Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım çok şükür ilaç çok güzel dağıldı çekerken tek tek gösterdi zaten hiç acımadı sıfır acı sadece içerde bir gerilme hissediyorsun o kadar sakın korkma yani
Tikali olan tupler cok aciyor demekki birde doktor cok onemli bende mi senin doktoruna gitsem isatnbuldaydi sanirim.

Tikali olan tupler cok aciyor demekki birde doktor cok onemli bende mi senin doktoruna gitsem isatnbuldaydi sanirim.
Yok konuştuk orada ki doktorla diyor ki evet çok can yakıcı bir işlem ama eski cihazlarla yeni cihazlarla acı olmaz sadece Rahmi çok kasarsan içeri yerleştirdiğimiz kaşıktan biraz sancı yapabiliyor o kadar diyor hakikatende öyle oldu aynen canım doktor çok önemli tek tek yaptığı herşeyi anlattı. Evet İstanbul da doktorum canım Şişli de muayenehanesi çok memnunum Osman Özyurt ismi ama filmi çektirdiğim yer başka

Demkki cihaz farki canim nerde cektirmistin ücret ne kadar doktor cekelim derse hemen orda cektireyim bu gittigim yerde yeni cihaz olcagini hic sanmiyorum.

kızlar, acil yorumunuza ihtiyacım var. adetime 4 gün kaldı. dün dayanamadım kan testi yaptırdım 0,1'den küçük çıktı. dün tamamen attım kafamdan olmıcak tamam dedim. ama bu sabah ve akşamüzeri 2 kere minicik pembe lekelenme yaşadım ve kasıklarıma, belime iğneler batıyo. yerleşme kanaması böyle mi olur? ayrıca yerleşme gerçekleşmeden kanda çıkmaz diye okudum, doğru mu?

Merhabalar, sırf bu konu için üye oldum desem naz2018 ciğim benim de bat’ım 4 Mart. Yani yarın Dua edin inşallah bu ay bebiş olsun. Çok istiyoruz çünkü denemelere başlayalı 5 ay oldu. Rabbim nasip etsin inşallah

Evet yerleşme böyle olur. Üzerinden 3-4 gün geçmeden kanda çıkmaz. Yumurtlama gününü biliyor musun ? Geç yumurtlamış olabilirsin.

Evet yerleşme böyle olur. Üzerinden 3-4 gün geçmeden kanda çıkmaz. Yumurtlama gününü biliyor musun ? Geç yumurtlamış olabilirsin.
21 Şubat'ta yumurtladım. yani 10 gün oldu. kanda erken çıkmamasına sevindim. en azından hala umut var.

Hoşgeldin canım. Yarın senin için çok güzel bi gün olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…