- 11 Haziran 2016
- 798
- 1.279
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm sabahları yap testini ve bı kaç gün bekleYa Kızlar benim 3 gün gecikti. Çok nadir 1-2 gün geciktiği olurdu. 3 gün ilk defa diyebilirim. Dün akşam test yaptım. İkinci çizgiye dair hiç bir belirti yok acaba kandan baktırsam mı yoksa birkaç gün daha mı beklesem? Yalnız bi haftadır falan beyaz kokusuz bi akıntım var ve ara ara sağ over tarafında değişik bi ağrı oluyor. He bide birkaç gündür midem bi değişik. Kan testi için de negatifi görmekten artık korkuyorum yaaa (
Muayene olduğun doktor yorumlar canım ama kendi isteğinle özelde baktirirsan sonucunu aldigin laborant a sorabilirsin değeriniKizlar bisey sorucam kan tahlili verdgmzde sonuclari bize kim yorumluyor kendi doktorumuzmu yoksa ordan birimi yada tahlili elimize verip yolluyolarmi
Ona takılma canım bak benimde böyleydi ertesi günü 250 cıktı degerimYeni evliyim hic kan testi yaptirmadim daha bebek istegimiz yeni oldu 5 aylik evliyim evde kendim yaptim dier sayfalarda var resim atmistim erken gebelk testi pozitifti ama norml testte cok silik sanirim
Çoğu kişi de etkili olmamış galiba sizde bir problem var mı canmBende kullanıyorum canım onu ben kalamadım inşallah sen kalırsın
Dejavu oldum. Spizella da aynı şeyleri söylüyordu. Sonunuz da benzer inşallah :)Kızlar benim bu aydan hiç umudum kalmadı.Bugün 34.günümdeyim dün test yaptım yine nagtafi bari adet olsaydım da yeniden başlasaydım ümitlenmeye.Doktorların bu hap geciktirmez dedikleri hapta bile gecikme yaşıyorum ya bu ayın azimlisi de ben olayım bari
Bende bir problem söylemedi doktor yani tam olarak bu problemin var demedi bi ara prolaktin yüksekti.Onun dışında harhangi problem yok.Çoğu kişi de etkili olmamış galiba sizde bir problem var mı canm
Canım yok ben umudumu kestim kendimden.Sadece şu geldi bugün aklıma benim en son ovulasyon testim kıpkırmızıydı ya ben o gün mü yumurtladım acaba bir tek o aklımda şu an olabilir mi öyle bişey çünkü ay içerisinde hiç o kadar kırmızı olmamıştıDejavu oldum. Spizella da aynı şeyleri söylüyordu. Sonunuz da benzer inşallah :)
Kaçıncı ay da denedin canm peki yani kaçıncı denemede önerdi doktorBende bir problem söylemedi doktor yani tam olarak bu problemin var demedi bi ara prolaktin yüksekti.Onun dışında harhangi problem yok.
Canım ben 1 senedir deniyorum işte.Bu 2. ayımdı normalde klomen adet düzenler geçen ay 28.günde oldum.Ama bu ay 5 gün geciktirdi.Kaçıncı ay da denedin canm peki yani kaçıncı denemede önerdi doktor
senin de ovulasyon testin koyu çıkıyordu dimi canm .. bir de çatlatma iğnesi oldun mu senCanım ben 1 senedir deniyorum işte.Bu 2. ayımdı normalde klomen adet düzenler geçen ay 28.günde oldum.Ama bu ay 5 gün geciktirdi.
Adete o kadar yakın yumurtlama olmaz canım. LH hormonun yükselmiş bişeyden dolayı. İnşallah güzel bişeyden dolayıdır :) bi tane daha ovülasyon testi yapsana bugün.Canım yok ben umudumu kestim kendimden.Sadece şu geldi bugün aklıma benim en son ovulasyon testim kıpkırmızıydı ya ben o gün mü yumurtladım acaba bir tek o aklımda şu an olabilir mi öyle bişey çünkü ay içerisinde hiç o kadar kırmızı olmamıştı
Yok bana bi türlü çatlama iğnesi vermedilersenin de ovulasyon testin koyu çıkıyordu dimi canm .. bir de çatlatma iğnesi oldun mu sen
Bugün yeni aldım gelicek geldiği gibi yaparım.Bende şaşırdım artık kendimi ama umudum kalmadı.Dün şu erken gebelik testinden aldım artık ondan yaptım beyaz çizgi çıktı 2. çizgi yerine yani test bozuk gibiydi şu testlere harcadığım parayı saklasaydım zatenAdete o kadar yakın yumurtlama olmaz canım. LH hormonun yükselmiş bişeyden dolayı. İnşallah güzel bişeyden dolayıdır :) bi tane daha ovülasyon testi yapsana bugün.
Tüh yaa. Ovülasyon gelir gelmez yaparsın artık.Bugün yeni aldım gelicek geldiği gibi yaparım.Bende şaşırdım artık kendimi ama umudum kalmadı.Dün şu erken gebelik testinden aldım artık ondan yaptım beyaz çizgi çıktı 2. çizgi yerine yani test bozuk gibiydi şu testlere harcadığım parayı saklasaydım zaten
Bide o gün demiştim ya sana da sümüğümsü diye ben artık kendimden herşeyi bekliyorum o günden önce ve o günden sonra ilişki oldu işe yarar mı ki delirmişte olabilirim şu anAdete o kadar yakın yumurtlama olmaz canım. LH hormonun yükselmiş bişeyden dolayı. İnşallah güzel bişeyden dolayıdır :) bi tane daha ovülasyon testi yapsana bugün.
O kadar geç yumurtlama olamaz herhalde yaa. Olursa da bi 10 gün geç olur bat'ın :) belki de önceki yumurtlama değildi. Benim de kafam karıştı valla.Bide o gün demiştim ya sana da sümüğümsü diye ben artık kendimden herşeyi bekliyorum o günden önce ve o günden sonra ilişki oldu işe yarar mı ki delirmişte olabilirim şu an
Benim o gün gece aşırı şekilde karın ağrım oldu gece uyandığımda ateşim çıkmıştı hatta hamileyim sandık ondan oldu diye düşünmüştük.Canım ben artık benim vücudumdan herşeyi bekliyorum İnşallah yoksa da bir an önce adet olurum da kurtulurum artık.Eğer o gün olduysa 1 gün önce ve 1 gün sonra ilişki olmuştu işe yarar mı ne dersinO kadar geç yumurtlama olamaz herhalde yaa. Olursa da bi 10 gün geç olur bat'ın :) belki de önceki yumurtlama değildi. Benim de kafam karıştı valla.