışında bişey yok.
Prolaktinin incir kürü yapmaya uygun. E2 değerinde yükselir. TSH'ı da prolaktini de biraz daha yükseltir değerlerin çok güzel olur. :super:

Ya ben kan testi sonuclarima internetten bakamiyorumki kiz bi site verdi hasta nosuda verdi bak die ama hoc bise cikmio sanki site kapatilmos gibi eror verio sanirim sabahi bekliycem

Bendede adet duzenli tuylenme yok oyle kilo fazlam yok ama bunlar olunca pko oluyor diye biseyde yok canim. Pko ultrasondada gorulubilen bisey bendeki yumurtlama duzenli degildi o sekilde goruldu. Ilac igne tedavisi verdi ama olmadi filmden sonra hamile kaldim ben. Ama sana dogru bi ilac vermis onunlada yumurtasi yeterli duzeye gelen duymustum
Aynı problemler işte benimkini de ultrasonda gördü umarım ilaca iğneye gerek kalmadan rahim filminin etkisi ile mutlu haberi alırım. Sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Değerlerin güzel. Pko görünümü yok. Yumurtlama oluyor. Belki e2 biraz artabilir onun dışında bişey yok.
Prolaktinin incir kürü yapmaya uygun. E2 değerinde yükselir. TSH'ı da prolaktini de biraz daha yükseltir değerlerin çok güzel olur. :super:
İncir kürü nedir ne işe yarıyor? Benim tsh 20 yaşımda 27 çıkınca ilaca baslattı doktor 9 senelik düzenli kontrollerle ilaç dozlarıyla indirdim çok şükür 2 nin üstüne çıktı mı ben de panik başlıyor. Bu sürecte hipotiroidi yüzünden aldığım 12 kiloyu da verdim sporla ve beslenmeyle.e2 ne işe yarıyor bilmiyorum kaç çıkmalı? Yorumların için çok tesekkür ederim cnm

Insallah canim ama genelde pko olanlara klomen yada benzeri ilaclarla yumurta takibi yapilip yeterince olgunlasinca catlatma ignesi veriliyor senin ne kadar oldu isteyeli cocuk ?
Bir ay oldu daha ama pko olduğumu 4 ay önce öğrendim o zamanda kontrolde rahim duvarında kalınlık ve yumurtalık kisti vardı ara kanama olmuştu üç ay doğum kontrol hapı kullandım geçti onlar. Bir aydırda korunmuyoruz işte bu ikinci ay olacak. Heralde acele etmiyor doktorlar pek bide duruma göre değerlendiriyorlar. Sen ne zamandır istiyorsun

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 46
Fsh 7.16
Lh 7,35
E2 34
Progesteron 8,5
Prolaktin 6,84
Sonuçların çok iyi görünüyor bendede hipotroidi var biraz düşük yinede doz için doktorunla görüş istersen. Benimkide düştü baya değiştirdi dozu. FSH VE LH ikisi aynı düzeyde olması gerekli diye biriyorum

pazartesi sabah 68 olan değerim çarşamba sabah 260 çıktı
2 günde 4 kat artmış, çok rahatladım.

sağlık ocağındaki hemşire hanım da yoksa ikiz mi acaba diyince aklım gitti yalnız.
bence değil ama :KK66:
Canımmmm çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inş :KK66: Ankara’da hangi doktoru tercih edeceksin merak ediyorum inş güzel bir doktora denk gelirsin tavsiye verirsin bizlere de ... lütfen dua et bizlere de dualarınız çok kıymetli .... tebrikler tekrardan

Sonuçların çok iyi görünüyor bendede hipotroidi var biraz düşük yinede doz için doktorunla görüş istersen. Benimkide düştü baya değiştirdi dozu. FSH VE LH ikisi aynı düzeyde olması gerekli diye biriyorum
Tesekkürler canım bir de bana rahim kalınlığın var dedi ona üzüldüm hamile kalmaya engel ama bir sene bakalım duruma dedi.adetlerim çok fazla miktarda oluyor gece kalkıp 2-3 kere değiştiriyorum kansızlık yaptı o da:/

Benziyor biraz benimkiyle tek bildiğim ve yıllarca takibini yaptığım tsh benim. O da senin çok ideal çıkmış.
Doktorda baktığında güzel bir problem yok demişti. Ama varmış yeni öğreniyorum. Ya da yeni oldu bilmiyorum. Kadın olarak işimiz ne zor yahu erkek sperm testini yaptırıp çekiliyor kenara :bicak:

X