- 31 Aralık 2017
- 789
- 671
Tamam canım aç tok fark eder mi birde alttan bakar mı ?Yarın git. E2, FSH,LH,TSH ve prolaktin baktır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım aç tok fark eder mi birde alttan bakar mı ?Yarın git. E2, FSH,LH,TSH ve prolaktin baktır.
Tamam canım çok sağolCanim reglin 2. Gunu doktora git hem kan hem yumurtaliklrna baktir
Tamam canım aç tok fark eder mi birde alttan bakar mı ?
Ay ama nasıl olur ki kan falan var ayıp olmaz mıBakar bence baksın
Adet günü bakmayı seviyo doktorlar rahim içindekiler daha iyi görünüyo sanırım
Bakmaz. Karından bakar. Alttan bakayım derse de izin vermezsin.Tamam canım aç tok fark eder mi birde alttan bakar mı ?
Doktorum bayan utanmaktan değil ama gerek var mı bilmiyorum canım sonuçta gebelik falan YokBakmaz. Karından bakar. Alttan bakayım derse de izin vermezsin.
Nadiren olsa bakıyorlar. Ben alttan baktırmaya karşı değilim ama adetliyken biraz tuhaf oluyor. Ben bi kere yaptırdım baya rahatsız oldum.Doktorum bayan utanmaktan değil ama gerek var mı bilmiyorum canım sonuçta gebelik falan Yok
Ya umitlenmistim baya diğer aya insallah hormonlara baktir bakalim birsey varmi adetliyken alttan bakiyor bazi doktorlar ama cekinme once temizlenmek istiyorum de kisa sürüyor zaten ben gecebln hafta gittim gerci benimkiisi bakmadi adetlisin ustten bakayim dedi.Canım maalesef adet oldum bu ay ovulasyona başlıyorum birazdan sipariş vereceğim :)
Tamam canım bende söylerim istemediğimi inşallah gerek kalmaz :) bu ay gelecek bebişiö inşallahhhh dua et bana :)Nadiren olsa bakıyorlar. Ben alttan baktırmaya karşı değilim ama adetliyken biraz tuhaf oluyor. Ben bi kere yaptırdım baya rahatsız oldum.
Ben de 1 kere öyle muayene oldumAy ama nasıl olur ki kan falan var ayıp olmaz mı
Yerlesme kanamasi olabilir test yaptinmi canim bazende kistten ara lekelenme oluyormus ama daha cok yerlesme kanamasi diye biliyorum.Battan 3 gun önce kahverengi akıntı geldi 2 gun gecti hala gelen giden yok. Yarın bat gunum eli kulağında bekliyorum. Varmı böyle bişey yaşayan daha önce ? Sonu ne oldu ?
Bende bi ara ümitlenmiştim ama sonra o his gitti içimden canım test falan da yapmamıştım çöl üzülmedim 6 ay olacak neredeyse bir hormonlara baktırayım :) yarın gideceğim inşallah :)Ya umitlenmistim baya diğer aya insallah hormonlara baktir bakalim birsey varmi adetliyken alttan bakiyor bazi doktorlar ama cekinme once temizlenmek istiyorum de kisa sürüyor zaten ben gecebln hafta gittim gerci benimkiisi bakmadi adetlisin ustten bakayim dedi.
Sende Hormonlar nasıl çıkmıştı canım :)Ben de 1 kere öyle muayene oldum
Kadın dedi ki ben kan vs görmüyorum bile
Ben çok sıkılıp utanmıştım
Zaten 1 dk bile sürmüyo o sırada kan da akmıyor öyle
Ayniyiz seninle bende kac aydir deniorum daha yeni gittim esimi de goturdum bak benim hormonum yuksek cikti yumurta catlamiyor dedi sok oldum ilac kullaniyorum keske daha once gitseydim diorum.Bende bi ara ümitlenmiştim ama sonra o his gitti içimden canım test falan da yapmamıştım çöl üzülmedim 6 ay olacak neredeyse bir hormonlara baktırayım :) yarın gideceğim inşallah :)
Yok canım düzenli ilişki olmadı bu ay.Yumurta takibi yapmismiydin canim
Umudum yok diye yapmadım yarın bat bekliom :)Test yaptınız mı?
Bende şaşırdım normalde lekeyle başlar ufak ufak devam edip adete dönerdi. Kesilmesi tuhafıma gitti. Ondan şaşırdım.Yerlesme kanamasi olabilir test yaptinmi canim bazende kistten ara lekelenme oluyormus ama daha cok yerlesme kanamasi diye biliyorum.
Ahh keşke keşkeeBenim içimde de umut var. Ben kesin kanda pozitif çıkar diye bekliyorum. Belki geç yükselecektir.
Canım niyeyse ben bu ay çok umutluydum ne bileyim öyle hissettim ama çıkmayınca çok üzüldüm bu seferCanim ya bozma morelini lutfen henuz adetin gelmedi hala bir umut var olmazsada diger ayi bekleriz elden birsey gelmiyor malesef.
Sende Hormonlar nasıl çıkmıştı canım :)
Evet canım sen dikkat et yinede kendineİnşallah canım bakalım 5 gün olmazsan gel dedi tekrar