- 24 Şubat 2018
- 972
- 795
Kaç gün erken canm birde markası nedir?Sağol canım benim evet erken gebelik testi canim dışını çıkarttım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün erken canm birde markası nedir?Sağol canım benim evet erken gebelik testi canim dışını çıkarttım
Yasadigin yerleşme kanamasiysa evet kandada çıkmayabilir canim iki üç gün hecince yada bat günü tekrar baktir varsa o zaman çıkarkızlar, acil yorumunuza ihtiyacım var. adetime 4 gün kaldı. dün dayanamadım kan testi yaptırdım 0,1'den küçük çıktı. dün tamamen attım kafamdan olmıcak tamam dedim. ama bu sabah ve akşamüzeri 2 kere minicik pembe lekelenme yaşadım ve kasıklarıma, belime iğneler batıyo. yerleşme kanaması böyle mi olur? ayrıca yerleşme gerçekleşmeden kanda çıkmaz diye okudum, doğru mu?
Yumurtlamanın kaçıncı gününde kan verdin. Bende de yerleşme oldu. Ertesi gün verdim çıkmadı. 3-4 gün sonra da idrar testi yaptım pozitifti. İdrar testi içinde yaklaşık 5-6 gün geçmeli yerleşme kanamasının üzerinden.21 Şubat'ta yumurtladım. yani 10 gün oldu. kanda erken çıkmamasına sevindim. en azından hala umut var.
çok sağ ol :) inşallah boşa üzülmüşümdür. ağrı olması da normal mi acabaYasadigin yerleşme kanamasiysa evet kandada çıkmayabilir canim iki üç gün hecince yada bat günü tekrar baktir varsa o zaman çıkar
tebrik ederim cnm :) yumurtlamanın 9. günü kan verdim. biraz erken olmuş olabilir. ama etrafımdakiler varsa kanda çıkar deyince dayanamadım.Yumurtlamanın kaçıncı gününde kan verdin. Bende de yerleşme oldu. Ertesi gün verdim çıkmadı. 3-4 gün sonra da idrar testi yaptım pozitifti. İdrar testi içinde yaklaşık 5-6 gün geçmeli yerleşme kanamasının üzerinden.
Ücreti 700 tl ama benim doktorumun anlaşması olduğu İçin 500 tl verdimDemkki cihaz farki canim nerde cektirmistin ücret ne kadar doktor cekelim derse hemen orda cektireyim bu gittigim yerde yeni cihaz olcagini hic sanmiyorum.
Şüpheli ilişkiden 5 gün sonra diyor ama sanmıyorum canım o kadar erken belli olacağına benim 12. Gün bata 2 kala böyle cıktı 3 gün önce yapsaydım bence çıkmazdı ovulasyon yapmıştım negatifti o zaman cunku markası laboquick ultra erken gebelik testi canim güvenilirdir umarım sabah tekrarlicam testiKaç gün erken canm birde markası nedir?
Teşekkür ederim canım :) ben 8nci gün verdim çıkmadı. 11nci gün çıktı. Bazen olabiliyor. Ama tariflerin birebir yerleşme belirtileri. 1-2 gün kendine dikkat et iş yapma ağır kaldırma istirahat halinde ol ki bebek varsa (ki bence var) sıkıca tutunsun.tebrik ederim cnm :) yumurtlamanın 9. günü kan verdim. biraz erken olmuş olabilir. ama etrafımdakiler varsa kanda çıkar deyince dayanamadım.
Ben akşam üzeri hcg testi yaptım pozitif canım adet agri m bel ağrımda var hamile arkadaşlarda da olmis normal diyorlar adet ağrısı na benziyor ayiramiyorsun sen bekle ve testi tekrarla canım kırmızılar gelene kadar umut var demektir gelirse bir dahaki aya nasip etsin rabbimçok sağ ol :) inşallah boşa üzülmüşümdür. ağrı olması da normal mi acaba
Eczanelerde var mı yoksa internetten mi sipariş etmiştinizŞüpheli ilişkiden 5 gün sonra diyor ama sanmıyorum canım o kadar erken belli olacağına benim 12. Gün bata 2 kala böyle cıktı 3 gün önce yapsaydım bence çıkmazdı ovulasyon yapmıştım negatifti o zaman cunku markası laboquick ultra erken gebelik testi canim güvenilirdir umarım sabah tekrarlicam testi
Yanlış anlamadiysam bat 2 gün var dimi canm.Şüpheli ilişkiden 5 gün sonra diyor ama sanmıyorum canım o kadar erken belli olacağına benim 12. Gün bata 2 kala böyle cıktı 3 gün önce yapsaydım bence çıkmazdı ovulasyon yapmıştım negatifti o zaman cunku markası laboquick ultra erken gebelik testi canim güvenilirdir umarım sabah tekrarlicam testi
çok teşekkürler cnm cevap verdiğin için :)Ben akşam üzeri hcg testi yaptım pozitif canım adet agri m bel ağrımda var hamile arkadaşlarda da olmis normal diyorlar adet ağrısı na benziyor ayiramiyorsun sen bekle ve testi tekrarla canım kırmızılar gelene kadar umut var demektir gelirse bir dahaki aya nasip etsin rabbim
inşallah öyle olur :) dediğin gibi yapıcam :)Teşekkür ederim canım :) ben 8nci gün verdim çıkmadı. 11nci gün çıktı. Bazen olabiliyor. Ama tariflerin birebir yerleşme belirtileri. 1-2 gün kendine dikkat et iş yapma ağır kaldırma istirahat halinde ol ki bebek varsa (ki bence var) sıkıca tutunsun.
Internetten canım ovulasyon testi alırken yanında buda vardiEczanelerde var mı yoksa internetten mi sipariş etmiştiniz
Teşekkür ederim :)I
Internetten canım ovulasyon testi alırken yanında buda vardi
Evet canım 2 gün varYanlış anlamadiysam bat 2 gün var dimi canm.
Rica ederim canım ne demek inşallah bebişin seninledirçok teşekkürler cnm cevap verdiğin için :)
Çok sevindim canm senin adına o zaman doğruluk payı yüksek olabilir sen yarın bir de normal test yap bakalım merak ettim :)Evet canım 2 gün var
Çok sevindim canım hayırlı olsun.Ben akşam üzeri hcg testi yaptım pozitif canım adet agri m bel ağrımda var hamile arkadaşlarda da olmis normal diyorlar adet ağrısı na benziyor ayiramiyorsun sen bekle ve testi tekrarla canım kırmızılar gelene kadar umut var demektir gelirse bir dahaki aya nasip etsin rabbim