Eğer yumurtlamaysa işe yarar tabi. Yumurta çatlayınca ateş yükselir biraz. Baya baya yumurtlamaya benziyor. Ama niye bu kadar geç olurki.Benim o gün gece aşırı şekilde karın ağrım oldu gece uyandığımda ateşim çıkmıştı hatta hamileyim sandık ondan oldu diye düşünmüştük.Canım ben artık benim vücudumdan herşeyi bekliyorumİnşallah yoksa da bir an önce adet olurum da kurtulurum artık.Eğer o gün olduysa 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki olmuştu işe yarar mı ne dersin
Valla efu bilmiyorum ki ilk defa başıma böyle bişey geldi. forumlarda geziyorum adetten 2 gün önde yumurtlayanlar varmış geriden geliyormuş ne bileyim şu testler bi gelsin bakalım haber veririm sana daEğer yumurtlamaysa işe yarar tabi. Yumurta çatlayınca ateş yükselir biraz. Baya baya yumurtlamaya benziyor. Ama niye bu kadar geç olurki.
Benim adet döngüm 25 gün. Senin kaç gün? Yani şunun için soruyorum, adetten kaç gün sonra çıktı idrar testinde?
Dejavu oldum. Spizella da aynı şeyleri söylüyordu. Sonunuz da benzer inşallah :)
Bende kontrol oldum adetin 3. Günündeyim kan verdim sonçları yazarım sizede. Polikistik over görüntüsü var tabi hala o değişmiyorher ay adet gördüğüm içinde bişey uygulamıyolar. Ama adete tahmini bir hafta kala gel progrsteron testi bakıcam dedi
Ben kendi doktoruma gitmiştim mesai saati bitişi için baktıramadım.E nabız a sonucu gelmişti orada anlamıştım sonuçtan. Doktorun yanına gittiğimde sonucu sekreterinden almıştımKizlar bisey sorucam kan tahlili verdgmzde sonuclari bize kim yorumluyor kendi doktorumuzmu yoksa ordan birimi yada tahlili elimize verip yolluyolarmi
benim döngüm 32 gün
33. günde kanda negatif çıktı ayrıca.
36. gün idrarda negatif çıktı
39. gün öylesine yaptığım idrar testi pozitif çıktı.
gzdy yi de düşünce gücümle etkileyip hamile kalmasını sağlıycam
hayırlısı olsun arkadaşım inşallah sonuçların sorunsuz çıkar
Düşün canım düşün bana ordan pozitifler yağdırbenim döngüm 32 gün
33. günde kanda negatif çıktı ayrıca.
36. gün idrarda negatif çıktı
39. gün öylesine yaptığım idrar testi pozitif çıktı.
gzdy yi de düşünce gücümle etkileyip hamile kalmasını sağlıycam
hayırlısı olsun arkadaşım inşallah sonuçların sorunsuz çıkar
Kirmizilari gorene kadar var canim spizella da oyle diyordu bak hamiş bekle bakalim dahaKızlar benim bu aydan hiç umudum kalmadı.Bugün 34.günümdeyim dün test yaptım yine nagtafi bari adet olsaydım da yeniden başlasaydım ümitlenmeye.Doktorların bu hap geciktirmez dedikleri hapta bile gecikme yaşıyorum ya bu ayın azimlisi de ben olayım bari
Ya canimsin suan heycanlandim bu sabah saglik ocagina kan verdim aksam sonucumu internet uzerinden alicam direk sizlere yazicam yorumlarsiniz dimi kizlarOna takılma canım bak benimde böyleydi ertesi günü 250 cıktı degerim
pazartesi sabah 68 olan değerim çarşamba sabah 260 çıktı
2 günde 4 kat artmış, çok rahatladım.
sağlık ocağındaki hemşire hanım da yoksa ikiz mi acaba diyince aklım gitti yalnız.
bence değil ama
Canım anladığım kadar yorumlayım.Bi kere prolaktin yüksek bu hamile kalmandaki en büyük engel.LH 10.59
FSH 7.37
E2 35.82
PROLAKTİN 30.40
FT4 1.78
Anlayanları bekliyorum nasıl sizce sonuçlar doktor arayacak öğleden sonra konuşucaz
Yorumlariz tabi canim paylas mutlaka hadi yuzun guler insallah guzel haberlerle gel bize:)Ya canimsin suan heycanlandim bu sabah saglik ocagina kan verdim aksam sonucumu internet uzerinden alicam direk sizlere yazicam yorumlarsiniz dimi kizlar
İnşallah vardır bebişim de annesini şaşırtırKirmizilari gorene kadar var canim spizella da oyle diyordu bak hamiş bekle bakalim daha
Prolaktin birazcık yüksek. Hafif pko var ya da pko görünümü var. E2 değerin de çok düşük değil ama yükselse iyi olur. FT4'ü bilmiyorum.LH 10.59
FSH 7.37
E2 35.82
PROLAKTİN 30.40
FT4 1.78
Anlayanları bekliyorum nasıl sizce sonuçlar doktor arayacak öğleden sonra konuşucaz
Amin Dua edin Nolur aksam 7 7.30 gbi internette aciklaniormus sonucYorumlariz tabi canim paylas mutlaka hadi yuzun guler insallah guzel haberlerle gel bize:)
Insallah canim dua et duayla gelir beklenen Allahin izniyle sen icini ferah tutİnşallah vardır bebişim de annesini şaşırtır
Inşallah canım bebişin seninle olsun sıkı sıkı tutunsun annesine :)Amin Dua edin Nolur aksam 7 7.30 gbi internette aciklaniormus sonuc
Evet 10. Aydaki kontrolümde 22 civarıydı yükselmiş TSH yüksekti o zaman bu seferde çok düşük ilacın dozunu azaltmak lazım sanırım, onunla bağlantılı olabilirCanım anladığım kadar yorumlayım.Bi kere prolaktin yüksek bu hamile kalmandaki en büyük engel.
Ay hayırlısı ikiz de güzel olmaz mı :)