Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer yumurtlamaysa işe yarar tabi. Yumurta çatlayınca ateş yükselir biraz. Baya baya yumurtlamaya benziyor. Ama niye bu kadar geç olurki.

Eğer yumurtlamaysa işe yarar tabi. Yumurta çatlayınca ateş yükselir biraz. Baya baya yumurtlamaya benziyor. Ama niye bu kadar geç olurki.
Valla efu bilmiyorum ki ilk defa başıma böyle bişey geldi. forumlarda geziyorum adetten 2 gün önde yumurtlayanlar varmış geriden geliyormuş ne bileyim şu testler bi gelsin bakalım haber veririm sana da

Benim adet döngüm 25 gün. Senin kaç gün? Yani şunun için soruyorum, adetten kaç gün sonra çıktı idrar testinde?

benim döngüm 32 gün
33. günde kanda negatif çıktı ayrıca.
36. gün idrarda negatif çıktı
39. gün öylesine yaptığım idrar testi pozitif çıktı.

Dejavu oldum. Spizella da aynı şeyleri söylüyordu. Sonunuz da benzer inşallah :)

gzdy yi de düşünce gücümle etkileyip hamile kalmasını sağlıycam

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah sonuçların sorunsuz çıkar

Reactions: 114
Kizlar bisey sorucam kan tahlili verdgmzde sonuclari bize kim yorumluyor kendi doktorumuzmu yoksa ordan birimi yada tahlili elimize verip yolluyolarmi
Ben kendi doktoruma gitmiştim mesai saati bitişi için baktıramadım.E nabız a sonucu gelmişti orada anlamıştım sonuçtan. Doktorun yanına gittiğimde sonucu sekreterinden almıştım

Düşün canım düşün bana ordan pozitifler yağdır bu arada yükseldi bak değerin maşşallaahhh

LH 10.59
FSH 7.37
E2 35.82
PROLAKTİN 30.40
FT4 1.78
Anlayanları bekliyorum nasıl sizce sonuçlar doktor arayacak öğleden sonra konuşucaz

Kirmizilari gorene kadar var canim spizella da oyle diyordu bak hamiş bekle bakalim daha

Ay hayırlısı ikiz de güzel olmaz mı :)

LH 10.59
FSH 7.37
E2 35.82
PROLAKTİN 30.40
FT4 1.78
Anlayanları bekliyorum nasıl sizce sonuçlar doktor arayacak öğleden sonra konuşucaz
Canım anladığım kadar yorumlayım.Bi kere prolaktin yüksek bu hamile kalmandaki en büyük engel.

LH 10.59
FSH 7.37
E2 35.82
PROLAKTİN 30.40
FT4 1.78
Prolaktin birazcık yüksek. Hafif pko var ya da pko görünümü var. E2 değerin de çok düşük değil ama yükselse iyi olur. FT4'ü bilmiyorum.

Canım anladığım kadar yorumlayım.Bi kere prolaktin yüksek bu hamile kalmandaki en büyük engel.
Evet 10. Aydaki kontrolümde 22 civarıydı yükselmiş TSH yüksekti o zaman bu seferde çok düşük ilacın dozunu azaltmak lazım sanırım, onunla bağlantılı olabilir

Ay hayırlısı ikiz de güzel olmaz mı :)

fikir olarak çok sevimli di mi
eşime göre çok güzel de ben ufak bi kızım içime 2 bebek sığmaz
doğurması da bakması da zordur ya Allah ikiz üçüz annelerine yardımcı olsun.
eşimin de bizim ailede de ikiz hiç yok o yüzden bence olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…