- 2 Kasım 2017
- 425
- 192
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol arkadaşım
Ben de şimdi bi bardak suya sıkıp içeyim
Yarın da sabah içerim
Aaaa şimdi gördüm hayırlı olsunnnn çok sevindim :)) iyi ki hiç bişey içmemişsin sağlıkla doğsun bizede nasip olsun inşalllahArkadaşlar
Evde son bi test vardı
Az önce yaptım öylesine
Bu ne???
Hemen çıktı 2 dk içinde
Bu ne yaa şok oluyorum şu an
Canm illa belirti olmak zorunda değil pozitif ise zaten çabuk belli oluyor ben şimdi den hayırlı olsun diyim ama sen kan testi yap Emin oltest yanlış değil midir ya ?
geçen pazartesi kanda çıkmadı.
daha perşembe günü tekrar idrar testi yaptım bişey yoktu.
az önce eşimle konuştuk (şehir dışında) ben çocuk işinden vazgeçtim 5-6 sene sonra yapsak olur mu dedim
sonra gittim son testi yaptım çünkü bu işi rafa kaldırcaktım.
gerçekten aşırı bir şok içindeyim şu an evde kendi kendime kafayı yiyeceğim sanırım.
yine gidip kan vercem yarın :/
bence test yanlış.
benim hiç belirtim falan yok ki
Sağol arkadaşım günaydınCanm illa belirti olmak zorunda değil pozitif ise zaten çabuk belli oluyor ben şimdi den hayırlı olsun diyim ama sen kan testi yap Emin ol
Ayyy canm benim Rabbim yüzünü hep güldürsün.dualarim seninleSağol arkadaşım günaydın
Uyuyamadım valla ya
Gidicem sabah 8 de hastane kapısına dayanıcam, bakalım artık hayırlısı
Sağol, daha güzel şeyler sizlerin başına gelsinAyyy canm benim Rabbim yüzünü hep güldürsün.dualarim seninle
Sağol canm benim biz bu ay erteledik rahatsizlandim Nisan bat a kaldık.Sağol, daha güzel şeyler sizlerin başına gelsin
Evet çok pahalı bende en son 50 tl vermiştim. Sağlık ocağında sonuçlar aynı gün çıkıyor mu ?Bi kan tahlili 43 tl olmuş özel hastanede
Ben de yaptırmadım sağlık ocağına gidiyorum
20-25 tl olsa yatıracaktımEvet çok pahalı bende en son 50 tl vermiştim. Sağlık ocağında sonuçlar aynı gün çıkıyor mu ?
Kaçmaz kaçmaz merak etme yap testi bize de at görüntüsünü20-25 tl olsa yatıracaktım
Muayene ile aynı para resmen
Yarın öğleden sonraymış
Aman napiyim zaten bu hamilelik denen şey hep bekleme
Varsa da kaçmaz herhalde sabredicez artık
Bi gebelik testi aldım yapacağım birazdan
Kaçmaz kaçmaz merak etme yap testi bize de at görüntüsünü
Ayyy kesin bu sefer kesinin. Valla senin durumun biraz farklı olduğu İçin birşey diyemeyeceğim kaç çıkacağı ile ilgili bu arada hemen doktorundan randevunu al bence ilk kontrol İçin amann çok heyecanlışahsen sonunda ikna oldum
1'i dün gece yapmıştım
bugün de ikinci idrarla bu.
kaç çıkar acaba beta hcg
Eki Görüntüle 2119327
Ayyy kesin bu sefer kesinin. Valla senin durumun biraz farklı olduğu İçin birşey diyemeyeceğim kaç çıkacağı ile ilgili bu arada hemen doktorundan randevunu al bence ilk kontrol İçin amann çok heyecanlı